NUL stjerner her fra
NUL stjerner her fra. Sjældent har jeg mødt mindre empatisk mand. Ubehøvlet oven i købet. Påstod at han aldrig havde hørt om et stress øje. Så ukompetent er han også. Kan på ingen måde anbefales.
John F. Kennedys Plads 45, 9000, Aalborg, Danmark
Meget venlig, og gav sig god tid..
Faglig dygtig.
sekretæren vil ikke give mig en tid da jeg ikke har bopæl i Aalborg.
Begge øjenlæger er super dygtige og meget empatiske.
Kan klart anbefale til alle.
Ikke mange dages ventetid for konsultation. Utrolig venlig og kompetent øjenlæge. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Har været på klinikken flere gange og er hver gang gået glad derfra. Kan kun anbefales.
Ubehøvlet mand. Ikke imødekommende Eller forstående Fortæller ikke hvad han gør eller hvad det betyder. Dårlig oplevelse. Vil IKKE anbefale
Jeg ringer her fredag formiddag. Har lige ventet i 27 minutter, som nr 1 i køen. Så bliver klokken 11.00 og en telefonsvarer bryder igennem. "Du kan ringe senere".
Meget behagelig, lyttende, grundig og dygtig øjenlæge!
Venlig og kompetent behandling - man føler sig i trygge hænder.
God øjenlæge, dygtig og venlig behandling og noget så usædvanligt som at kunne ringe den ene dag og få en tid den næste.
Utroligt behageligt og kompetent personale. Jeg følte mig virkeligt godt behandlet og i helt trygge hænder. Jeg kan kun anbefale klinikken på det varmeste
Den største tegning på 2 ben. Bestiller tid 2 måneder før, for at komme ind og få afvide at jeg skal tage en anden øjenlæge. Flabet idiot der ikke passer sit arbejde, og er ligeglad med folk. Jeg vil til hver en tid frabede folk at bruge ham🤢🤢🤢
Kompetance, dygtighed. Trods nervøsitet en god oplevelse. Personale med empati og omsorg. Rigtig god oplysende behandling.
Suverænt
Stor medleven i telefon, Kort ventetid og uddybende information før, under og efter operationen.
Resultatet oversteg forventninger, kan kun anbefales