mijn eerste ervaring om een onder deel te bestellen bij Kruis Gereedschappen vriendelijke meneer naam kwijt aan de telefoon nam de tijd om mij te woord te staan. na overleg dat ik beter een mail met... Vis mer
Se hva andre synes
Ich habe Teile für meine 20 Jahre alte Bosch Bohrmaschine gesucht. Hier bei ersatzteileonline.de bin ich fündig geworden, inklusive Bauteile-Plan. Dass es länger dauern kann, stand schon auf der S... Vis mer
Tijdens het plaatsen van de bestelling werd keurig vermeld dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd ongeveer 4 weken was. Na 3 en een halve week werd de bestelling opgestuurd. Het pakk... Vis mer
Commande 15849747 passé le 18 Novembre 2025 sur le outilpieces.fr alias Kruis Gereedschappen et toujours rien reçu et surtout j'ai fais une demande d'envoi partiel de ce qui apparait comme dispo et au... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en onderdelen hiervoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, keuringen en inspecties door onze gecertificeerde keurmeesters.
Kontaktopplysninger
Rotterdamse Rijweg 2, 3043BK, Rotterdam, Nederland
- 0104153692
- info@kruis.nl
- www.kruis.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel goede service.
Na een bestelling te hebben gedaan, kwam ik er achter dat ik nog iets nodig had, direct gebeld maar het eerste artikel was al verzonden. Ik bestelde toen de onderdelen die ik nog extra nodig had. De aardige persoon begreep het direct en stelde voor om de onderdelen toch nog op te sturen voor de helft van de normale bezorgkosten. Zoveel geld is het niet, maar alleen het idee/gevoel spreekt mij enorm aan.
Jan Nikkels
Snelle service
Snelle service, bestellen en opsturen.
Grote sortering onderdelen Makita
gewoon snel en goed geleverd
Dacht eerst zelf de beitels te slijpen…
Dacht eerst zelf de beitels te slijpen van mijn elektrische schaaf. Maar het gemak wint. Mooie prijs, en straks weer als nieuw.
Duidelijke tekeningen on line
Duidelijke tekeningen on line . Al jaren de specialist in online onderdelen voor je gereedschap
goede servies en snele levering
Zeer goed bereikbaar per telefoon en…
Zeer goed bereikbaar per telefoon en zeer snelle en prettige levering!
Verkeerde Metabo stator geleverd
Verkeerde Metabo stator geleverd, en na verschillende malen gebeld en gemaild te hebben, geen reactie en geen oplossing bereikt. Vanwege een communicatiefout wederzijds, vandaag telefonisch contact gehad en wil Stefan 5 sterren geven voor het het oplossen van dit probleem.
De fout lag niet bij Kruis.nl, maar waarschijnlijk een pickfout of productiefout van of bij Metabo.
Dus 5+5 sterren voor Kruis en Stefan!
Onverwacht snel
Prima.
Fabrikant (!) van de elektrische schaaf (Bosch) kon de gebroken tandriem niet leveren. Kruis dus wel! Snel en correct afgehandeld.
Goede communicatie over bestelling…
Ondanks dat een deel van de bestelling niet voorradig was, zag ik in de mail dat het alsnog snel is opgelost!
De communicatie hier over is perfect!
MvGr, EJ
Gewenste product snel geleverd.
mijn eerste ervaring bij Kruis gereedschappen
na overleg dat ik beter een mail met een paar foto's stuur OK mail verzonden prijs door gekregen ik betaald dinsdags betaald vrijdag was de zaag weer klaar top
de volgende keer dat ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet bedankt mensen
snelle levering en een goede prijs
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.