Ik had een sweater besteld die correct geleverd is, maar te groot bleek. Het was lastig om een retourticket te krijgen, bovendien moest ik daar apart voor betalen. De juiste maat van de sweater heb... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Voor het eerst via deze webshop besteld. Kreeg €10 korting dat was top! Bestelproces ging makkelijk en snelle levering. Blouse die ik had besteld was super netjes ingepakt daar kunnen andere webshops... Vis mer
Er is een mooie en ruime keuze kwalitatieve kleding en online bestellingen worden altijd vlot en mooi op tijd geleverd. Je wordt hier als klant ook regelmatig beloond met mooie kortingen.
Voor de eerste keer besteld. Top ervaring! Vlotjes verlopen en heel snelle levering. Artikel heel goed verpakt. Webshop gebruiksvriendelijk en straffe prijzen in de solden. Absolute aanrader om bij Je... Vis mer
Er zijn 6 Jeroen Beekman winkels en een webshop. Het assortiment damesmode bestaat uitsluitend uit topmerken. Klantvriendelijkheid staat zowel in de winkels als online altijd voorop. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkelbeleving.
Escudo 10, 8305 BM, Emmeloord, Nederland
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle afhandeling
Mooie kwaliteit
Prima lange lengte
Snelle en duidelijke verzending. Mooie merken.
Als trouwe klant Op 24-04-2026 een broek besteld en betaald en de orderbevestiging ontvangen met de mededeling dat hij binnen 1 tot 3 werkdagen zou worden bezorgd zoals ik al meer dan 10 jaar van Jeroen Beekman gewend ben.
Nu , 30-04-2026 nog steeds geen verzendbericht dus s'ochtends maar even gebeld , men zou het even gaan uitzoeken en dezelfde dag nog een antwoord via een e-mail sturen.
Om omstreeks 16.30 nog geen e-mail ontvangen , dus maar weer gebeld .
Er werd gezegd dat het (WEER) even uitgezocht werd.
De dame aan de telefoon zei dat er een e-mail was gestuurd dat de broek niet leverbaar was . (GEEN E-MAIL ONTVANGEN !)
SCHANDE DAT ER NIET EVEN CONTACT WORD OPGENOMEN DAT HET ARTIKEL NIET MEER LEVERBAAR IS !
De dame aan de telefoon raakte geïrriteerd en heeft gesprek vervolgens onvriendelijk beïndigd.
Zeer grote teleurstelling na zo'n lange en plezierige klandizie.

Svar fra Jeroen Beekman Mode
De juiste maat van de sweater heb ik inmiddels ontvangen

Svar fra Jeroen Beekman Mode
Mijn laatste ervaring met Jeroen Beekman is vooral niet correct verlopen. Mijn ingediende klacht (broek) is niet op de juiste manier afgehandeld. Telkens word ik op de voorwaarden van Jeroen Beekman gewezen, drie dezelfde regels komen telkens terug in hun verweer.
Terwijl mijn klacht ging over het wijder worden van het materiaal wat was gebruikt voor de broek.
De “dame Silvia “ die mijn klacht heeft behandeld heeft 3 x over de mail niet goed gelezen tot aan het laatst toe blijft ze me maar wijzen op hun voorwaarden. En nu komt het allermooiste ze schrijft dat ik de broek ook nog moet betalen!!!!
Mijn betaling is dezelfde dag als ik het pakket ontvang betaald!!!
Hoe goed kan er gelezen worden en worden nagezien hoe de klant heeft gehandeld en dan dient men de klant erop te wijzen dat de betaling nog niet is voldaan.
Het spijt me om te moeten zeggen hoe onjuist ik ben behandeld door de klantenservice van Jeroen Beekman.
Ik dien nadat ik een broek heb ontvangen en heb afgerekend een klacht in over het materiaal van de broek!!!
Meestal draag je de broek gelijk, omdat het met Pasen mooi weer werd heb ik de broek voor het eerst gedragen.
Daardoor kon ik op dat moment de broek pas beoordelen.
Gebeld met de klantenservice zie bovenstaand.
U begrijpt na dit verhaal dat ik de nieuwe klanten van Jeroen Beekman er op wijs hoe slecht de klantenservice in mijn geval werkt.
Ik wacht nu in spanning af op mijn Broek!!!!!!
Zoals ik al geschreven heb, had ik de broek eerste paasdag gedragen en de chocoladekruimels van mijn gekregen paasei op de broek waren gevallen. Die waarschijnlijk vlekken hebben veroorzaakt.
Daar krijg ik nu een schrijven over. De eerste keer met de klantenservice heb de klantenservice verteld dat ik broek gedragen heb, er wordt mij een retourticket toegestuurd! Daar heb ik gebruik van gemaakt, ook verteld dat ik de broek gedragen, anders kan ik niet merken dat de broek in het dragen wijder wordt.
Ik ben ondertussen” het wellis niettus spelletje zat”).
Het blijft een spelletje in het voordeel van “Jeroen Beekman”. Ik heb tot op heden nog steeds niet het juiste antwoord ontvangen. De broek wordt wijder in het dragen….. Jeroen Beekman, het dragen… nu voor de zoveelste keer. Broek met chocolade vlekken of niet maakt geen verschil. Na het dragen van 1 dag wel!!

Svar fra Jeroen Beekman Mode
Duidelijke foto’s en informatie snelle levering en blij met mijn aanschaf
Snelle levering en goed verpakt, mooie kleding,
altijd een feestje om zo'n oranje doos te openen.
De bestelling werd snel geleverd in een mooie doos en de artikelen zagen eruit zoals afgebeeld.
Alles klopte gewoon.
Prachtige jas en goede pasvorm
Snelle verzending. Ruim assortiment van mooie kleding in veel merken.
Prachtige set - beige broek van Mac en een witte top van Frank Walder - binnengekregen. Maten kloppen. Snelle levering.
Zoals altijd goed! Mooie verpakking, duidelijke site en eenvoudig om te bestellen.
Omdat het makelijk is om iets te bestellen. Mooie artikelen. En het is verzorgd.Een min puntje waarom moet ik het zo ver van een DHL punt afhalen.
Terwijl ik in het centrum van Heerhugowaard woon.En daar diverse afhaalpunten zijn.Datis echt niet te begrijpen.
Voor de tweede keer hier een fijne Rosner jeans kunnen kopen. Prettig dat er ook Rosner jeans met een lengte van 30 inch te koop zijn. Bij de meeste webshops is helaas 32 inch de standaard lengtemaat. En ook deze keer was het uitpakken een cadeau op zich, wat een aandacht wordt hier aan besteed! Toch leuk uitpakken, ook al weet je de inhoud.
Je wordt hier als klant ook regelmatig beloond met mooie kortingen.
Een heel weekend lang kon ik niet bestellen via de website. Toen ik 's maandags daarover belde kon de klantenservice niet anders doen dan vertellen dat ik als klant van alles moest doen. Cookies verwijderen, andere browser kiezen en toen dat allemaal niet hielp was her advies om dan maar niet als klant in te loggen. Ik had verwacht dat telefonisch bestellen wel mogelijk zou zijn in dit geval, maar die uitzondering was niet mogelijk

Svar fra Jeroen Beekman Mode
Goede kwaliteit producten en een betrouwbare levering
Goede service en leuke actie met korting
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.