Kingfish Anmeldelser 2 338

4,9

Her deltaget i gruppetur til Shagra. Alt er vel tilrettelagt, gruppeleder og instruktører er søde og kompetente. Alt spiller.

Rigtig godt service og hurtigt levring med sparsomt plastik og bestemt lækkert pakket ned . Produktet var bestemt ingen fejl og var bedre en forventet

1. Dykkerforretning
  2. Kurs
  3. Reisebyrå

Kingfish er nordens førende eksperter inden for dykning. Vi hjælper dig med alt fra rejser og udstyr til kurser og certificeringer. Med andre ord vejleder og assisterer vi dig med alt hvad der har med dykning at gøre, så du får den bedst mulige oplevelse under vandet.

4,9

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

God service og veltilrettelagt…

God service og veltilrettelagt dykkerferie til Sharm El Sheikh med liveaboard og hotel.

3. januar 2024

Hej Christian

Mange tak for anmeldelsen!

Oliver og resten af Kingfish Dive & Travel

Super behagelig og informativ…

Super behagelig og informativ betjening, samt god pris på svømmebrille med styrke!

10. november 2023

Hej Klaus

Vi er meget glade for, at du finder vores betjening behagelig og informativ. Mange tak for anmeldelsen!

Oliver og resten af Kingfish Dive & Travel

Hej Jonny,

Fantastisk! Jeg er sikker på, at du bliver glad for din nye svømmedragt - og bliver endnu rigere på gode havoplevelser!
Vi håber at se dig på webshoppen igen.
- og tusinde TAK for stjernerne. Det varmer!

Amanda, Kingfish Dive & Travel

Kan bestemt kun sige godt om

Produktet var bestemt ingen fejl og var bedre en forventet

13. januar 2023

Hej Michael,

Vi er super glade for, at du har haft en dejlig oplevelse hos os, og er fuldt tilfreds med hele processen!
- Vi glæder os til at hjælpe dig igen, og takker for alle fem stjerner! Det varmer!

Amanda, Kingfish Dive & Travel

Super fint

Super fin service. Kan godt anbefales

10. desember 2019

Hej Lesbia,

Tak for den gode anmeldelse. Det er fedt at høre, at du godt kan anbefale Kingfish til andre - Det er et kvalitetsstempel, vi er meget glade for at få. Jeg håber, at du bliver glad for dit køb, og at det vil give dig mange spændende eventyr i det blå fremover.

Rikke, Kingfish

Alt er kommet som forventet ingen…

Alt er kommet som forventet ingen forsinkelser og det er dejlig når man står og skal på ferie

7. september 2019

Hej Helle,

Tak for den gode anmeldelse. Vores dygtige lagermand Rasmus gør et stort stykke arbejde for at sende jeres bestiller hurtigst muligt afsted og uden problemer, så det er godt at høre, at leveringen gik som den skulle. Jeg håber, at du havde en dejlig ferie, og at dit nye udstyr var med til at give nogle gode oplevelser i det blå.

Rikke, Kingfish

Fantastisk

Fantastisk. Min første gang jeg besøger der. Personalet er flinke og hjælpsomme - ingen forbehold, jeg vil til enhver tid anbefale Kingfish til andre.

24. september 2018

Hej Christina

Mange tak for din feedback og for de pæne ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du som førstegangs-kunde har fået præcis den gode oplevelse, som vi går efter at give alle vores kunder. Vi håber, du er blevet glad for dit udstyr, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe næste gang du står og mangler nyt grej til flere gode oplevelser under overfladen.

Kjapt

Kjapt, billig og raskt levert!!!!

24. september 2018

Hej Kennet

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du fik dine varer lynhurtigt :) Vores lagermænd Rasmus og Lars knokler altid løs på lageret for at få pakkerne afsted med det samme, og det lyder til at det lykkedes dem endnu engang. Jeg håber, du er blevet glad for dit køb, og får nogle gode timer under overfladen.

Kingfish

Nem at hente pakken fra hovedbutikken.

31. juli 2018

Hej Kevon

Mange tak for de 5 stjerner. Det lyder som om alt er gået lige efter bogen, og dejligt at du kunne hente din pakke hos os i butikken :) Vi håber, du kigger forbi en anden gang, når du står og mangler nyt grej til flere eventyr i det blå.

Meget sympatisk personale

Meget sympatisk personale, der leverer smilende service.

17. juli 2017

Hej Louise

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det er dejligt at du nævner den smilende service - for det er noget vi har stor fokus på at give alle vores kunder, også selvom det er højsæson og der er meget travlt i butikken :) Jeg håber, du er blevet glad for dit køb, og så glæder vi os til at se dig næste gang, du står og mangler nyt udstyr til flere fede oplevelser under overfladen.

Kingfish Dive & Travel

Fantastisk betjening både i butikken og …

Fantastisk betjening både i butikken og webshoppen

13. juni 2017

Hej Jim

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Skønt at høre din ros af betjeningen, da det er noget vi sætter en stor ære i at give alle vores kunder, og jeg er glad for at du fik den at mærke :)

Hurtig levering

Fint fint hjhh

28. januar 2017

Hej Martin

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det lyder som om alt har kørt på skinner :) Jeg håber, du kigger forbi webshoppen igen næste gang, du mangler nyt grej til flere fede oplevelser under overfladen.

Super hyggelig tur

Super hyggelig tur :)

4. januar 2017

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. :) Det er dejligt at høre, at du havde en hyggelig tur med alle os Kingfish'ere og med vores fantastiske kunder. Vi elsker at tage på ture og dyrke det, som vi alle elsker, nemlig en tur under overfladen. Det er noget, der rigtig giver et fedt sammenhold. Vi håber da også, at se dig til en af vores næste ture. Det kunne fx være en tur til Munkholmbroen, Furesøen eller måske endda en søndagstur til Kullen i Sverige? Husk at du altid kan se vores kalender her: https://www.kingfish.dk/tur-kalender