Janssens Kassasystemen B.V. Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik heb op 2 september een app gestuurd en ons probleem uitgelegd. daarna werd er voor 9 september een afspraak gemaakt om het op te lossen, een hele week dus.. Toen heb ik nog een tijdje moeten wachte... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

20 jaar ervaring met dit bedrijf Supr goed en super vriendelijk personeel Met name Marjon Beekmans Echt top

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al jaren tevreden klant bij Janssens kassasystemen. Begonnen met het eenvoudige Tripos systeem en nu over naar Storecontrl Cloud. De begeleiding tijdens deze overgang was zeer goed en geen vraag was t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! zeer tevreden over de service, en ontzettende vriendelijke medewerkers, niets is te veel! ook de app werkt fantastisch.

Informasjon om virksomheten

1. Kortterminalleverandør

Om Janssens Kassasystemen B.V.

Skrevet av virksomheten

Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.

Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.

Wij zijn er. Altijd.

Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software). Het belangrijkst is nog wel dat we als geen ander begrijpen waar de behoeften en uitdagingen liggen van onze relaties. Dit komt vooral omdat we niet alleen verstand hebben van automatisering en kassa’s maar ook van Horeca en Retail organisaties.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

24 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle hulp.

Snelle hulp.

11. juli 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hallo Marieke, super om terug te lezen!

Fijne samenwerking

Janssens Kassasystemen heeft mij goed geholpen bij de aanschaf van een kassasysteem en de daarbij behorende software. Alles werkt uitstekend en mocht er een probleem zijn dan zijn ze altijd goed bereikbaar en wordt het snel opgelost. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

9. juli 2024

Hi Fashion By Flo, leuk om deze positieve feedback terug te lezen <3

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De oplossing vonden we na telefonisch…

De oplossing vonden we na telefonisch contact. Via app was dat steeds niet gelukt. Hoewel de inzet van de helpdesk goed is,is de Communicatie soms lastig. Het tempo van jullie uitleg, in combinatie mijn ict kennis, zijn niet altijd in balans.

10. juli 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hallo Gera, Bedankt voor je terugkoppeling. We doen er alles aan om onze klanten passend en zo snel mogelijk te helpen <3 Fijn dat we er telefonisch uit zijn gekomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg behulpzaam en gaan snel te werk…

Erg behulpzaam en gaan snel te werk voor je. Geven duidelijkheid en bieden snel hulp!

3. juli 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Kevin, Lief dat je de tijd hebt genomen om je mening over ons te delen. Bedankt!

Storing printer

Woensdagmiddag gebeld voor een storing aan onze printer, donderdagochtend was Rogier er al heel vroeg en het probleem was zo opgelost. Super vriendelijk en prettige hulp! Dank jullie wel.

20. juni 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Janneke, we doen er alles aan om zo snel mogelijk te schakelen. Leuk dat dit door jou is opgevallen! Bedankt voor het delen van je mening <3

Ons nieuwe kassasysteem.

Momenteel zijn wij twee maanden werkzaam met ons nieuwe kassasysteem Untill dat door Janssens Kassasystemen is geïnstalleerd. De installatie van het systeem verliep soepel en goed. De support via Whatsapp was in het begin erg wennen, maar telefonisch wordt je vrijwel meteen geholpen wat erg fijn is in de horeca branche. Het systeem zelf is erg soepel en gebruiksvriendelijk!

5. juni 2024

Hi Rico, Tof om je positieve woorden over ons terug te lezen! <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg fijn bedrijf om mee te werken

Erg fijn bedrijf om mee te werken, elk moment van de dag kan je geholpen worden.

8. mai 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hoi Romy, super terug te lezen dat onze dienstverlening goed verloopt!

Goede bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid is belangrijk. Wordt bij een storing keurig snel teruggebeld door zeer capabele medewerkers. Ook in het weekend. De adviezen en lange termijn-vragen worden deskundig door Bastiaan behandeld.
Precies wordt waargemaakt wat binnen de mogelijkheden ligt, en dat is precies wat je van een leverancier hoopt te krijgen. Wij zijn na jaren nog steeds tevreden.

9. mai 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Biermenneke Huisman, extra mooie pluim voor onze topper Bastiaan! leuk om te lezen :)

Heel fijn kassasysteem.

Super fijn systeem. Overzichtelijk, zeer stabiel en hele goede service!

Restaurant Piet, Wijchen

28. mai 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Pieter, leuk om je positieve feedback te lezen!

Hele goede service

Hele goede service. Duidelijk systeem, en goede instructie.

22. mai 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Stijn, leuk om je positieve feedback te lezen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very good communication when installing…

Very good communication when installing the register, training in english was very good. We are very happy with our new restaurant cash register.

22. mai 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Thanks for writing us a review!

Vakmensen!

We hadden een oud systeem overgenomen van de vorige eigenaar.
Zelfs met dit oude systeem zijn we telkens super geholpen! Vooral Jeroen is/was mijn rots in de branding!
Inmiddels gaan we over op een nieuw systeem.... ook hierbij worden we weer super geholpen!
Ze denken echt met ons mee!

25. april 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Mooie feedback voor ons team! Bedankt voor het delen van je ervaring met ons:)

Nieuw kassasysteem

Onlangs overgegaan naar een nieuw kassasysteem. Support is prima, je wordt dezelfde dag nog teruggebeld met antwoorden op je vragen.

24. april 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Een mooie veer voor onze support toppers! Bedankt voor het delen van je mening over ons :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het kassasysteem van Janssens is top!

Het kassasysteem van Janssens Kassasystemen werkt geweldig. Het geeft zo'n goede inzichten en scheelt echt veel in de personeelskosten en er worden minder fouten gemaakt. Ook is de communicatie op de werkvloer verbeterd, terwijl er minder persoonlijk gecommuniceerd wordt.
Menno heeft ons perfect geholpen en schakelde ook meteen op het moment dat het er toe deed!

16. april 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hallo De Reiger Horeca, extra leuk om dit mooie compliment voor onze topper Menno terug te lezen! bedankt voor het delen van je mening over ons :)

Altijd vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel.
Behulpzaam en snel is wat ze doen.

12. april 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Jennifer, leuk om deze positieve feedback terug te lezen!

Heel meedenkend.

Eerst is Tamara op locatie geweest om te laten zien hoe de kassa werkt. Daar heeft zij goed begrepen wat wij nodig hebben voor onze leerlingen. Rogier heeft vervolgens alles zo geïnstalleerd dat de leerlingen er goed mee kunnen werken. Hij had ook duidelijk lol met de leerlingen. Bedankt!

4. april 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Sietse, leuk om deze positieve feedback terug te lezen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel voor ons een nieuwe kassa geregeld…

Snel voor ons een nieuwe kassa geregeld en de oude software er op gezet. Fijn meegedacht!

21. mars 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Dot en Julot, fijn dat jullie snel zijn geholpen met de nieuwe kassa! leuk om deze positieve feedback terug te lezen :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bastiaan heeft mij prima geholpen met…

Bastiaan heeft mij prima geholpen met data uit StoreControl halen. Dank daarvoor.

13. mars 2024

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.

Hi Maison, mooi compliment voor onze collega Bastiaan! bedankt voor je review

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv