Jojoschool heeft mn schoolcijfers zo erg omhoog gehaald. Alle ingewikkelde concepten worden verwerkt in eenvoudige korte filmpjes. Echt een AANRADER!! Ik heb ook al mn vriendinnen erover verteld s... Vis mer
Selskapet har svart
Het is een erg fijn programma om mee te werken. Het enige minpuntje vindt ik dat sommige boeken en methodes er niet op staan maar voor de rest staat wel alles er in. Je kan hier aan de hand van samenv... Vis mer
Ik heb er heel veel aan gehad dit schooljaar, ik had voordat ik jojo ging gebruiken niet hele goede cijfers voor natuurkunde. Toen ik ging leren met jojo school, waren mijn cijfers al een stuk beter!... Vis mer
Selskapet har svart
Ik begon midden 2e met het uitproberen van jojoschool en vond het meteen geweldig. Vooral omdat het alles bij elkaar heeft en dat je heel erg gemakkelijk jou leerstof kan vinden. Ook vind ik de combin... Vis mer
Selskapet har svart
Beheers elk onderwerp uit je lesboek in een handomdraai met aansluitende uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven gemaakt door docenten. JoJoschool biedt lesstof voor de brugklas tot en met het examenjaar voor vmbo, havo en vwo.
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
goed de woorden en begrippen kunnen leren
Fijn dat ik filmpjes kan kijken en daarbij een samenvatting heb van wat er gezegd is, en daarnaast ook altijd opgaves kan maken telkens opnieuw. Het geld is het zeker waard!
Alle vakken kun je vinden en per onderdeel is er een samenvatting en/of video

Svar fra JoJoschool
Het programma werkt wel fijn, maar er staan zoveel fouten in. Ik heb hierdoor een onvoldoende gehaald omdat ik echt dingen verkeerd heb geleerd.
Als ze de fouten eruit halen dan kan het denk ik wel goed werken.

Svar fra JoJoschool
Jojo school heeft me door mijn derde toetsweek geholpen voor aardrijkskunde en engels. Gwn gratis bij school gekregen, echt perfect!!
Goede filmpjes met uitleg, vooral de wiskunde A filmpjes waren erg goed!
Je kon veel oefenexamens maken en als je het spieken liet aanstaan kreeg je er uitleg bij. Ook kon je gratis sommige filmpjes kijken met uitleg. Over het algemeen heel erg handig en heeft mij naar een 7 geholpen voor mijn slechtse vak, natuurkunde.
Samenvatting & filmpjes zijn prima. Maar mailtjes naar klantenservice (2x) of afspraken via de chat ( woensdag 4 juni) worden niet nagekomen. Ik heb 3x gevraagd om filmpjes en samenvatting van Getal en Ruimte havo 4 hoofdstuk 5.2 en 5.3. Gevraagd om een reactie ook als het niet zou lukken. Benoemt dat de toets morgen. Ik zou woensdag binnen 1 uur teruggemaild worden Ik wacht nog steeds.
Na bovenstaande review is er contact met mij opgenomen en is het probleem goed opgepakt. Omdat ik overigens tevreden ben met wat Jojo school biedt plus hun reactie pas ik mijn beoordeling aan van 1 ster naar 5 sterren

Svar fra JoJoschool
Ik heb JoJoschool gebruikt om mijn wiskunde aan te scherpen. De filmpjes zijn duidelijk en de opdrachten helpen ok de stof echt onder de knie te krijgen.

Svar fra JoJoschool
Ik heb dit gebruikt voor mijn eindexamens ak, wiskunde en Engels. Echt heel fijn. Ik denk dat me heeft geholpen om te slagen. Hopelijk ben ik ook geslaagd😳

Svar fra JoJoschool
Morgen heb ik mijn Beco-eindexamen vwo. Ik maak veel gebruik van de filmpjes die worden aangeboden – complimenten aan Jorik voor zijn heldere uitleg. Wat ik jammer vind, is dat bij de oefenopgaven onder de filmpjes soms essentiële informatie ontbreekt. Daardoor zijn sommige opgaven niet goed te maken. Een voorbeeld: soms mist de nominale waarde, terwijl die cruciaal is voor de berekening. Dit is al meerdere keren voorgekomen. Bij aardrijkskunde had ik dit probleem niet; daar kon ik de oefenopgaven juist goed gebruiken. Al met al geef ik 3 sterren, vooral omdat ik Beco lastig vind en die oefenopgaven voor mij echt belangrijk zijn.

Svar fra JoJoschool
goede methode om voor je dingen te leren
het werkt heel fijn ze leggen echt top uit in video's mijn cijfers gaan van 3 naar 8
Goed over nagedacht! De combinatie van uitleg,de opgaven en samenvattingen is echt top!
Mijn complimenten!
Heldere uitlegvideo's en oefeningen!
Het is makkelijk en snel te leren. Super handig ook met gebruik! Zeker aan te raden.

Svar fra JoJoschool
Het ziet er allemaal mooi uit, maar er mist veel stof en veel stof klopt ook helemaal niet. Hierdoor heb ik het verkeerde geleerd en een onvoldoende gehaald :(.

Svar fra JoJoschool
Dit is een hele fijne methode om mee te leren. Je krijgt filmpjes over elke les van jouw boek en opdrachtjes. Alles is fijn uitgelegd door voorbeelden! Door deze methodes heb ik 8ten gehaald voor wiskunde!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.