Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er i mange år kommet hos Kosme2logen til forskellige behandlinger og hver gang går jeg derfra tilfreds. Dejligt personale, god stemning og professionelt arbejde. Jeg kommer med garanti igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid god service. Louise yder altid omsorg og har tiden til kunden. Jeg har aldrig haft et utilfredsstillende resultat. Pris og kvalitet spiller. Kan varmt anbefales.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedre sted findes ikke👍. Dygtig personale, god stemning og gode priser. 5 stjerner herfra. Vil lige tilføje, strip klub har jeg nu aldrig oplevet der med mindre jeg selv har smidt tøjet for en gang v... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ADVARSEl: jeg ved ikke om det er en strip klinik eller en kosmetolog, men til alle kvinder pas på jeres mænd ikke lad dem komme derhen, og få lavet ansigts behandling, fordi det kan ende i skilsmisse... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,4

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Billigt bras

Jeg var derinde for noget tid siden for at få en brazilian wax, da min sædvanlige behandler var booket. Oplevelsen var langt fra tilfredsstillende.

1. Området, hvor man bliver vokset, er kun afskærmet fra resten af lokalet med en høj skillevæg og et forhæng, så samtaler om ens kønsbehåring kan høres af alle andre i lokalet, inkl. den gamle mand, der ventede på en fodbehandling..

2. Det var første behandling i lang tid, og eftersom der ikke stod noget om det på hjemmesiden, gik jeg ud fra, de selv studsede hårene til den ønskede længde, ligesom hvor jeg normalt bliver vokset. I stedet fik jeg en vrissen kommentar om, at det skulle jeg altså have studset hjemmefra, og at hun ikke kunne garantere et pænt resultat.

3. Resultatet blev ikke pænt, langt fra! Den var meget mangelfuld, men det skyldes ikke knækkede hår, som var forventeligt. Der var hele områder, hvor der var (lange) hår tilbage efter behandlingen. Der blev ikke tjekket med nål/pincet bagefter, og til slut skulle man selv smøre sig ind i olie og noget desinficerende.

4. Der var en utrolig akavet stemning, da personalet ikke kunne føre samtale.

5. Hygiejnen var ikke fantastisk. Pinden blev ikke skiftet løbende og underlaget blev ikke ud til at blive skiftet mellem hver kunde.

I alt tog behandlingen ca. 10 minutter, hvor det tager min sædvanlige behandler hos Skinrepair 30 minutter. Det koster 300 kroner der, men jeg giver gerne de 100 kroner ekstra for den kvalitet, man får der! Hos Kosme2logen kommer jeg nok ikke igen..

28. juni 2014
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Godt til prisen

Ikke verdens allerbedste voksbehandling, men ganske fin, når man tænker på, at den er 300 kr. billigere end andre steder. De går ikke efter med pincet, men det kan jeg sagtens selv gøre for 300 kr i besparelse. Desuden var det en rigtig sød behandler med behagelig samtale undervejs.

22. mai 2013
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uprofessionelt.

Havde bestilt tid til brazil, jeg får af vide af medarbejderen at de kun tager det hår der kommer på papiret....de bruger papir til brazil. Hvis man har prøvet med voks er det bestemt ikke rart og det gør man bare ikke. Da jeg var færdig havde jeg hår flere steder der ikke var fjernet, og blev det heller ikke. Jeg kunne så selv lige smøre mig med noget i skridtet bagefter. De bruger ikke handsker og "ispinden" der sat i voksen til at smøre det på med, blev ikke skiftet :( alt i alt tog det 14 min så var jeg færdig.
Ingen service og en rigtig skidt oplevelse.

29. april 2013
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Billigt og behandlingen er derefter

En stjerne for deres online booking system og en stjerne for en sød behandler. Jeg prøver ellers at være positiv men har været så absolut skuffet over behandlingen. En behandler, vi sad i kø og behandlingen var nærmest som på samlebånd. Andre steder tager den voksbehandling jeg fik ca. 50 min, hos Kosme2logen tog den ca. 10 min! Hårene blev knækket fremfor trukket ud med rødderne. Jeg måtte hjem og selv gå det efter. Meget smart at Kosme2logen sender et spørgeskema ud lige efter behandlingen da de således giver utilfredse kunder afløb og undgår anmeldelser andre steder på nettet. Jeg håber at min behandling var en kikser men jeg lokkes til at tro at den forholdvis billige pris hænger sammen en tilsvarende afstumpet behandling.

25. januar 2012
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Søde og venlige

Deres online booking system er altså smart og det sparer tid når man ikke skal hænge i telefonen for at bestille tid.
De er søde og venlige og dygtige og jeg har altid været tilfreds med den service jeg har fået.

3. juni 2011
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv