1. Alternativ medisinsk behandler
  3. Helseresort
  4. Massasjeskole
  5. Medisinsk fakultet
  6. Naturterapeut

Un projecte petit de gent com tu, que treballa per viure en harmonia amb el medi que l’envolta; consagrat a recuperar l’ús i els coneixements associats a les plantes silvestres autòctones, així com del sistema mèdic ancestral de la nostra terra, la Medicina Tradicional del Mediterrani i, en general, d’una altra manera de viure i de relacionar-se amb la salut, el propi cos, i la Natura. Per a fer-ho, t'ofereix formacions per a tota els nivells, sortides i tallers didàctics, i acompanyament terapèutic des del massatge, la nutrició, les ventoses, remeis herbaris, l'exploració somatoemocional i molt més. Consulta tots els nostres serveis a la web.

4,3

Enestående

Tallers amb El jardí de les bruixes

Vaig fer una sèries de quatre tallers amb l'Anaïs i vaig aprendre molt. Em va servir per conèixer les propietats de moltes plantes properes i em va animar i donar recursos per fer-me jo mateixa productes medicinals i alimentaris. L'Anaïs té molt de saber i el sap transmetre, amb cura i humiltat. Molt recomanable.

27. oktober 2025

SIMPLEMENT GENIAL…

Per mi la millor mestra que he tingut i tambe com a terapeuta, he fet el curs de MTM, mes d'un taller amb ella. Propera, sabía, i sap transmetre els seus coneixements arriban-te fàcilment, molt coherent el que explica i com viu. Si voleu quelcom diferent proveu, segur que no us arrepentireu, jo seguiré fent cursos amb ella sense dubte

25. oktober 2025

Sentit comú

Sentit comú, coneixements tradicionals, entrega a la seva activitat i compromís social...
A descobrir sense falta!

25. oktober 2025

M'ensenya a cuidar i a cuidar-me

He fet amb el Jardi de les bruixes el curs "cuida't amb medicina tradicional del mediterrani " molt complert, ple de saber i aplicable a tots els àmbits de la vida. I amb les seves publicacions puc anar ampliant coneixements i posant en pràctica remeis del meu entorn

24. oktober 2025

Estudiar amb ella o com a pacient val molt la pena

Estudiar amb ella val molt la pena! És un pou de sabiesa i realment hi ha un abans i un després!
Com a pacient igual, et guia i agafes la responsabilitat del que et pertoca, marca la diferència al dia a dia tant físic com mental com espiritualment.

4. oktober 2025

Gran formadora.

Vam fer un curs amb l'Anaïs sobre fermentats, oximels,... Amplíssims coneixements de les plantes, propietats i tècniques per treballar-les, sumat a una gran capacitat didàctica ens van fer disfrutar de la jornada i desitjar tornar a fer formacions amb ella.

14. juni 2025

Valoro que em tractin com a una pacient…

Valoro que em tractin com a una pacient responsable de mi mateixa i m'expliquin i argumentin amb coherència el que necessito en aquell moment, i sobretot valoro l'humor i la professionalitat de l'Anaïs. Fer sortides ernobotàniques amb el jardí de les bruixes són tota una experiència i un món que s'obre davant teu...molt molt molt necessari.

22. januar 2025