Kvileshop.no

1. Soveromsmøbler

Vår daglige misjon: å gjøre det enkelt å velge en madrass som er supergod til en overkommelig pris ved at vi våger å ikke gjøre som alle andre, men er vågale nok til å kunne sammenligne oss med de mest kjente merkevarene i Norge.!

Kvile pakketilbud

Vi kjøpte Kvile sitt pakketilbud som inneholdt 2 madrasser og 1 overmadrass. Vi kan ikke få få fullrost nok hvor fantastisk gode disse madrassene er. Vi har de på hytta og synes vi er så utrolig heldige som har denne luksusen på hytta vår. Jeg er helt avhengig av å ligge godt når jeg skal sove og disse madrassene lever 100 % opp til forventningene mine, og det sier mannen min seg helt enig i.
Kvile sine madrasser anbefaler jeg på det sterkeste hvis du er ute etter nye madrasser.

Samtidig er de superraske på levering. Vi fikk faktisk madrassene våre dagen etter at de var bestilt, så her er det virkelig god service.
Prisene hos Kvile er også rimelige så her får man virkelig mye for pengene.

Takk til Kvile for at dere gir oss en skikkelig god natts søvn.

2. juni 2023

Svar fra Kvileshop.no

Tusen takk for din gode tilbakemelding Hilde, så glad for at du kviler godt på hytten hvor man virkelig skal lade batteriene. Ha en fin sommer på hytta.

Veldig god seng

Vi kjøpte for litt siden en kvile seng. Det er en veldig komfortabel og god seng. Madrassene var meget gode og har ikke sovet så godt før! Sengen var stilig i resirkulert ull og passet perfekt til soverommet vårt. Vi fikk rask levering og alt gikk smidig. Alt i alt er vi veldig fornøyd med sengen vår og synes det var mye seng for pengene!

16. april 2023

Svar fra Kvileshop.no

Så hyggelig at dere er fornøyd. Det setter vi stor pris på. Ha en fin sommer.

Jeg må gi Kvile fem-stjerner…

Jeg må gi Kvile en fem-stjerners anmeldelse for deres fantastiske maddrasser og lynraske leveringstjeneste! Jeg bestilte nylig noen maddrasser fra Kvile, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med opplevelsen.

Kvaliteten på maddrassene er utmerket. De er svært behagelige å sove på og gir en fantastisk støtte til kroppen. Jeg har aldri hatt en bedre natts søvn! I tillegg var prisene deres svært rimelige, og jeg føler at jeg har fått mye for pengene mine.

Det mest imponerende med min erfaring med Kvile var leveringstiden. Jeg bestilte maddrassene mine på nettet, og de ble levert til meg innen 24 timer! Jeg kunne ikke tro hvor raskt og effektivt de håndterte bestillingen min. Kundeservicen deres var også fantastisk, og de var svært hjelpsomme og vennlige.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale Kvile nok. Hvis du ser etter høykvalitets maddrasser til en god pris og med utrolig rask levering, bør du definitivt sjekke ut Kvile.

Takk for en fantastisk opplevelse!

5. april 2023

Svar fra Kvileshop.no

Det er veldig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen.

Vis anmeldelser på alle språk. (8 anmeldelser)