Vlak voor onze weekend weg besteld en de verkeerde kleur binnengekregen. Wij konden hem gebruiken en na ons weekend weg omruilen voor de juiste kleur. Wat een fantastische service en alles in goed ver... Vis mer
Se hva andre synes
Der Jipfish-Bollerwagen ist eine Stil-Ikone, die ihresgleichen sucht. Wer zeitlose Eleganz mit praktischer Funktionalität erfahren möchte, kommt an diesem Produkt nicht vorbei. Hier waren Perfektioni... Vis mer
We hebben al ruim een jaar veel plezier van onze kar, maar na al het intensieve gebruik was er een schroefje uit getrild. Even een mailtje naar Jipfish en meteen opgelost, dat is nog eens service!... Vis mer
Customer Support not existent. Wanted to reach out to clearly some issues. Several emails haven’t been responded over 3 months. I tried to call the hotline no one picked up after 10 calls... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jipfish Wagon, 's werelds eerste en enige opvouwbare houten bolderkar. Onze visie is om elke reis te verbeteren. Creëer nieuwe herinneringen samen en tover een glimlach op ieders gezicht met Jipfish. Gemaakt van sterke en duurzame materialen, beschikt over een ingenieus veer- en handvatsysteem. Met dubbele kogellagers en luchtbanden biedt het ultiem comfort op elk terrein - of het nu door het bos is, over kasseien of op het strand. En als het tijd is om te vertrekken, duurt het slechts 3 seconden om op te vouwen. Voor nog compacter opbergen, verwijder eenvoudig de luchtbanden. Super sterk, stijlvol en klaar om met je mee te gaan.
Kontaktopplysninger
Technopol 29, 5026SB, Tilburg, Nederland
- +31137640775
- hello@jipfish.com
- www.jipfish.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De Jipfish bolderkar is geweldig
De Jipfish bolderkar is geweldig! Het in- en uitklappen is erg eenvoudig! Maar wat me vooral aanspreekt, is het mooie ontwerp. Ik ben er erg blij mee! 👍
Hele fijne bolderkar
Hele fijne bolderkar. Ideaal voor op de duinen en het strand. Het prettige is ook dat je m kan inklappen en zo minder ruimte in beslag neemt tijdens transport. Echt een aanrader!
Hele toffe bolderkar
Hele toffe bolderkar. Prima in te klappen en makkelijk mee te nemen. Rolt super soepel, fijne wielen eronder.
Mijn 3 kinderen vinden de bolderkar…
Mijn 3 kinderen vinden de bolderkar helemaal te gek. Past in onze auto, voor het dagelijks leven met de kinderen zeker om aan te raden deze bolderkar. De klantenservice van Jip Fish is heel integer en authentiek. Deze positieve energie zal dit merk naar mijn inziens meer bekendheid
geven. Echt een fantastisch product!!
Top service
Top service! Snel en kosteloos geholpen toen een band defect ging door eigen schuld!
Fijne opvouwbare bolderkar
Fijne opvouwbare bolderkar, lekker praktisch
top bolderkar
Top Bolderkar doet wat het moet doen. Zeker een aanrader !!!
Jipfish is een erg handige maar ook mooie bolderkar die zich echt onderscheidt
Mooi en degelijk design van hoogwaardige kwaliteit, Jipfish komt zijn afspraken na en levert snel zoals afgesproken.
We hebben al verschillende leuke reacties gehad op straat.
Wat een top ding! Boven verwachting
Vorige week de bolderkar ontvangen. Wat een top ding. Veel steviger dan ik van te voren had gedacht.
Onze fijn kar
Wij mochten een hele tijd geleden deze fantastische bolderkar lenen van vrienden. Die kar "bolt" fantastisch zacht. Als je niet oplet steekt ze je voorbij op een vlakke ondergrond. Ook op mulle zand aan het strand loopt ze soepel mee. Echt indrukwekkend.
Jammer genoeg is deze lange tijd niet meer verkrijgbaar geweest. We hebben een hele tijd uitgekeken naar een tweedehands exemplaar maar visten steeds achter het net.
Toen kwamen ze online opnieuw beschikbaar! Ik stelde een vraag via het contactformulier, daar kwam jammer genog geen reactie op. Met de promotie dan toch met een bang hartje besteld. En 2-3 dagen later hadden we hem in huis.
Na aankomst had ik toch nog een vraagje en nam ik contact op via WhatsApp en via deze weg had ik vlot contact.
De nieuwe bolderkar heeft enkele verbeteringen t.o.v. het oude model dat we mochten testen. We zijn echt heel blij met de kar. De kindjes spelen er ook alleen graag mee want ze rijdt super soepel. We gaan daar nog lang plezier aan hebben. We gebruiken hem ook om bvb boodschappen mee uit de auto te halen. Multi inzetbaar 😊
Klapband
De band van onze bolderkar was geklapt we kregen binnen 2 dagen een nieuwe opgestuurd top service!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.