Hold dere langt unna!
Vi vil på det KRAFTIGSTE fraråde alle å kjøpe bolig fra Kubik Eiendom. I september 2020 underskrev vi kontrakten på det vi trodde skulle bli drømmehuset vårt. Dessverre ble drømmen raskt til et mareritt, og i knapt 3 år opplevde vi en konstant kamp med et byggefirma som var mer opptatt av å motarbeide og intimidere kundene sine enn å drive en effektiv og profesjonell byggeprosess.
Kubik Eiendom hevder at prosjektene deres er samarbeidsprosjekter hvor de i fellesskap med sameier, utvikler eiendommen til det beste for alle beboere. Dette er ikke den opplevelsen vi fikk. Vi opplevde istedenfor et byggefirma som var drevet svært uprofesjonelt.
Det var i perioder umulig å komme i kontakt med vår prosjektleder som generelt gjorde en usedvanlig dårlig jobb. Kubik gjorde større endringer på boligen som reduserte boligens standard, og det var store forsinkelser i byggeprosessen. Vi prøvde for jeves å etterspørre en fremdriftsplan samt ny estimert overtakelsesdato, men til tross for forsikring om at dette skulle komme fra Kubik Eiendom, mottok vi aldri den informasjonen vi etterspurte. 1,5 år etter at huset skulle vært ferdig er det fortsatt ikke ferdigstilt.
Under byggeperioden har Plan- og bygningsetaten avdekket så alvolige forhold at entrepenøren ble varslet om at de ville bli fratatt ansvarsretten, hvis de ikke rettet opp de graverende feilene. Dette understreker igjen hvor uproft prosjektet har blitt drevet.
Avslutningsvis kan det nevnes at vi endte opp med å inngå et forlik med Kubik Eiendom og fikk kontrakten opphevet. Vi måtte imidlertid kjempe en lengere kamp for å få depositummet vårt tilbake, og var nødt til å involvere advokat, varsle innkasso, namsmann og tvangsfuldbyrdelse hos Kubik Eiendoms bank før depositummet omsider ble tilbakeført til oss.
Vi ønsker ikke at noen skal utsettes for samme dårlige behandling som vi har blitt utsatt for. Derfor anbefaler vi alle å styre langt unna dette, etter vår mening, svært uprofessionelle selskap.