Se hva andre synes
Jeg fik lavet øjenbryn hos klinik Karisma for ca. en måned siden. Er 100% tilfreds🙂. Resultatet er blevet så flot! Karen er en dygtig behandler, som yder god service og virker professionel. Har ha... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jeg er certificeret kosmetisk behandler og har videreuddannet mig i udlandet, hvilket giver mig mulighed for at arbejde med nyere og avancerede metoder inden for fillerbehandlinger. Jeg tilbyder behandlinger med filler til at genskabe volumen, Definere ansigtet og reducere linjer. Filler kan blandt andet anvendes til: • Læbeforstørrelse og definition • Opfyldning af nasolabiale folder • Markering af kindben og kæbelinje • Reducering af fine linjer og rynker
Kontaktopplysninger
Kornvænget 78, 8600, Silkeborg, Danmark
- info@karenesmat.dk
- www.klinikkarisma.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har prøvet flere klinikker før
Jeg har prøvet flere klinikker før, men ingen kan måle sig med Karen Esmat. Her får man ikke bare en behandling – man får en personlig oplevelse med fokus på kvalitet og detaljer. Resultatet er altid naturligt, og jeg kommer helt sikkert igen. Bedste klinik i Silkeborg
Fik lavet Russian lips,
Fik lavet Russian lips, og jeg er mega tilfreds. Karen er rolig og professionel, og man føler sig tryg hele vejen. Resultatet blev præcis som jeg ønskede – mere fylde men stadig naturligt. Det er tydeligt, hun har erfaring med læbe filler eller Russian lips teknikken.
Jeg kom til Karen for at få fjernet en…
Jeg kom til Karen for at få fjernet en gammel bryn tatovering, som jeg virkelig var træt af. Hun var ærlig omkring processen og hvad jeg kunne forvente. Allerede efter første behandling kunne jeg se en kæmpe forskel. Det føles trygt, og hun ved virkelig hvad hun laver.
Jeg har fået lavet microshading hos…
Jeg har fået lavet microshading hos Karen , og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Mine bryn ser fyldige og naturlige ud uden at være for markerede. Hun er virkelig grundig og går op i detaljerne. Jeg sparer så meget tid hver morgen nu. Kan klart anbefales, hvis du vil have naturlige tatoverede bryn.
Jeg fik lavet Russian lips hos Karen…
Jeg fik lavet Russian lips hos Karen Esmat I Silkeborg , og jeg er seriøst så glad for resultatet. Jeg var lidt nervøs for, om det ville se for “lavet” ud, men det ser virkelig naturligt ud med flot form og volume. Hun er super dygtig til læbeforstørrelse og forklarer alt undervejs. Hvis du overvejer Russian lips , så kan jeg klart anbefale hende.
Søger du en kompetent behandler ?
Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet af Karen Esmat hos Klinik karisma , og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Karen er utrolig professionel og troværdig, hvilket gjorde mig tryg fra første besøg. Hendes venlige og imødekommende måde gør, at man føler sig godt tilpas og set. Hun lytter og er meget opmærksom på mine behov og ønsker, hvilket gør behandlingen behagelig. Jeg har følt mig i gode hænder hos Karen og man vil gerne komme tilbage til behandling hos hende. Hvis du søger en kompetent og sød behandler, er Karen helt sikkert et godt valg! 😊
I can’t say enough wonderful things…
I can’t say enough wonderful things about Karen at Klinik Karisma. From the moment you meet her, you can tell she truly cares she’s warm, attentive, and incredibly knowledgeable. She takes the time to listen, explains everything clearly, and makes sure you feel completely comfortable and confident in your treatment plan.
Karen has an amazing eye for natural results. She’s honest, gentle, and precise, and she never pushes anything unnecessary. The results speak for themselves I felt refreshed, confident, and genuinely thrilled afterward. On top of that, her calming presence and professionalism make every visit a great experience.If you’re looking for someone you can trust completely with your care and results, Karen is absolutely the one. Highly, highly recommend!
Jeg fik lashlift
Jeg fik lashlift, wow en oplevelse!
Mine vipper er præcis som jeg havde håbet og mere til.
Ville helt klart anbefale!
Fem stjerner!
Karen har lavet mine bryn de seneste år, og jeg er yderst tilfreds!!
De er så flotte og de holder ekstremt godt 🤩
Hun er god til at råde og vejlede, når jeg har haft nogle spørgsmål, hvilket gør Jeg føler mig meget tryg. Hun er meget dygtig. Jeg giver helt klart mine varmeste anbefalinger til Karen ♥️♥️
5 stjerner her fra 🤩
Jeg er så lykkelig over at have fået Klinik Karisma anbefalet - gode resultater med mine behandlinger for hyper pigmentering 😍
God behandling, gode resultater og generelt bare et professionelt sted.
5 stjerner her fra 🤩
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Karen har virkelig givet mig et smukt…
Karen har virkelig givet mig et smukt resultat, og så er hun virkelig sød og man føler sig bare så tryg inde hos hende. Elsker mine nye bryn, hun har lavet et vildt flot resultat. Kan virkelig anbefale hende !
Jeg var lidt nervøs inden min…
Jeg var lidt nervøs inden min behandling, men det forsvandt hurtigt, da jeg kom ind hos Karen. Hun er rolig, grundig og virkelig god til at forklare, hvad hun laver undervejs.
Resultatet af mine nye tatoveret bryn er så naturligt,, jeg ser frisk og veludhvilet ud, jeg vil helt sikkert komme igen.
Meget skuffende og fortryder min behandling
Meget skuffende og fortryder min behandling
Jeg valgte denne behandler efter grundig research. På Instagram viste hun kun naturlige og flotte resultater, og hun fremstod både dygtig og professionel med alle certifikater. Det gav mig tillid til at få lavet PMU hos hende.
Men resultatet blev et mareridt. Mine bryn blev alt for store og markante – langt fra naturlige – og på ingen måde det, jeg havde set på hendes billeder.
Hun har tilbudt mig laserbehandlinger, som jeg tog imod to gang, men resultatet er stadig ikke godt. Nu er mine bryn plettede, misfarvede og kræver makeup for at kunne dækkes til.
Hun vil ikke give mig pengene tilbage da hun mener at behandlingen er okay men tilbyder i stedet ny pmu. Det har jeg ikke tillid til ville blive godt så har takket nej.
Jeg kan på ingen måde anbefale hende – det her er noget, jeg fortryder og som jeg desværre skal leve med i lang tid fremover hvilket gør mig virkelig ked af det.

Svar fra Klinik Karisma / Karen Esmat
Jeg har fået lavet mine øjenbryn
Jeg har fået lavet mine øjenbryn hos Karisma i Silkeborg , de blevet så flotte, jeg er 100% tilfreds.
Rigtig go behandling, sød og venlig
Fantastisk service !!!
Fantastisk service !!!
Super lækker klinik og helt fantastisk medarbejder . Kan varmt anbefales .
Altid et besøg værd 🥳
En helt igennem unik oplevelse hos Karen. Jeg har fået lavet en behandling på et par grimme ar, og Karen opdagede i samme ombæring, at jeg havde en rest af en tattoo, efter en maveplastik. Den fjernede hun uden spørgsmål.
Jeg får altid den fineste behandling hos Karen. Og jeg giver mine varmeste anbefalinger!
Fik lavet mine bryn ved karensmat…
Fik lavet mine bryn ved karensmat (klinik karisma) og jeg kunne simpelthen ikke været mere glad og tilfreds for det 🥹🥹 Så professionelt samtidig som at de blev så smuk!!! Bedste anbefalinger herfra. Knus Eline
Karen er en yderst uprofessionel…
Karen er en yderst uprofessionel behandler, både den måde hun behandler sine kunder på og informerer dem. Da jeg kommer til at glemme behandling to gang (10 behandlinger i alt) siger hun efterfølgende at det tæller selv om jeg ikk kom, dette kunne hun godt have sagt noget før. Plus behandlingerne hjalp ikk en dyt (tei behandlinger). Yderst uprofessionel dame.

Mine bryn er lilla
Mine bryn er grå/lilla. Der er en underlig rød/brun streg foroven. Har fundet ny behandler der prøver at rette dette op.

Spraytan.
Har fået spraytan ved karen et par gange nu og resultatet er simpelthen så flot og farven holder længere end jeg har erfaring fra andre steder. Super tilfreds med resultatet og meget imødekommende værtinde. Kan klart anbefales. :-)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.