Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Vis mer
Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Vis mer
Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven. Derudover er kørelær... Vis mer
Har taget mit store MC kørekort hos Kviktrafik, og det var én stor succes oplevelse hele vejen, også når man selv havde en dårlig dag. Hurtigt, effektivt og go' pris. Kæmpe vinge bagud til køre... Vis mer
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Vores søn har for nyligt taget sit kørekort hos KvikTrafik. Under Claus' kyndige vinger i et forløb, som vi kun kan omtale i positive vendinger, fik Jonas det endelig til at spille max og bestod sin køreprøve uden fejl. De bedste anbefalinger til Claus og Bodil og et ønske om medvind på vejene til alle tre kørelærere hos KvikTrafik.

Svar fra Kviktrafik.dk
Hele min oplevelse med Kviktrafik eller Østerbrokøreskole har været af top kvalitet. Så snart jeg var startet, kunne jeg mærke at de er rutinerede og tjekkede. Derudover er de ansatte dernede også venlige. Teorilektionerne er nemme og overskuelige at komme til, og det gør slet ikke noget hvis man misser en enkelt, de har et system så man nemt kan finde ud af hvornår den næste ligger.
Det er en større køreskole, så flere kørelærer er ansat, men min kørerlærer, Sajjad, var af top kvalitet. Han var flink og forstående i starten, og man kom hurtigt til at lære en hel masse uden at føle sig presset ud i noget. Vi fik hurtigt stiftet en god connection og jeg kan kun sige tak til en glimrende kørelærer og et fremragende og sjovt menneske.
Alt credit til min kørelærer Trine! Kviktrafik har fået mig så godt ud i trafikken at jeg acede gennem teori- og køreprøven. Kan ikke takke dem nok for min viden i dag, og især min kørelærer Trine som gjorde mig bedst muligt klar til alt i rede for det. Det har været hyggeligt, humoristisk, spændene og vigtigst af alt - læret en masse!
Jeg takker af herfra og kan desv. meddele at jeg kommer til at savne nogen.
MvH Karam.

Svar fra Kviktrafik.dk
Super køreskole. Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort. Min kørelære var hyggelig, og så tog det kun 5 uger fra jeg startede til jeg havde mit kørekort.

Svar fra Kviktrafik.dk
Alle jeg mødte igennem Kvik Trafik var helt fantastiske. Jeg havde Bodil til teori og hun formår at levere noget forholdvist tørt info med både humor og varme, og på en måde så man rent faktisk husker hvad man lærer. Der var også masser af muligheder for at øve sig til den rigtige teoriprøve.
Jeg havde fornøjelsen af at køre med Trine. Hun var rigtig god til at holde mine nerver i ro når jeg var nervøs. Samtidig fik hendes tørre bemærkninger også grinet frem på de helt rigtige tidspunkter. Hele forløbet var så hyggeligt, at jeg næsten var lidt ked af det da jeg fik kortet.
Stor anbefaling til Kvik Trafik herfra!

Svar fra Kviktrafik.dk
Fik mit kørekort på første gang uden problemer, kan ikke andet ind at anbefale kvik trafik til andre der skal ha kørekort

Svar fra Kviktrafik.dk
Jeg var super godt tilfreds med Kviktrafik! Teoritimerne foregik som tavle undervisning, hvilket også gjorde teorien lettere at forstå og mulighed for at komme med "dumme" spørgsmål. Derudover er Claus en super dygtig kørelære som var god til at forstå hvor det var jeg havde problemer, så vi kunne arbejde med dem og det blev muligt at bestå i 1. forsøg!
Jeg var også rigtig glad for at det var muligt at få planlagt køretimerne så det også kunne passe ind i mit skema. Vil i hvert fald anbefale Kviktrafik til alle som overvejer at tage kørekort :)

Svar fra Kviktrafik.dk
Super god køreskole. Fleksible kørelærer i forhold til tider.
Teoritimer helt i top, samt informationsniveau.

Svar fra Kviktrafik.dk
fremragende køreskole havde fornøjelsen at have Bodil til teori og Claus til kørelærer kan varmt anbefale kviktrafik

Svar fra Kviktrafik.dk
Jeg havde Claus som kørelærer til motorcykel kort. Det hele foregik professionelt, faciliteterne var gode. Problemer blev løst super nemt, og godt humør fra Claus side hele tiden. En stærk 10/10 oplevelse at tage kørekort ved Kviktrafik.

Svar fra Kviktrafik.dk
Højt fagligt indhold, godt humør og hurtig læring. Der er stærk fokus på dig og dine muligheder for forbedring af såvel teori som praksis.

Svar fra Kviktrafik.dk
Rigtig god oplevelse med kviktrafik. Teoritimerne var ikke den “kedelige tavle undervisning” idet eleverne blev involveret heri. Claus havde en god portion tålmodighed og havde altid tid til elevernes mange spørgsmål. Så kun +++ herfra :-)

Svar fra Kviktrafik.dk
Meget tilfreds med hele forløbet, Claus er dygtig til at lære fra sig. 5-6 uger i alt så stod man med sit mc kørekort i hånden.:) mvh Henrik

Svar fra Kviktrafik.dk
Hele forløbet med at tage MC-kørekort hos Kviktrafik har været fantastisk, lige fra teori til det praktiske forløb på vejen. Teoriundervisningen er en god blanding af seriøs undervisning og en afslappet humoristisk stemning. Det kan bestemt anbefales at tage dit kørekort her!

Fantastisk forløb.
Føler virkeligt at jeg har fået en god solid undervisning og nogle Køretekniske kurser der gør jeg er tryg når jeg køre i trafikken.
Kan stærkt anbefale kvik trafik.

Svar fra Kviktrafik.dk
God køreskole som alle tre af mine børn har været på!
Tak Claus

Svar fra Kviktrafik.dk
Efter en ærgerlig oplevelse med en anden køreskole, var Claus den perfekte kørelærer til at få mig op på hesten igen og genskabe køreglæden -Og derved også et kørekort efter 2-3 uger med Claus ved siden af i bilen. Hurra!!
Vil helt sikkert varmt kunne anbefale Kvik Trafik til andre -Også dem der ikke kan kende forskel på højre og venstre ;)

Svar fra Kviktrafik.dk
Jeg havde en super god oplevelse med KvikTrafik :)

Svar fra Kviktrafik.dk
Jeg tog kørekort ved Claus, og havde en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale Kviktrafik!