Ik heb op 2 september een app gestuurd en ons probleem uitgelegd. daarna werd er voor 9 september een afspraak gemaakt om het op te lossen, een hele week dus.. Toen heb ik nog een tijdje moeten wachte... Vis mer
Selskapet har svart
20 jaar ervaring met dit bedrijf Supr goed en super vriendelijk personeel Met name Marjon Beekmans Echt top
Selskapet har svart
De medewerkers van Janssens Kassasystemen hebben het hele proces van de overgang naar een nieuw kassasysteem heel erg goed begeleid. Snelle en directe communicatie, goede voorbereiding en plaatsing... Vis mer
Selskapet har svart
Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! zeer tevreden over de service, en ontzettende vriendelijke medewerkers, niets is te veel! ook de app werkt fantastisch.
Skrevet av virksomheten

Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.
Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.
Wij zijn er. Altijd.
Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software). Het belangrijkst is nog wel dat we als geen ander begrijpen waar de behoeften en uitdagingen liggen van onze relaties. Dit komt vooral omdat we niet alleen verstand hebben van automatisering en kassa’s maar ook van Horeca en Retail organisaties.
Industrieweg 12R, 5753PC, Deurne, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Probleem 1 is keurig opgelost (bleek een fout in het systeem te zijn, waar wij niks aan kunnen doen.... Maar hier gaat wel een factuur voor gestuurd worden)
Probleem 2 is half opgelost. (bon bij dranken is gelukt, bon bij afslaan van de kassa niet, had dit wel gevraagd)
Meest teleurgesteld ben ik vooral in het feit dat er zo'n mega factuur wordt gestuurd voor de 'service'

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Er werd snel contact met mij opgenomen en vermeld wat er scheelde waardoor ik het zelf in de toekomst kan aanpassen, wat zeer fijn is. Hartelijk dank voor de hulp, word enorm gewardeerd!

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Janssens Kassa is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.
Bij problemen worden deze met spoed opgelost.
Ook de 24/7 service is geweldig.
Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een gorde kassa, ze hebben voor iedereen wat u te wensen hebt.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Die directeur is zo lekker snel , met facturen sturen 😉
Systeem is vlot en netjes geïnstalleerd, korte uitleg gegeven over nieuwe software. Klein minpuntje was dat de prijzen van 1 departement verkeerd ingesteld waren.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Het nieuwe pinapparaat van ccv blijkt een verkeerde kassakoppelingskabel te hebben. Janssens pakt dit op als ware het zijn probleem met man en macht wordt alles in werking gesteld. Bij opening om 12u is de boel weer werkend in de drukste periode van dit jaar. Ontzettend bedankt.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Na een stroomstoring was het kassasysteem al opgegeven voor destructie, maar de monteur gaf niet op. Na 3 uur geduld liep alles weer als een zonnetje! Chapeau

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Prettig contact en alles volgens planning en offerte opgeleverd. Het kassasysteem werkt ook erg goed en de nazorg met trainingen zijn erg klantvriendelijk.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Snelle weekendservice bij uitval van de kassa door nieuwe aanbieder.
Top geregeld!

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Super snel geschakeld bij de aanschaf van ons kassasysteem en duidelijke communicatie wat er verwacht wordt.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Telefonisch snel en professioneel geholpen. Verder kwam de dag erna een vertegenwoordiger langs om de SLA opties te bespreken. Netjes.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Snelle terugkoppeling en probleem was met deskundige hulp snel verholpen.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Goed bedrijf, dat ook na de aankoop van de kassa zorgt voor goede hulp en kan bijna alles online oplossen. En snel!!

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Erg tevreden over het geleverd product (compleet kassa systeem). Het is een aanwinst voor de organisatie en de ontwikkeling van de clienten. De service en afstemming van het plaatsen van het kassa systeem ging in overleg. Daarnaast hebben de medewerker een scholing van ongeveer een uurtje ontvangen voor gebruik van het kassa systeem. De vele mogelijkheden in het kassa systeem wordt gedurende het proces van gebruik uitgebreid.

Svar fra Janssens Kassasystemen B.V.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.