Kerneliv.dk er virkelig en spændende og effektiv side. Alt kører flydende, siden er overskuelig og nem at navigere i. Indholdet og udbuddet er formidabelt. Når først man finder Kerneliv, er der ing... Vis mer
Selskapet har svart
Nemt at finde hvad jeg søgte i webshoppen. Hurtig levering og sød hilsen med. Indpakningen havde dog ikke klaret turen, så ørnenæbbets greb stak ud af pakken, heldigvis havde det ikke taget skade og... Vis mer
Selskapet har svart
Meget tilfreds :) Hurtigt klar til afhentning, fleksibelt, venlige, stort udvalg :) Dejligt at pakke tingene ud og opleve man har fået en lille gratis gave med, i form af datovare og små skilt... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg bestilte over 20 poser frø, og da de ankom havde der 'sneget' sig nogle forkerte frøposer ind i mellem. Jeg skrev, og så svarede og rettede Jesper det omgående. Det er god gammeldags kundeservi... Vis mer
Selskapet har svart
Kerneliv er en dansk virksomhed med passion for dyrkning, natur og bæredygtige løsninger til hjem og have. Vi udvælger vores produkter med stor omhu oh har fokus på kvalitet, funktionalitet og glæden ved selv at skabe - uanset om det er i haven, drivhuset, altankassen eller vindueskarmen. Hos Kerneliv finder du blandet andet frø, dyrkningsudstyr og naturlige løsninger, der gør det nemt for begyndere og erfarne haveentusiaster. Vi tror på, at små handlinger kan gøre en stor forskel, og at dyrkning giver ro, nærvær og forbindelse til naturen. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og ærlig kommunikation. Vores mål er, at alle kunder får en tryg og positiv oplevelse - fra første besøg i webshoppen til produkterne er i brug. Kerneliv fik nye ejer i november 2025, og er beliggende i Esbjerg. Din mening betyder meget for os, og vi bruger feedback aktivt til hele tiden at blive bedre.
Vesterhavsgade 111, i gården, 6700, Esbjerg, Danmark
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
giver jeg for forbrugervenlige priser gode var og hurtig levering...
Utrolig hurtig ekspedition ,nu afventer jeg det der titter op af jorden .
Tusinde tak for jer
Jeg har købt en fuglefoderautomat til kugler. Den er ganske umulig at åbne og ligeså umulig at lukke. Jeg kan ikke bruge den. Jeg er blevet tilbudt at returnere den og få pengene igen(125kr), men har valgt ikke at gøre det da den er uhåndterlig at pakke ind.
Ydermere bestilte jeg hvidløgspurløg og fik tilsendt almindelig purløg.
Køb ikke foderautomaten.
Superfin service og kvalitet, dem vil jeg handle mere med i fremtiden.
Super hyggeligt med en lille håndskrevet besked. Og fine priser

Svar fra Kerneliv.dk
Hurtig levering dog var leveringen ikke helt som forventet men med en kort telefon samtale var problemet hurtigt løst

Svar fra Kerneliv.dk
i oplyser ikke hvor mange frø der er i poserne synes det er meget durt når der kun er 5 frø i agurkerne

Svar fra Kerneliv.dk
Produktet levede ikke op til mine forventninger. På billedet, kan man se solsikkekerner i Røret, de drysser ud. Småfugle kan ikke komme gennem gitteret, så jeg klipper op

Svar fra Kerneliv.dk
Nemt at finde hvad jeg søgte i webshoppen.
Hurtig levering og sød hilsen med.
Indpakningen havde dog ikke klaret turen, så ørnenæbbets greb stak ud af pakken, heldigvis havde det ikke taget skade og intet var faldet ud.

Svar fra Kerneliv.dk
Langsomt levering og det var ikke en dansk side
Det må i meget undskylde jeg har taget fejl af jer og et firma 😭😭😭

Svar fra Kerneliv.dk
Manglende frø i forsendelsen blev hurtigt eftersendt sammen med en lille gave. Alt ok og tak 🙂

Svar fra Kerneliv.dk
En rigtig sød og venlig person jeg talte med og virkelig god til at svare på mine spørgsmål, og jeg modtog mine vare dagen efter. kan kun anbefale Kerneliv.

Svar fra Kerneliv.dk
God annonce og gode oplysninger om produkter og hurtig ekspedition med en lille glad hilsen i købet

Svar fra Kerneliv.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.