2,6

Under middels

Känslig färg

Har målat sovrummet. Stöter du i färgen, som vi din huvudkudde, åker färgen av. Har fått fylla i på två ställen sedan jag målade för en månad sedan.

24. august 2025

Svårt färg och grönmålande beskrivning

Färgen är inte så lätt att måla med. Jag har målat såväl med väggfärg takfärg och snickerifärg och väggfärgen är den som funkar bäst av dem men taket blev fläckigt och snickerifärgen rinner och torkar på ett konstigt sätt. Vidare känner jag mig vilseledd av påståendena om miljövänlighet. Det är i slutändan plastfärg som inte är särskilt nydanade. Föredrar Tonitons färger som både är enklare att måla med och plastfria.

19. januar 2025

Fin färg men man kan inte returnera

Fin färg men man kan inte returnera färg. Jag tolakde"obruten färg" som obruten förpackningen. Men obruten färg var i själva verket deras grundfärg vit. Väldigt dåligt att det är så otydlig, känns som att de vill att man ska misstolka deras vilkor.

25. november 2024

Bra färg och trevlig kundservice

Bra färg som täcker bra, vi beställde färgen 056 Scuba och det blev precis som vi förväntade oss!
Lättarbetad färg som räckte till mycket yta.
Vi fick tre förpackningar till övers och möjlighet att skicka tillbaka dessa och beställa annan färg med fri frakt, vilket uppskattades enormt!
Så tack vare en snabb och trevlig kundservice ska vi nu påbörja projekt nummer två, denna gång med färgen Aloe, och fler skall det bli!

5. august 2024

Inte som på hemsidan

Fina färger men stämmer inte alls överens med bilderna på internet. Beställde en färg som på internet var ljusbrun och fick hem en färg som blev tegelstensröd. Enligt support är det ljuset i mitt rums fel, fast jag har ljusinsläpp från 3 håll. Vart erbjuden rabatt om jag ville handla igen men har ju redan köpt en dålig färg för 1000 spänn så vet inte riktigt varför jag skulle.

10. april 2024

Väldigt dålig hållbarhet

Jättefina färger, jättebra koncept, superbra med tips på webbsidan + deras IG men SÅ himla dålig kvalitet på färgen.

För det första så är det små klumpar i färgen. Trodde först att det var för att jag låtit färgen stå för länge men nej, samma problem även med ny färg. Så fick hela tiden försöka få bort klumpar med fingrarna, vilket var störigt och gjorde det hela lite fulare.
För det andra så tål färgen absolut ingenting. Mitt sovrum målades för typ 6 månader sedan och det är märken överallt. Jag målade listerna med snickerifärg som inte tål något heller. Jag är vuxen, jag har inga barn och jag tar hand om mitt hem. Färgen borde hålla för normalt bruk.
För kännedom så har jag följt instruktionerna.

Är så himla besviken för utöver kostnaden för färgen och tillbehör så är det ju sjukt jobbigt att måla. Nu måste jag nog göra om allt igen. Är bara tacksam för att jag inte har hunnit måla fler rum med Klint-färg.

3. mars 2024

Väldigt fin färg men väldigt dålig

Väldigt fin färg men dyr och tyvärr dålig kvalitet. Om du ska måla ett rum som du ska gå in rekommenderar jag tyvärr en annan färg. Den är väldigt känslig och blir lätt märken.
Jättesynd eftersom det är väldigt fina fäger.

12. juni 2023

Förgprover

Trodde jag inte fått mina betalade färgprover. Dock hade sambon tagit emot dom och lagt i förrådet. Hittades långt efter. Dock fick jag aldrig kontakt med företaget när jag försökte nå dom.

22. juni 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis