Jydsk Emblem Fabrik Anmeldelser

2 749
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte hundetegn i god kvalitet med fin tydelig gravering. Fornuftig pris. Alt var som jeg bestilte det.

24-03-2023 Fin og hurtig levering. Hans Peter Bay

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin opfølgning og levering til den lovede tid. Et par gode bolsjer i pakken løftede det til 5 klare stjerner :)

Selskapet har svart

9. Butikk for klær med trykk
  10. Reklameproduktbutikk
  11. Trofébutikk

Skrevet av virksomheten

Jydsk Emblem Fabrik – Kvalitet, identitet og tradition siden 1886 Velkommen til Jydsk Emblem Fabrik. I mere end 139 år har vi hjulpet virksomheder, foreninger og private med at skabe synlighed, stolthed og identitet gennem vores produkter. Vi er en af de få tilbageværende skandinaviske virksomheder med egen produktion i Malling, syd for Aarhus. Dette giver os en unik mulighed for at tilbyde både gennemprøvede standardløsninger og innovativ specialfremstilling, der er skræddersyet præcis til jeres behov. Hvad kan vi hjælpe dig med? Vores sortiment spænder bredt. Vi er specialister i: Emblemer & navneskilte: Professionel profilering til uniformer og medarbejdere. Sportspræmier & medaljer: Klassiske løsninger til fejring af store præstationer. Profilering & Merchandise: Alt fra reklamegaver og firmagaver til beklædning med jeres logo. Storformatprint: Synlighed der bliver bemærket. Hvorfor vælge os? Kvalitet i højsædet: Som ISO-certificeret virksomhed gennemgår alle vores produkter en grundig kvalitetskontrol, før de forlader vores fabrik. Personlig rådgivning: Hos os er du ikke bare et ordrenummer. Vi tilbyder rådgivning om produktvalg og sikrer, at du altid har en fast kontaktperson, der følger din ordre fra start til slut. Ansvarlighed: Vi tager ansvar for både miljøet og samfundet, og vi arbejder målrettet på at producere under ordentlige forhold. Har du brug for hjælp til dit næste projekt, eller ønsker du at se vareprøver, før du beslutter dig? Kontakt os på 70 27 41 11 | info@jef.dk eller besøg www.jef.dk. Vi glæder os til at være din foretrukne samarbejdspartner.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 749)

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

ingen problemer og varen kom frem i fin…

ingen problemer og varen kom frem i fin stand kan godt anbefales

12. august 2020

Hej Christina.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at blive anbefalet af andre. Hvad skal der til for at vi rammer fem stjerner næste gang? :-)

Mvh Tobias / Marketing

Tilfreds

God service. Fin medalje

9. juli 2020

Svar fra Jydsk Emblem Fabrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

God sommer.

/ Kundeservice

Effektivt

Alt var som det skulle være

22. juli 2019

Hej Ilyas

Tak for anmeldelsen.

Jeanette / Jydsk Emblem Fabrik A/S

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flotte medaljer og bånd + gravering til…

Flotte medaljer og bånd + gravering til en rimelig pris. 5 stjerner!

6. februar 2019

Svar fra Jydsk Emblem Fabrik

Tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner.

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med medaljerne! 😊

Søren

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, og rask levering.
Meget god kundebehandling.

3. januar 2019

Hej Knut,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse :-)

Søren

god service

god service , kom til tiden .

6. juni 2018

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse. Vi bliver så glade, når vores kunder sætter pris på den service, vi yder 😊

Hvor er det dejligt at høre at vi har levet op til dine forventninger og at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at gentage succesen og håber snart at se dig på jef.dk.

Vi ønsker dig en super dag 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og upåklagelig service.

21. april 2018

Hej Jonna

Tak for din 5-stjernet anmeldelse.

Det er med stor fornøjelse at læse at vi har levet op til dine forventninger 😊 Vi ser frem til at gentage succesen og håber snart at se dig på jef.dk.

God mandag til dig.

Så fin vare😊

12. desember 2017

Hej Lea

Det er en fornøjelse at læse dine positive ord – tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner 😊
Det er dejligt at høre at vi har levet op til dine forventninger, og at du er tilfreds med varen.

Rigtig god fredag til dig.

Kan anbefales

21. september 2017

Hej Lars

Mange tak for den perlerække af stjerner, og at du vil anbefale os til andre.

Vi fra Jydsk Emblem Fabrik A/S ønsker dig en rigtig god tirsdag 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og profesjonell handel!

15. september 2017

Hej Finn

Stor tak for din anmeldelse, og for at du vil dele din oplevelse med os.

Hvor er det dejligt at høre at vi har levet op til dine forventninger 😊 Vi ser frem til at gentage succesen og håber snart at se dig på JEF.dk.

Vi ønsker dig en super dag.

Ida,

Medalje

God service, seldom eminent var udsolgt. hurting kommunikation med mail og nut meme blev valgt.
Fin gravering

30. august 2017

Hej Anne

Stor tak for din anmeldelse, og for at du vil dele din oplevelse med os.

Rigtig ærgerligt at den første medalje var udsolgt, men vi er rigtig glade for at vi så kunne finde en anden løsning som opfyldte dine ønsker 😊

Vi håber snart at se dig igen på JEF.dk, og vi ønsker dig en helt igennem dejlig dag.

Ida,

Enkel og god hjemmeside

Enkel og god hjemmeside. Svært god og trivelig service

9. juli 2017

Kære Guttorm,

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi bliver så glade, når vores kunder er yderst tilfredse og sætter pris på den service, vi yder :)

Vi håber snart at se dig igen på JEF.dk, til endnu en god oplevelse! Ønsker dig en dejlig dag.

Venlig hilsen Salg, Jydsk Emblem Fabrik A/S

God priser

God priser, leveringen kom hurtig og graveringen var som ønsket!

3. juli 2017

Kære Mads,

Vi håber snart at se dig igen på JEF.dk, til endnu en god oplevelse! Ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen Salg, Jydsk Emblem Fabrik A/S

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfekt. Modtog emblemet 2 dage efter bestilling (lavet om aftenen)

Klart anbefales

26. februar 2017

Hej Henrik

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi håber snart at se dig igen på JEF.dk, til endnu en god oplevelse!

Ønsker dig en god dag.

Salg, Jydsk Emblem Fabrik A/S

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Meget god og rask oppfølging

God, hyggelig og rask respons på både telefon og mail. Lite minus for at pokalen jeg bestilte sist ikke lengre kan leveres, det er litt dumt på en årlig pokal. Fikk god hjelp til å finne alternativ pokal.

12. januar 2017

Kære Paul

Vi har en gang årlig udskiftning i vores pokaler, så der vil være nogle der udgår, og derfor ikke kan skaffes længere. Men dejligt vi fik fundet en anden løsning til dig.
Men vi takker for din anmeldelse på Trustpilot og de 4 stjerner. Det glæder os at du er godt tilfreds med en fin og hurtig leverance og vi håber på et senere tidspunkt, at vi på den baggrund kan opnå 5 stjerner.

Med 4 stjerner har vi i vores verden ikke leveret et godt nok produkt.

Salg, Jydsk Emblem Fabrik A/S

Perfekt

Ingen problemer, alt var som ønsket

30. mars 2016

Hej Rico,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at alt har fungeret perfekt, og du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Håber at se dig på JEF.DK igen snart.

Tilfreds

Alt ankom til tiden og var som forventet, go service

11. mars 2015

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi håber at se dig snart igen på JEF.DK.

Super hurtig levering

Enkel og let bestilling.

10. mars 2015

Hej Peter,

Så enkelt kan det siges! Tak for din anmeldelse.

Ser frem til at kunne hjælpe igen på JEF.DK.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin service and levering til tiden

Fin opfølgning og levering til den lovede tid.
Et par gode bolsjer i pakken løftede det til 5 klare stjerner :)

27. februar 2015

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. 4 stjerner er for os godt, men ikke godt nok. Derfor håber vi, at vi kan gøre det endnu bedre næste gang du handler hos os, så vi kan få den sidste stjerne i bedømmelsen - først da er vi helt tilfredse.

Håber at se dig på JEF.DK igen snart.

Jydsk Emblem Fabrik A/S

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv