1. Reisebyrå
  2. Flybillettbyrå
  3. Søkesider for flyreiser
  4. Guidede turer

Since our early beginnings, our purpose has been to make travelling easy by offering tailor-made expert advice and affordable trips for young people. We specialize in tailor-making exciting and unique travels, full of thrills and personal growth, for modern-day explorers. By combining our knowledge and experience with the travelers’ specific needs, we help them go on the trip of their dreams – whether that entails secluded beaches, deep jungles, big cities, dusty villages or white mountaintops. KILROYs concepts stretches across school- and study trips for young learners, gap year travel, round-the-world flights, volunteering as well as meaningful vacations for the curious minds.

4,2

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 13 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Superfornøyde!

Jeg og ei venninne skal reise på backpacking til nyåret 2026. Vi har Malene fra Kilroy i Trondheim som reiseleder, som har gitt oss supergode tips, og har planlagt en veldig flott og variert tur for oss!
Vi som er litt dårlige på å planlegge og litt spontane setter pris på at Kilroy kunne planlegge reisen for oss, og vi var også derfor villige til å betale det lille ekstra for det.
Alt i alt er vi superfornøyde med henne, og vi gleder oss masse på tur!

3. oktober 2025

Hyggelige ansatte

Fikk god oppfølging og masse nyttige tips fra Sandra som er reiseekspert hos Kilroy i Trondheim. Hun var veldig hyggelig, svarte raskt på mail og fulgte opp alle henvendelser:)

Kilroy hadde fått 5/5 stjerner hvis de hadde vært litt billigere 👍

1. mai 2024

Reklamerer med bagasje inkludert

Reklamerer med bagasje inkludert, viser seg at det var kun en vei. Hvem i alle dager vil kun ha bagasje med hjem fra ferie. Gjorde ikke noe for å fikse problemet, men fjernet bookingen fra finn.no. Kostet 3000,- å kjøpe til tre kofferter. *I svaret fra Kilroy sier de at på BEKREFTELSEN så var det bare baggasje en vei, det er korrekt, men det ble solgt som "BAGGASJE INKLUDERT" på finn.no. Det er en feilmerking hos Kilroy. De har fått screenshot som viser 1x23kg begge veier under bestilling (uten mulighet til å endre) og når bekreftelsen kommer så er det kun en vei. Smart måte å gjøre ett salg, dog kun engang.

10. april 2024

Dear Erik.

Thank you for your feedback - We have looked into your case and it is in fact the luggage rules of your ticket no luggage on the way out and 1 luggage on the way home. Some passengers do want to have luggage only on the return or sometimes only on the way out.

We always inform when in the booking process how much luggage is included on each flight, which is also stated on the confirmation email you have received.

It is the airlines that composes the flight itinerary's and not KILROY - We show the information the airline are uploading.

We of course apologize if this has not been clear enough and will see how we can improve that in the future.

Kind regards
Frank Nørgaard
Manager fulfillment & Online support

Behagelig konsultation

Stjerne-konsultation af Mikkel Kiel Heesgaard da jeg skulle booke min tur til Australien & Bali. Han har styr på det hele og er generelt behagelig at snakke med! Meget chilleren dude.

16. oktober 2023

Hej Sofie!

Mange tak for din anmeldelse!

Det er super godt at høre, at du har været stjerne-tilfreds med hjælpen fra Mikkel ifm. booking af din rejse. Jeg sørger for at sende rosen videre, og så glæder vi os til at få sendt dig afsted på dit eventyr!

Med venlig hilsen
Jannik Hansen
Sales Manager

FANTASTISK REISE MED FANTASTISKE MENNESKER

Det har vært en helt fantastisk reise:)) Jeg har fått nye venner for livet og opplevd masse. Kilroy sitt opplegg var supert og de var veldig hjelpsom med å booke om billettene da jeg ville bli lenger. Helt perfekt å reise med Kilroy når du reiser alene som jeg gjorde.
Anbefales:))
Hilsen Lucas fra Norge

28. april 2022

Hei Lucas

Så flott at du likte opplegget vi satte sammen for deg og at du hadde det supert på tur og fikk mange nye venner.
Vi setter stor pris på din hyggelige tilbakemelding.

Kontakt oss gjerne igjen når du er klar for nye eventyr.

Med Vennlig hilsen
Morten Møllevik
Sales Manager

Vis anmeldelser på alle språk. (1 388 anmeldelser)