Har ikkje fått satt meg inn i det endå,men sakner ein bruksanvisning på Norsk så kunne følt med cd
Holder ikke det de lover om levering inne 2-4 virkedager
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør
Oddenvej 243, 4583, Sj Odde
- mingi@korssting.dk
- www.korssting.dk
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Verdens Beste Service
Verdens Beste Service, Her handler jeg gjerne igjen.
Perfekt
Kjøpte en fødselsklokkestreng, kjempeflott tilbud og forsendelsen fra Danmark til Norge gikk bare noen dager. Alt innhold var med i pakken. Dette er første gang jeg har hatt forsendelse fra et annet land enn Norge. Helt perfekt.
Rask levering og god info underveis
Hurtig levering, god kvalitet, god info underveis
Fine produkter
Holder ikke det de lover om levering inne 2-4 virkedager
På kryds og tværs med Korssting
Korssting har mange fine produkter til fine priser. Servicen er veldig bra. Da et mønster jeg bestilte var solgt ut, fik jeg hurtig besjked via mail, og mulighet for å bestille noe annet. Forsendelsen kom hurtig frem til Norge - Nå sitter jeg kjempefornøyd å broderer bilpute :)
flott oppfølging
Jeg fikk straks beskjed om st ordren var mottatt og oppfølging vidre om leveranse! Bestiller gjerde igjeen!
Meget tilfreds norsk dame!
Jeg bestilte et beslag 5 desember, og den 13 fikk jeg beskjed om at det var sendt. Det tok litt lang tid, og jeg var bange for at julegaven ikke skulle bli ferdig. Men den 15 desember mottok jeg beslaget, og jeg er tilfreds! GOD JUL fra Norge :)
Det perfekte sted på nett å kjøpe broderi.
Korsting.dk har mye fine broderier til en overkommelig pris og veldig bra service.
Perfekt - fra bestilling til mottatt vare!
Jeg har bestilt varer to ganger, og anbefaler korssting.dk til venner og bekjente.
Kjempefornøyd
Jeg kommer til å handle mer på Korssting.dk. Er kjempefornøyd med varer og ikke minst bra service :)
HURTIG LEVERING OG RIMELIG
Jeg har 2 ganger tidligere bestilt varer fra Korssting.dk. Varene blir levert i min postkasse få dager etter bestilling. Dessuten har jeg sammenlignet priser med norsk leverandør og mange broderier er adskillig billigere. Jeg er meget godt fornøyd og kommer til å bruke Korssting dk. ved en senere anledning.
FANTASTISK SERVICE og rask behandling:-)
Flott service, gleder meg til å begynne å brodere:-)
Rask og presis levering, som jeg er meget glad for!
Veldig fornøyd med handelen og meget fornøyd med produktet!
Bra utvalg
Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen måtte jeg betale 186,- i toll på en vare til ca500,- De kaller seg en skandinavisk nettbutikk og da burde dette være unødvendig. Skuffet!!
Bruksanvisning
Til å bli glad av!
Tenk å finne en forretning som har forstått hva man trenger. Og til slike hyggelige priser. Det er til å bli i godt humør av.
kjapt levert til en rimelig pris
meget godt fornøyd rask levering og mange penger å spare.
fornøyd
Jeg er kjempe fornøyd,med å handle broderier hos Korssting.dk
Overraskende levering til min adresse i Norge :)
Her kommer jeg garantert til å handle igjen.