Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In 2021 kocht ik hier 2 LG airco's, die ik zelf monteerde en die met R32 afgevuld werden door KWB cooling. Één van de units bleek herrie te maken. De volgende morgen gebeld en snel technische... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

het zijn oplichters ben al 1,5 jaar met hun in strijd in de rechtbank die hebben ze onlangs verloren en weigeren nog steeds om te betalen. Mensen trap er niet in bij zoals ze zich noemen KWB Cool... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Communicatie... communicatie... en niet bereikbaar zijn en geen antwoord geven op emails. Geen service verlenen en gemaakte afspraken niet nakomen. Wel zijn de units correct geplaatst en de montage m... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slecht bedrijf absoluut niks kopen! Zijn een jaar geleden ongeveer overgenomen. Nieuwe eigenaresse zegt dat ze de zaakjes op gaat pakken en netjes maakt. Maar komt afspraken absoluut niet na... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

don't buy lost money

maand geleden besteld. bestelling is niet aangekomen geen contact en geen geld. Ik ga morgen aangifte doen bij de politie. al gemeld bij de bank.

22. januar 2023

Niet aan te raden

Net voor kerst bestelling gedaan maar werd maar niet geleverd, het is onmogelijk contact te leggen met dit bedrijf op welke manier dan ook.. uiteindelijk bestelling toch binnen gekregen 1mnd later. Geen aanrader waardeloze service

8. januar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

In September 2022 een 5kw LG airco…

In September 2022 een 5kw LG airco besteld. Krijg vervolgens bericht dat deze moeilijk te leveren is en daarna niets meer gehoord. Geen contact te krijgen via mail, telefoon. Gewoon stelletje oplichters! Let op want webshop is gewoon nog online.

21. november 2022

In Januari 2021 airco besteld en 28/10/2022

In Januari 2021 airco besteld, alles online.
Snel een mail met de leverings en plaatsings data.
Keurig op tijd en alles oke (nu nog steeds),zelf nog gemats met extra dingetjes zoals verlengsnoer,kapjes enz. 28 september een voor de slaapkamer laten instaleren, en ook nu weer alles oke,vervelend voor de mensen met andere ervaringen,maar voor mij 2 keer alles toppie...

mvg,
Lucas

28. september 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Uiteindelijk komt het goed.

We hebben op basis van ervaring van onze zoon voor dit bedrijf gekozen. Gezien de goede prijs en snelle mogelijkheid voor montage hadden wij een heel goed gevoel.
Afspraak gemaakt voor montage. Vrij genomen die dag tot 14.00 uur. Monteur zou er om 9 uur zijn, maar belde om 9.25 om te vertellen dat hij er met ruim een half uur zou zijn. Zijn bus was niet goed ingepakt, dus moest hij eerst nog materialen laden. Hij was er na 10 uur. We hebben besproken wat er moest gebeuren. Krijg je de opmerking:”klanten denken altijd dat alles zo maar kan”.
Ik heb vervolgens, omdat ik toch thuis was geholpen met montage, leiding doorvoer, condensafvoer, e.d.
Het schoot echter maar niet op. Om 14.00 uur moest ik aan het werk, toen moest hij alleen nog de buitenunit ophangen. Uiteindelijk was hij rond 17.00 uur klaar. Toen wilden ze dat ik extra uren ging betalen, wat ik natuurlijk geweigerd heb. De monteur gaf aan dat hij de buitenunit iets lager gehangen had, omdat hij de leidingen eigenlijk net iets tekort had gemaakt.
Bij thuiskomst bleek deze idd ongeveer 20 cm lager te hangen, maar het grootste probleem was dat de leidingen binnen zo strak stonden, dat ze niet eens in de goot pasten. Hierover gebeld en er werd direct een afspraak gepland om dit op te lossen.
Monteur (dezelfde) zou er tussen 8 en 9 uur zijn, maar je raad het al, hij was er rond 10.15 uur. Hij moest zijn auto halen bij de garage na onderhoud. Ik gaf aan dat de planner gezegd had dat hij er tussen 8 en 9 zou zijn, waarop hij zei: “dat zeggen ze altijd”.
Uiteindelijk heeft het bedrijf een prima product geleverd voor een mooie prijs en is nav mijn klacht ook direct actie ondernomen. Dus zo slecht is het niet, alleen is er blijkbaar geen goede communicatie mogelijk tussen monteur en planner.
Het was zelfs zo, dat de planner na de montage belde met de monteur en dat deze buiten aan de telefoon tegen de planner stond te schreeuwen, waarna zelfs de buurman naar buiten kwam om te vragen wat er aan de hand was.
Mijn eindconclusie: ze leveren een goed product voor een mooie prijs, maar dan moet je er wel tegen kunnen dat het niet allemaal loopt zoals gepland, maar het wordt wel allemaal netjes opgelost

9. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen contact mee te krijgen

Geen contact mee te krijgen.
2 weken terug zou een airco worden gerepareerd en op een andere plek een nieuwe worden gehangen. Monteur belt af is ziek, ok kan gebeuren, maar tot op de dag van vandaag geen nieuwe afspraak.....

26. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verkeerd besteld product? Zet maar op marktplaats!

Zojuist telefonisch contact gehad met dit bedrijf (afdeling verkoop). Ik wilde een buigverenset retourneren. Dit vond meneer maar raar. Zodra dhl het afgeleverd heeft dan is het niet meer hun probleem. Ik kon het product op marktplaats zetten of gaan procuderen.

25. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vier keer een afspraak gemaakt voor het…

Vier keer een afspraak gemaakt voor het plaatsen van een airco. Tot viermaal niet komen opdagen. Als je belt hang je plusminus 5/10 min in de wacht, en zodra er een lijn beschikbaar is, gooien ze de horn erop, op e-mail reageert men enkel ver voor de afspraak, maar als je de afspraak hebt gemaakt niet meer. Daarnaast reageert men ook niet op whatsapp. Komen online, maar laten alles ongelezen “selectief dus”. Klantenservice dus niet bereikbaar, en als je ze spreekt dan neemt de monteur wel contact op, maar laat niks horen evenals dat hij komt opdagen. Stelletje oplichters en onprofessioneel bedrijf. Daar vraag je vrij voor tot viermaal aan toe

9. august 2022

Airco's aangeschaft

Airco's aangeschaft. Zouden worden geïnstalleerd. Hier waren goede afspraken over gemaakt. Bij eerste bezoek was het in 1x anders en waren de airco's niet goed geplaatst. moesten we extra kosten gaan betalen. Moeilijk moeilijk. prijs overeenkomen. Helaas kwamen ze hun afspraken niet na.

Vanwege de aanschaf wilden bedrijven uit de buurt de installatie niet verzorgen.
Toch een bedrijf gevonden die ons uit de hitte wilde helpen. Na een dik half jaar wachten toch de boel geïnstalleerd gekregen.

Voor mij nooit meer bij KWB cooling of zijn met gezellen.

31. juli 2022

LET OP MENSEN, NOOIT HIER IETS KOPEN

LET OP MENSEN, DIT BEDRIJF ZIJN EEN STELLETJE OPLICHTERS. KOMEN AFSPRAKEN NIET NA. TEVENS WORDT DE TELEFOON NIET OPGENOMEN EN OOK NIET OP E-MAILS GEREAGEERD. WIJ HADDEN HIER EEN AIRCO BESTELD EN ALLEEN MAAR ELLENDE GEHAD, VANAF HET BEGIN IS DE AIRCO NIET GOED GEWEEST DOORDAT DEZE LEKKAGE HAD DOOR PRUL MONTEURS, NU EEN JAAR VERDER EN HET IS NOG STEEDS NIET OPGELOST. WIJ HEBBEN EEN ANDER BEDRIJF DIT LATEN OPLOSSEN WAT ONS TOCH NOG EEN HOOP GELD HEEFT GEKOST.

MENSEN KOOP HIER NOOIT GEEN AIRCO WANT U WORDT GEGARANDEERD OPGELICHT MET MENSEN DIE GEEN CERTIFICERING HEBBEN EN DIE NIET ZO NAUW KIJKEN NAAR MILIEU DELICTEN.

15. juli 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Communicatie zeer slecht

In 2020 airco bij hun aangeschaft
Nu wil ik voor boven ook airco hebben
Maar reageren niet op mail en telefoon of app
Heb meerdere malen gebeld en dan ben ik de eerstvolgende en vervolgens word de verbinding verbroken
Dus je krijgt ze niet eens te spreken

14. juli 2022

Airco ingebouwd oct 2021

Airco ingebouwd oct 2021. In jun 2022 eigenlijk voor de eerste keer aangezet. Deed het niet. KWB gebeld en binnen 1 week monteur gestuurd die het probleem opgelost heeft. Op basis hiervan vind ik het een goed bedrijf met goede prijzen en goede service.

1. juli 2022

Defecte nieuwe LG airco

KWB cooling / goedkopeairconditioning / MaxiCool / Lessar / Keurhorst International B.V. / KWB Service B.V. spannen samen. In plaats van een probleem oplossen kreeg ik van hen de schuld. Monteurs komen niet opdagen en lossen het probleem niet op. Via een juridische procedure heb ik mijn garantie en schadevergoeding kunnen opeisen. Mede hierdoor heeft de webshop geen webwinkelkeur meer.

8. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv