Kleyn Vans Anmeldelser

1 746
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie VW Transporter gekocht. Marcel heeft mij fantastisch goed geholpen en hele goede service verleend, waarna wij een mooie deal hebben kunnen sluiten. Kortom een top bedrijf!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben bei dieser Firma einen LKW gekauft und waren von Anfang an sehr zufrieden. Der Service war hervorragend. Nachdem wir die Fahrzeugpapiere verloren hatten, hat sich Marcel Balsters sofort da... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige maand hier een Electrische Mercedes bus gekocht voor mijn Taxi bedrijf. Ik werd snel en professioneel geholpen, proefrit gemaakt en de deal was binnen 20 min gesloten. Na een week de bus te heb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op bezoek geweest op zaterdag 10 september en de wensen uitgelegd aan Marcel Balsters binnen 10 minuten had hij de perfecte bakwagen voor ons gevonden. Snel met hem in het golfkarretje op het immens... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Om Kleyn Vans

Skrevet av virksomheten

Kleyn Vans is one of the largest independent commercial vehicle dealers worldwide and we have been so for more than 105 years. We understand how important the right van is for your business. That is why you can choose from a wide selection of +700 used vans, including all brands. We also arrange your accessories, construction, and financing.

With a stock of over 700 vans of all brands, years of manufacturing, and price ranges, there is always a van that suits you the best. Additionally, at our office in Vuren, The Netherlands, we have everything you need for your new commercial vehicle in one place. Fast, affordable, and reliable.

Thanks to our experience and expertise, we know what we're talking about. Moreover, every van undergoes a technical inspection under the supervision of TÜV Nord upon arrival. The complete information from the test report is provided with each vehicle as standard. This way, you know exactly what you're buying.

Visit our website

Skrevet av virksomheten

A Kleyn Van with Kleyn service!
Kleyn Vans is one of the largest independent traders of used vans in the world. You can choose from a continually changing stock of 600 used vehicles. Our range includes all European and Asian brands, model years and price categories. Our way of doing business has stood the test of time for more than 90 years and is still counting. At Kleyn Vans you know exactly what you are buying and you get the services you deserve and the the best possible price.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 746)

38 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

goeie ervaring

Mooie bus gekocht en de verkoop snel afgehandeld. Kleine mankementen zijn direct verholpen.

18. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Fijn dat u tevreden bent. Heel veel succes met uw bus en graag tot ziens.

KLEYN VANS = SERIOUS COMPANY

Ι bought a van from KLEYN company through Mr.Jeroen Van Geffen.He was very helpful at all the procedure,honest and pleasant.I would definitely buy again and of course I will suggest this company to other dealers.

11. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Thank you very much and feel welcome any time!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 sprinters gekocht met meubelbak

2 sprinters gekocht met meubelbak, 1 gezien (daar zou een sleutel voor worden bijgemaakt en de andere niet gezien.

De verkoper duidelijk gemaakt dat ik weet dat ik 2e hands koop en dat ik er vanuit ga dat zaken technisch gewoon klopt en dat er geleverd wordt dat wat afgesproken is.

Bij levering is de sleutel niet geleverd en bij de andere bus zit geen sleutel voor de laadklep. Ook ontbreken de sleutels van de meubelbak. Verder blijft de laadklep hangen van de bus die ik niet gezien had.

Nu al een aantal weken verder, meerde whatsapp berichten verzonden en elke keer wordt er actie beloofd.

Inmiddels zelf nieuwe sleutels besteld voor de laadklep en de sloten op de zijdeur ook maar zelf vervangen. De ontbrekende autosleutel gaan we dan ook maar zelf regelen.

Eerste en laatste keer dat hier iets aangekocht wordt.

12. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg goede service genoten bij de…

Erg goede service genoten bij de aankoop van mijn bestelbus. Inmiddels bijna een jaar verder en nog steeds erg blij met de aankoop!

7. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Kijk. Daar doen we het voor. Hartelijk dank voor uw review.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Werd direct goed geholpen

Werd direct goed geholpen
Stoel was kapot bekleding
Is netjes gemaakt

Alles binnen de afspraken geregeld

2. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Fijn om te lezen dat u tevreden bent! We wensen u veel plezier met uw bus en graag tot ziens in Vuren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben bij jullie super geholpen door…

Ik ben bij jullie super geholpen door Pieter Preesman! Echt ik had geen betere service kunnen krijgen! Nogmaals bedankt en jullie zien mij zeker terug!

D Kerseboom

6. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Dank voor uw review, we zijn u graag van dienst.

Goede communicatie

Goede communicatie, snel handelen en erg flexibel.

6. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze manier van communiceren en werken! Veel plezier met uw nieuwe voertuig.

Opmerkingen netjes opgelost

Wat lang moeten wachten op mijn voertuig maar netjes een leenbus gekregen. Wat kleine puntjes die na levering pas op zijn gevallen zijn netjes opgelost door Kleyn vans en m.n. dhr. Preesman.

5. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

U bent tevreden. Fijn! We wensen u heel veel succes met uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn zeer tevreden met de verleende…

We zijn zeer tevreden met de verleende service.
We kregen zelfs tegemoetkoming in de kosten bij een nieuwe accu van € 302.50 terwijl dat eigenlijk niet in het pakket zat

4. desember 2022

Svar fra Kleyn Vans

Fijn dat u zo positief bent over onze service.We danken u voor de review en graag tot ziens! Groet, Team Kleyn

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Helaas

Helaas heb ik bij aanschaf van mijn busje t.w.v. €25.450 incl btw bij Kleyn Vans toch een minder leuke ervaring, omdat ik al sinds het begin een turbo geluid hoor bij mijn Mercedes-Benz Vito uit 2018. Ik heb dit al meerdere keren aangegeven bij de verkoper en de werkplaats chef helaas menen zij telkens dat dit bij de wagen hoort. Ik heb ondertussen de Mercedes-Benz dealer gebeld en het erover gehad, en zij hebben aangegeven dat dit ook niet zo hoort. Daarbuiten heb ik ook nog eens een proefrit gemaakt met een andere Vito (114cdi hetzelfde als wat ik heb) en die maakte dit geluid weer niet. Ik vind toch wel jammer dat het kortaf gehouden wordt met de opmerking van "dit hoort bij de wagen", in plaats van dat er ter gerustelling iets van garantie of dergelijke aangeboden kan worden (waarbij ik dit eigenlijk zonder extra kosten al zou moeten krijgen, omdat het nog al een prijzige bestelwagen is.). Nu rij ik nog altijd met de angst van dat ik binnenkort stil ga staan aan de kant.

Voor de rest is de lease en levering vlot gegaan vandaar de 2e ster. Maar helaas is het niet een bedrijf waarbij ik terug zou gaan voor een 2e busje.

UPDATE: Na een telefoongesprek met Pieter Preesman (de verkoper). Heb ik toch een belofte gekregen, dat ze voor een oplossing zullen kijken mocht er wat gebeuren met de wagen. Hiervoor krijgt Kleyn Vans nog 2 sterren erbij wat totaal voor 4 sterren zorgt.

23. november 2022

Svar fra Kleyn Vans

Wat jammer dat aangeeft dat u niet bij ons terug zou komen voor een andere aankoop.

In ons systeem lees ik dat we uw Vito in onze werkplaats een beurt hebben gegeven en dat u op 28/11 november bij ons langs bent geweest voor een controle. Onze monteurs hebben toen met uw bus gereden en omdat de banden bijgeluid maakten hebben we die kosteloos verbangen. Met de turbo is niets aan de hand en preventief onderdelen vervangen doen we niet.

Beste klant, wees geinformeerd: ons bedrijf bestaat inmiddels 104! jaar en als er technische problemen zouden komen zijn we bereid om mee te denken. Altijd!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foarte buna comunicare și termenul de…

Foarte buna comunicare și termenul de răspuns !
Recomand cu încredere ,promptitudine și seriozitate ,totul a fost exact cum a trebuit .

28. november 2022

Svar fra Kleyn Vans

Translation: Very good communication and the response time, I recommend with confidence, promptness and seriousness, everything was exactly as it should be!

Dear client, tnx for your recommendation! Hope to meet you again in Vuren. Feel free to contact us, any time.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn prima ontvangen door de…

We zijn prima ontvangen door de verkoper (Pieter) en heeft duidelijke uitleg gegeven over de aangeschafte bus. Bus stond al klaar toen we aankwamen.
Wat wel een verbeterpunt zou kunnen zijn: mondeling is er afgesproken/toegezegd dat de opleverdatum (afhaaldatum) op woensdag 30 november zou zijn. Alleen dit werd uiteindelijk een dag later....Dit had beter moeten worden gecommuniceerd en bijv. een paar dagen eerder. Op de bon staat dan uiteindelijk wel tussen haakjes (Verwacht) maar dat wordt niet echt medegedeeld en krijgen we later te horen. Nu voor mij een verloren dag, afspraken etc afgezegd en de dag later de bus opgehaald. Verder keurig geholpen bij de delivery-afdeling door Linda. Linda geeft een duidelijk verhaal af en straalt ervaring uit en alles met een glimlach! Een dame die op de juiste plek zit....!

30. november 2022

Svar fra Kleyn Vans

Dank voor het delen van uw ervaring en opbouwende kritiek. We gaan de procedure herzien zodat we nog meer exact de afleverdatum kunnen afspreken. Heel veel succes met uw aankoop en graag tot ziens.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv