Kokkefarskokken Anmeldelser 12

2,8

2,8

Middels

DEJLIG MAD!

Dejlig mad - godt at have fået en restaurant i Søborg hvor smag og kvalitet er i fint niveau.
Det bliver ikke sidste gang vi nyder en god middag og et godt glas vin hos Kokkefar.

11. juli 2024

Han snyder sin medarbejder for penge…

Han snyder sin medarbejder for penge han bagtaler sin gamle ansatte og snakker grimt om sin gæster og ikke lægge deres penge det sted det er ussel sted at have fortjentslet ikke at have en restaurant

11. mai 2024

Super lækker og veltilberedt mad

Super lækker og veltilberedt mad. Jeg spiste en bøf som var mør og velsmagende. Min kone fik Moules frites som hun ligeledes var begejstret for. Dessert var rødgrød og frugt tærte til min kone som også smagte dejligt, så meget tilfreds med både mad og betjening. Vejret var dejligt, så vi sad udenfor

29. juni 2024

Fortjener stor ros

Dejlig mad. Vi bestilte dagens fisk. Ristet laks med garniture, der var kogt helt korrekt.
Dejlig dessert med årstidens frugter og små overraskende indslag på tallerkenen.
Meget fin betjening.

24. juni 2024

Sød betjening og god mad

Vi havde bestilt julefrokost til to og sikken en modtagelse. Følte sig varmt velkommen og frokosten var virkelig lækker. Alt lavet fra bunden, lækkert anrettet og vi kunne klart mærke der var lagt sjæl i hver ret.
Menuerne skifter efter årstiden og råvarerne, så vi kommer helt klart igen.

1. desember 2023

Ser ikke ud af meget men det overrasker

Ser ikke ud af meget og man har sine mistanker om stedet. Men anmeldelserne lyver ikke. Det her sted kan klart anbefales. Lille menu som typisk betyder at, det der er, er godt. Og det var det. Vi prøvede lidt af hvert og alt var rigtig godt. En seriøs kok som går op i det han laver.
Betjeningen var også rigtig god. Meget personlig

28. november 2023

Her kan man trygt spise

Her kan man trygt spise, hvis man ønsker en lækker, autentisk og hyggelig middag. Betjeningen gør oplevelsen langt over middel og her er man bare godt tilpas og ikke mindst mæt 😉
Støt de lokale!

26. juli 2023

Vi kommer igen :)

Vores første besøg hos Kokkefar var en rigtig god oplevelse.
Lækker mad, tilpas mængde og til en fornuftig pris. Atmosfæren er hyggelig og betjeningen venlig og opmærksom gennem hele besøget.
Det er ikke sidste gang vi kommer her.

29. mars 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis