Keukeninbouwcenter Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een geweldige ervaring. Na de bestelling was keukeninbouwcenter zeer goed bereikbaar voor vragen over de levering en zeer service gericht en betrokken. Kreeg de vraag of ik wel het goede model had b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik wilde een nieuwe vaatwasser bestellen en in laten bouwen. Dus even gebeld om een afspraak te maken. Zeer aardige adviseur aan de lijn. Graag wilde hij wat foto’s van de oude situatie. Naar aanleidi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We kochten een Falcon classic Deluxe bij keukeninbouwcenter. Zelden heb ik zo een vlotte, vriendelijke en goede service gekend dan bij hen! Snel antwoord op de mailtjes, levering sneller als v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben bij keukeninbouwcenter een kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een oven gekocht. De uitleg was heel duidelijk, de service was perfect, ook alles voor een leuke prijs en 2 ontz... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele scherpe prijs en service op orde !

Kwam bij keukeninbouwcenter uit door een hele nette prijs! Snel geleverd!
Netjes en heel vriendelijk te woord gestaan.
Heel blij met mijn aankoop ! Hier zou ik zo weer kopen. Was het overal maar zo....

18. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super Super net en eerlijk bedrijf👍

Super Super net en eerlijk bedrijf. 3 maanden geleden fornuis besteld en moest in januari pas geleverd worden. Kreeg een ontzettende klantvriendelijke mail dat hij al besteld is en opgeslagen werdt,omdat zij niet wilden dat ivm levertijden mijn fornuis te laat zou zijn. Kreeg een adres door voor de perilex stekker die passend was voor mijn fornuis en niet duur. Heb nog nooit zo'n fijn,net en vriendelijk bedrijf gezien die de afspraken ook nakomt en mij met alles op de hoogte heeft gehouden,van bedankt voor de bestelling tot hij is nu besteld, hij is binnen,wij slaan hem op, tot uitlevering naar mijn wens. Nazorg is blijkbaar een vanzelfsprekendheid want ook dat nemen ze uit handen. Ik zeg doen dit bedrijf is TOP.

15. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige ervaring met Keukeninbouwcenter!!!

Via website goed overzicht van assortiment en aanbiedingen. Bestellen, betalen en aangeven gewenst leveringsmoment zéér accuraat!
Telefonisch contact ongekend professioneel en enorm klantvriendelijk. Via mail aanvullende (inbouw en aansluit) instructies.
Er wordt meegedacht in oplossingen met de klant!

24. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

"Een zeer positieve ervaring"

"Een zeer positieve ervaring"

We hebben het hele proces van het kopen van onze AEG inductie kookplaat met 2 stuks AEG Fusion wokken als zeer positief en plezierig ervaren.

Het begon met het uitstekende nette afhandeling na mijn eerste verkeerde bestelling die ik zonder probleem kon annuleren. Geld gelijk terug gestort.

Nieuwe bestelling snel en netjes afgeleverd. Alles duidelijk telefonisch en via mail gecommuniceerd.

Ik raad keukeninbouwcenter zeker aan.

8. juni 2023
Logoen til Keukeninbouwcenter

Svar fra Keukeninbouwcenter

Beste Richard bedankt voor de mooie review en ook heel veel plezier van de aangekochte apparaten.

Ontzettend klantvriendelijk!

Ik heb een SMEG indicatie bij Keukeninbouwcenter gekocht en ik ben ontzettend goed en behulpvaardig geholpen bij het installeren ervan. Ik ben zelf helemaal niet technisch maar heb het fornuis zelf, onder zeer geduldige en vriendelijke telefonische begeleiding van Keukeninbouwcenter, geinstalleerd. Echt heel fijn!! Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt! Ook de chauffeur die het fornuis kwam bezorgen was uiterst vriendelijk en heeft me heel goed geholpen. Je kunt merken dat Keukeninbouwcenter klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan!

3. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf, niks is teveel.

In 2022 wijnkoeler en Steel fornuis gekocht, gewoon netjes geholpen zonder bla bla, en komen afspraken na en heel attent. Klein probleempje gehad met een rubber in de oven, gemaild, geen probleem lossen we op. En inderdaad vanaf de fabriek netjes een nieuw rubber, deze mannen gun je de aankoop van nieuwe keuken spullen.

