Jurimmo Anmeldelser 5

3,0

3,0

Middels

Jurimmo: een afrader

In het gebouw (105 appartementen) waar ik een appartement in bewoon als eigenaar, is Jurimmo de syndicus. Dat is geen pretje: fouten in de afrekeningen die vervolgens fout worden gecorrigeerd, beloftes die niet worden nagekomen, defensieve en leugenachtige communicatie, loopje nemen met allerhande regelgeving, ontbrekende documenten waartoe eigenaars toegang moeten hebben, spreekrecht dat wordt ontnomen tijdens de AV van mede-eigenaars, vermijden van stemming over punten waarover verschillende meningen bestaan op de AV, waarna deze in het verslag van de AV verschijnen als 100% goedgekeurd, en dit bovenop andere fouten in het verslag. Neen, geen pretje om hen als syndicus te hebben. Ik ben ook eigenaar in een ander gebouw, met andere syndicus, en zie een hemelsbreed verschil. Het kan anders, beter en goedkoper, dus van Jurimmo blijf je beter weg.

18. mars 2026

De boekhouding wenst niet samen te…

De boekhouding wenst niet samen te werken met de Raad en enkel met rekencommissaris zelf als die ziek is. Ze werken niet met overlopende rekeningen. Stug en niet meedenkend, ziet ons als last niet als klant en geven geen toegang aan de eigenaars over de financiële toestand, ook niet aan de raad.
Ze geven zich zelf een mandaat voor een verzekering af te sluiten op dubieuze wijze.
Gelieve steeds het verslag na te lezen voor je tekent.

14. oktober 2025

Jurimmo volgt de wetgeving niet op

Als eigenaar van een appartement zijn we gesyndiceerd bij Jurimmo. Na enkele jaren blijven we, ondanks alle beloftes die ze maken, vaststellen dat ze hun taken niet uitvoeren. Meerdere keren hebben we gevraagd om eens ter plekke te komen. Dat willen ze niet. Dat hoeft ook niet zeggen ze. Als er iets hersteld moet worden van het gemeenschappelijke schakelen ze mij in. Ik moet zelf een offerte regelen. Ik moet zorgen dat ze binnen kunnen in het gebouw. Voor de nutsmeterstanden bellen ze me telkens op met de vraag om een foto door te geven. De firma maakt enkel facturen op. De vervaldatum is steeds dezelfde als de datum van de factuur. Niet tijdig betaald? Je krijgt een aanmaning die je 60EUR bovenop kost. Een week na de aanmaning volgt al een tweede aanmaning. Ga niet in zee met deze mensen. Oh ja, kijk als je toch reeds bij Jurimmo bent je franchise na. Bij ons ligt die sinds 2019, jawel u leest het goed, op 1550EUR. Dit is onlangs uitgekomen omdat we een schadegevalletje hadden. Maar uiteraard lag de franchise hoger. Dus 'nul' EUR getrokken.
woensdag 26 maart: vergadering was opnieuw een fiasco, de beloftes werden opnieuw niet nagekomen, nog steeds geen verslag ontvangen op 2 april terwijl het de volgende dag beloofd werd

24. mars 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis