Julemaerket.dk Anmeldelser

1,8

jeg har haft et ophold derhenne og det stinker sygt meget. De voksne holder ikke deres løfter, bryder regler de siger vi ikke selv må bryde, og har flere dage derhenne været sulten næsten hele dagen d... Vis mer

En god sag men totalt umoralsk markedsføring Når man framelder tigger mails fortsættes på SMS, hvor man oven i købet skal betale gebyr for at framelde og så bliver man alligevel kontaktet telefoni... Vis mer

Har selvfølgelig købt årets julemærke, for det går til et virkelig godt formål. MEN har ikke skrevet mit telefonnr. på bestillingen (kun 8 nuller). For sidste år blev jeg bombarderet med telefonopri... Vis mer

Det er rigtig let at støtte Julemærket med et valgfrit beløb, og endda ved at benytte Mobilepay kan man få fradrag for sit bidrag. Man skal blot tilmelde sig Donationer i Mobilepay app'en så sker det... Vis mer

1. Offentlige og lokale tjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hvert år får ca. 1.000 børn i alderen 7-14 år hjælp til at tackle trivselsproblemer som mobning, ensomhed og lavt selvværd på de fem Julemærkehjem.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Anbefaling

Jeg vil på det varmeste anbefale alle der har brug for det.søger om at komme på Julemærkehjemmet da de gør et stort stykke arbejde for børnene, kender selv en der blev hjulpet og lever efter det den dag i dag .

31. oktober 2019

Støtte til en god sag 🤸⛹️👫

Glæder mig til årets flotte julemærke-plakat og julekort samt jeres jule-kogebog.
Jeg har stor respekt for dem som arbejder for at give børn og unge en glad og tryg barndom og opvækst. Det er så vigtigt at de får et solidt og stærkt selvværd og at de tør være sig selv, samt at nogen fortæller dem at de er skønne, netop fordi de er den de er. Støtte til en god sag. ❤️
Glædelig jul 🎄og godt nytår 🎉🎆

28. oktober 2019

Hej. Fyrkat

Hej.. God og tilgængelig. Overskuelig og nem at finde ud ad. Glæder mig til og få Julemærkehjemmet Julebog med posten🤲🏽
Tak fordi at i tog jer godt af Ann-Marie på Fyrkat august- oktober 2019, hun er blevet
“ stor” med en flot figur
Knus og på gensyn til opfølgning hold 1🤝 30.november 2019
Ann Dorthe

24. oktober 2019

Fungerer fint og ligefrem

Fungerer fint og ligefrem, og så støtter det jo et godt formål, godt initiativ.

21. juni 2019

Svar fra Julemaerket.dk

TAK - for at du synes om vores hjemmeside. Og ikke mindst for, at du er med til at støtte børn på Julemærkehjemmene.

Fremragende

5 stjerner betyder: Fremragende - ingen forbehold, jeg vil anbefale Julemærket.dk til andre. Jeg kan ikke sige det bedre selv.

24. mai 2019

Svar fra Julemaerket.dk

Tak for din fremragende anmeldelse.

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside. Glæder mig til at prøve retterne i kogebogen. Hører de er fantastiske.

7. mai 2019

Svar fra Julemaerket.dk

TAK for at du støtter børnene ved at købe kogebøgerne fra Julemærkehjemmene! Du kan godt glæde dig til at prøve opskrifterne - de er et hit hos både børn og voksne.