11. mai 2023

Top bedrijf

Top bedrijf! snelle reactie, goede communicatie, scherpe prijs en personeel wat meedenkt! ik zou het iedereen aanraden!

14. mars 2023

Aankoop Falcon fornuis

We hebben in maart 2022 contact genomen met het bedrijf vanwege de goede reputatie en prijzen. De persoon aan de lijn was erg vriendelijk en behulpzaam. Aangezien we een speciale kleur/afwerking wouden, was er een extra wachttijd. Dit werd ook keurig gezegd tegen ons. In juli was het fornuis geleverd in hun depot, maar helaas waren er wat vertragingen opgelopen bij onze verbouwing. We konden gelukkig het fornuis tijdelijk bij hun opslaan en moesten maar mailen wanneer het geleverd mocht worden. Vorige week een mailtje gestuurd voor de leveringsdag hier in België en alles verliep super! We konden via een link ook zien wanneer de levering zal zijn. Ondertussen hebben we enkele keren telefonisch contact opgenomen met vragen over de elektriciteit, deze werden erg behulpzaam beantwoord. Kort samengevat: behulpzaam, denk met je mee, makkelijk te contacteren via telefoon en mail, goede prijzen, klantvriendelijk!

7. november 2022

Beste Webshop

Heldere uitleg gekregen via de telefoon.
Snel antwoord zelfs op hun sluitingsdag!
Alles mooi op tijd geleverd.

Mooie prijzen,
vriendelijk en meedenkend.

4. november 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldig bedrijf zijn jullie

Wat een geweldig bedrijf zijn jullie! Goed advies toen ik belde, mogelijkheid te bestellen zonder alles op voorhand te betalen, goede communicatie over de uiteindelijke levering, geweldig bedrijf dat uiteindelijk bezorgt!!!!!

Ik snap dat mijn vriend jullie heeft aangeraden en ik zal dat ook zeker doen wanneer iemand iets zoekt.

14. juli 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Goedkoopste maar niet de service die ik…

Goedkoopste maar niet de service die ik had verwacht als ik in de winkel een fornuis van 3400 eur koop. Er wordt geen stekker bij geleverd dit schijnt altijd zo te zijn bij een fornuis wordt uitgelegd dus deze kopen we dan nog erbij, fornuis wordt niet binnen gezet, loeizwaar om met 2 man naar binnen te dragen en dan mag je zelf nog de poten eronder proberen te zetten. We hadden begrepen dat we er een gratis teppanaki-schaal erbij zouden krijgen. Dit is niet bekend bij de winkel. Nou dan niet. Maar dus wel stukken goedkoper dan elders.

27. juni 2022

Wat een fijn bedrijf!!!

Al jaren zijn wij klant bij keukeninbouwcenter, tot onze grote tevredenheid, zaterdag hebben wij een Siemens Vaatwasser gekocht en dinsdag is het al geleverd!! De oude is meteen retour gegaan. Woensdag wilde mijn man de vaatwasser inbouwen, maar omdat hij veel last had van zijn rug, hebben wij keukeninbouwcenter gebeld, met de mededeling dat het inbouwen voor ons niet ging lukken.....Geen enkel probleem, er wordt even meegedacht en binnen een uur, kregen we een telefoontje, van iemand die het s'middags al kon inbouwen, wat dus inmiddels gebeurd is!! Wat een fijn bedrijf, er wordt meegedacht, ook is het altijd prettig zaken doen met hun. Als wij weer een apparaat moeten vervangen, dan gaan we alleen nog maar naar hun. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!! Bravo!!

2. juni 2022

Al jaren klant

Al jaren klant. We hebben hier meerdere apparaten gekocht en de service was top. Net als de tips voor de installatie van onze laatste bestelling, een mooi fornuis.

17. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

GEEN service

Na bijna 3 jaar is onze Siemens combi oven kapot. Doet helemaal niets meer. De fabrieksgarantie is verlopen maar de wettelijke garantie nog niet. Dus recht op gratis reparatie of vervanging als het buiten onze schuld om kapot is gegaan. De medewerker van dit bedrijf reageert erg bot en zegt dat het een internetbedrijf is en alleen leveren. Hij verwijst ons door naar Siemens. Met andere woorden zoek het zelf maar uit! Maar de verkoper is altijd verantwoordelijk voor wat hij verkoopt.

17. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv