Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min oplevelse hos Japan Photo Nørreport har været excellent god! Jeg har i længere tid gået med tanken om at købe et spejlflex kamera, da jeg ved at de giver mig en god billedkvalitet. Derved tog j... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle med kort varsel bruge et pasfoto og henvendte mig til Japan foto ved Nørreport. Jeg blev betjent med det samme og fik hurtigt taget et billede, hvorefter jeg blev spurgt om jeg var tilfreds... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har tit handlet i den københavnske afdeling og har aldrig oplevet andet end god service, gode produkter og fornuftige priser. Personlaet er altid enormt imødekommende, og vil altid hjælpe én - ua... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser - jeg tror endda, at dette er mit første på TrustPilot, men ret skal være ret. Jeg manglede batterier til min Zhiyun Weebill S gimbal, og søgte med lys o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kamerabutikk
  2. også i
  3. Fotobutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

www.japanphoto.dk - 1. klasses fotofremkaldelse til billigste pris og de kendte mækevarer til markedets bedste pris, alt sammen leveret af et levende og arrangeret personale.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,6

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skodbutik

En gangbesværet kvinde stod og kiggede på indholdet af en kurv, hvor indehaveren kommer farende ud og fortæller at dette man ikke.
Det skal lige siges at kurven indeholdt tre forskellige produkter, hvor man på æsken ikke kunne se forskel!!!
Det er dårlig service, og elendig behandling af de dårligst stillede i vores samfund og det er bare ikke i orden!

12. august 2016
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dyrt - og dårlig service.

Købte hukommelseskort til kameraet lige inden ferien. 2 stk. 2GB til 149 kr. pr. stk. hos Japanfoto i Frederiksborggade, Kbh. Pænt dyrt, ikk'!
Da jeg kom hjem, viste det sig at min husbond også havde købt, og brudt emballagen.
Japanfoto giver ikke penge tilbage trods ubrudt emballage! Det skal man bare være klar over. Så nu har vi et tilgodebevis 😛Dårlig stil.
Ikke mærkeligt, at folk handler fotoudstyr på nettet!

8. august 2016

Arrogance og ligegyldighed.

Når man henvender sig til en Nikon Pro Dealer forventer man en seriøs rådgivning.

Det var det, jeg gjorde, da jeg skulle vælge mellem et Tamron og et Nikon teleobjektiv. Jeg havde trawlet nettet igennem for informationer men var stadig i tvivl, og da prisforskellen var ca. 4.500 kr., henvendte jeg mig i butikken i Maren Turis Gade, Aalborg for at få lidt information.

Da jeg havde fortalt en ekspedient om mit behov for at vide, hvad jeg i givet fald ville få for de ekstra 4.500 kr. som Nikon objektivet kostede, fik jeg en sludder for en sladder om, at det altid kan betale sig at købe originalt udstyr, og da jeg jo havde et Nikon kamera blabla......
Jeg fik desværre ikke spurgt ham, om han har koordineret sit svar med Zeiss, der jo laver formidable og stjernedyre objektiver til mange kamerafabrikater.

Da jeg bad ham om en mere fyldestgørende forklaring, fik jeg svaret "at jeg kunne tale med den anden ekspedient i stedet". Det gjorde jeg så og en noget uengageret ekspedient viste mig på en monitor et foto, der angiveligt var taget med det nævnte Nikon objektiv. Derudover kunne han heller ikke bidrage med noget, der kunne hjælpe mig i mit valg.

Jeg gav op og forlod butikken.

Det skal bemærkes, at butikken forhandler begge de nævnte objektiver og at de begge er præsenteret i butiksvinduet.

Det er anden gang jeg (M, 62) oplever en arrogant og uværdig behandling i Japan Photo, Maren Turis Gade og der bliver ikke en tredje.

23. juli 2016
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Troede der var et skjult kamera efter min oplevelse i Aalborg

Jeg var inde og besøge butikken Japan Photo i Aalborg d. 12/4 2016, hvor jeg skulle have billeder ud fra mit USB til mit barnebarns konfirmation. Da jeg var usikker på maskinen og ikke havde prøvet den før, spurgte jeg selvfølgelig om hjælp. Det fik jeg også, en meget overfladisk beskrivelse af maskinens funktion. Da jeg havde brug for hjælp til afslutningen, fik jeg af vide at hvis jeg skulle have mere hjælp fra ham, kostede det mig 100 kr. ekstra, da han havde andet at lavei butikken end at hjælpe mig. Mit besøg i butikken tog under 10 minutter. Jeg troede simpelthen det var en joke den her oplevelse, lige indtil jeg fik en ekstrabetaling på 100 kr. ved kassen
Et sidste ord fra mig er at jeg aldrig vil besøge denne butik igen og råder andre til det samme, ved at fortælle denne historie videre.

15. april 2016
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svinet til ved retur af vare

Skulle bruge kamerabatteri til et bryllup i dag, så det hastede lidt. Jeg gik derfor til Japan Photo hvor jeg også har købt mit kamera.

De skulle have 499,- for et uoriginalt batteri. Det lød dyrt, så jeg tjekkede efterfølgende på nettet og kunne få det samme batteri til 100. Problemet var bare at jeg skulle bruge det nu.

Men den heftige prisforskel gjorde at jeg følte mig snydt. Jeg gik derfor retur med det samme for at få pengene tilbage, velvidende at jeg ville mangle et batteri til brylluppet.

Hold da op han blev sur. Gav mig besked om aldrig at komme igen og spilde deres tid.

Jeg er en flink mand - jeg vil efterkomme hans ønske.

13. februar 2016

Service er et ikke nævnt kapitel i Japan Photo Aalborg

Jeg kom ind i butikken, med et reelt ønske om at købe et nyt kamera til min virksomhed. De kan på ingen måde eller facon konkurrere med priserne man ellers kan finde, så tænkte at de kunne levere en reel vurdering af mine ønsker og komme med nogle bud på muligheder.

Jeg har en forståelse for at en butik ønsker at sælge de produkter de fører, så helt objektiv bliver en sådan vurdering nok ikke.

Ekspedienten i butikken var ultra formanende omkring hvad der var den rigtige løsning og der var absolut ikke muligheder for andre veje. Alle andre produkter var direkte til skraldespanden.

Han havde været i branchen i 30 år og kunne se ind i fremtiden, det er svært for mig at argumentere imod. Hvad der derimod ikke er svært at argumentere imod, er at der langt bedre og sjovere alternativer i Aalborg end deres butik.

4. februar 2016

Terribly unprofessional customer service - Japan photo Aalborg

After going to the store I got interested in one of the higher level cameras, I was curious about its viewfinder, so I asked if I can take a look at it. In a completely impolite tone out of the blue I was rejected by the manager of the store saying "No, because you take it in your hand, we tell about it and then you go home and order it from the internet".
Mind you, I just walked into the store because I was curious what they had to offer.
In return I asked if they are so paranoid about this doesn't this mean that there is a problem with the price of their items?
As an answer I was simply showed the door.
What can I say? This place is a scam, they treat their customers like dirt and fish for people who are not aware how overpriced their items are. I'm glad I haven't bought anything after all, I won't ever go there again.
Do yourself a favor and avoid this store!

1. februar 2016

Hjælpsomme

Gode og forståelige, og gode til at forklare om deres produkter. God service.

22. januar 2016

Lurende hjemmeside

Man skal helt til allersidst når billeder er lavet til pris osv. Inden man finder ud af at der er skruet 400 % op for transport omkostningerne. Det er der de laver penge og på det tidspunkt har du brugt en time på at uploade og designe dine billeder. Bondefangeri synes jeg.

3. januar 2016
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Arrogant kundeservice

Jeg skulle have taget et billede til mit Amerikanske visum, så jeg tog ned i JapanPhoto i Århus C. Jeg får her af vide at prisen for et foto er 250 kr. Dette er der som sådan ikke noget galt med, men da jeg spørger ind til hvorfor det skal være 100 kr. dyrere end et pasfoto, får jeg en søforklaring med at det er sværere for fotografen at tage billedet og det simpelthen er dyrere for dem at skulle knipse 3-4 gange ekstra for at få et ordenligt billede. Jeg tænkte at han måtte tro jeg var dum, så jeg nægtede denne forklaring og valgte at gå i PhotoCare, hvor et enkelt knips var nok. Jeg skal ikke kunne sige noget om kvaliteten af fotos fra JapanPhoto, men dårlig kundeservice har de i hvert fald.

12. november 2015
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Man er velkommen til at lytte til kunderne!

Har bestilt en forstørrelse og henter den. Oplyser jeg er lidt spændt på hvad jeg bestilt, da forstørrelsens mål kun er oplyst på den ene led. En anden ekspedient, end ham der hjælper mig, oplyser at jeg er gelkommen til at ringe og spørge. Fint nok. Jeg forsøgte ikke at klage, men at give inputs til bedre selvbetjeningsløsning på hjemmesiden. Men det tager man åbenbart ikke imod på Frederiksborggade i Kbh! Så må man jo handle et andet sted!

10. april 2015
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Arrogant og nedladende - Aldrig mere Japanphoto i Aalborg.

Denne anmeldelse omhandler JapanPhoto i Aalborg

Jeg gik ind i butikken fordi jeg havde set at de i vinduet havde ét af to objektiver som jeg overvejede at investere i. Jeg kom kort efter ud af butikken noget målløs over, at man kan få så ringe en behandling!!!

Min oplevelse: Da jeg kommer ind og spørger om jeg må få lov til at se det pågældende objektiv (jeg står og vakler mellem dette og et andet), så fortæller han i en MEGET nedladende tone, at de kun har det ene af de to pågældende objektiver (ifl. hans udsagn ikke får det det andet) og hvis jeg vil se på det objektiv fra vinduet, så skal jeg lægge et depositum, der vil blive fratrukket objektivprisen, hvis jeg vælger at købe (for depositumssummen ville jeg andetsteds kunne leje tilsvarende objektiv i omtrent et døgn!). Jeg svarer, at jeg ikke er sikker på, om det skal være dette objektiv eller det andet, som jeg overvejer, hvorfor jeg ikke er interesseret i at lægge et depositum. Hertil svarer han anklagende, at han er træt af, at folk bare kommer og prøver det i butikken for så at købe det på nettet.

Til JapanPhoto Aalborg: havde det ikke været for demo-objektivet i butikken havde jeg ikke sat mine ben i jeres butik. Men jeres/din arrogante og nedladende tone samt anklagende indstilling har medført, at jeg ALDRIG mere handler i JapanPhoto Aalborg.

Til andre: Jeg kan på INGEN måde anbefale at handle hos JapanPhoto i Aalborg. Læg hellere jeres tid og penge i en af de mange andre gode alternativer der findes i Danmark (flere af dem har både fysiske- og net-butikker).

3. april 2015

Arrogant og nedladende betjening i Japanphoto, Aalborg midtby

Jeg købte i dag et par rammer, som jeg under en time senere ønskede at bytte pga. fejlkøb. Efter købet fandt jeg senere ud af, at jeg ingen kvittering havde modtaget, da jeg antog, at den lå i posen (det er selvfølgelig mit ansvar at tjekke, om jeg har modtaget kvittering).

Jeg kommer ind i butikken og bliver betjent af en anden ekspedient end ved købet af varen. Jeg forsøger på en venlig måde at forklare omstændighederne, men bliver alligevel mødt af en ekspedient, der tydeligvis ikke har i sinde at samarbejde og som heller ikke er bleg for at gøre opmærksom på, at jeg kun er til besvær. Jeg undskylder selv med at "Jeg helst ikke vil være på tværs", hvorefter jeg spydigt får at vide, at jeg rent faktisk er meget til besvær, da han tjekker efter kvitteringen i forretningen. Jeg bliver også spydigt stillet spørgsmålet: "Hvad vil du have, at jeg skal gøre ved det?".

Efter minutters diskussion med ekspedienten lykkes det at få pengene igen (det eneste positive jeg har at sige) efter at han, demonstrativt, tjekker efter skader på varerne, som jeg i mellemtiden (åbenbart) skulle have formået at forvolde. Jeg afslutter samtalen med "Hav en god jul", men modtager bare en irriteret mumlen.

En ubehagelig oplevelse i juletiden. Dårlig, arrogant og grov service. Det var så sidste gang, jeg satte mine ben i den forretning og jeg kan IKKE anbefale andre at gøre det!

20. desember 2014

Dårlig service??!!!!!!!!

Vi købte et GoPRo 4 Silver Kamera for 1 måned siden og det fryser hver gang jeg tænder det og de vil hverken give mig penegen tilbage eller give mig et nyt. Har prøvet alt mend e vil ikke rokke sig. Fatter ikke vhor dårligt kundeservicen er i Japan Photo Aalborg men de vi i hvert fald ikke gøre noget????? Køber aldrig et kamera i Japan Photo Aalborg igen, ALDRIG! Rejste hele vejen til Australien medmit nye GoPro 4 og troede at jeg skulle tage en masse fine billeder, men kameraet gik i stykker, det frøs, og ville ikke starte og de ville ikke tage det retur og jeg har 2 aar garanti men de ville ikke tage det tilbage?? jeg gaar aldrig derind igen!!

8. desember 2014
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Så uhøflig, grov og nedladende betjening i Aalborg centrum afd.

Jeg var inde for at få printet billeder fra en usb. Maskinen var nede så jeg bestilte direkte ved kassen. Jeg understregede at det største billede var 17x13 cm men at alle billederne var forskellige størrelser og billederne skulle printes i den størrelse, som jeg havde angivet. Jeg var godt klar over at de ikke havde billed-papir som passede til de meget forskellige størrelser, så vi blev enige om at tage billed-papir 18x14 og så kunne jeg selv klippe billederne til. Da jeg har hentet billederne og kommer hjem opdager jeg at billederne alle er forstørret op, så de passer i formatet 18x14, hvilket betyder at personer på billederne har mistet hovedet på flere af dem. Jeg ringer ind og forklarer problemet. Jeg får stort set af vide, at det jeg oprindeligt har bedt om, ikke kan lade sig gøre, de ikke kan gøre det anderledes og det ikke er deres problem. Jeg går ind i butikken med de billeder, som ikke kan bruges og forklarer igen, hvad der er sket. Jeg får af vide, at jeg er "helt ude i hampen" for at ønske at mine billeder bliver printet i det størrelsesforhold, jeg har angivet og føler jeg har aftalt, og får den mest uprofessionelle og uhøflige betjening. Jeg får godt nok pengene igen for billederne efter at have presset på men sætter aldrig mine ben i den butik igen. Hvis de havde givet mig pengene igen for de mislykkede billeder på en ordentlig måde og ønsket en god dag eller lign. ville jeg med glæde have kommet igen og set det som en uheldig miks-up men intet andet. Men efter at have fået at vide at jeg er helt ude i hampen, rystet på hovedet af og en kropsholdning som med al tydelighed viste at han synes jeg var en idiot, har de i hvert fald mistet en kunde for livet.

7. juli 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og vejledning!

Fik en super god vejledning da jeg købte mit kamera. Jeg er blevet utrolig glad for mit køb, som bestemt lever op til mine behov for ønsker.
Jeg vil til en hver tid handle hos Japan foto på Frederiksborggade igen.

3. juni 2014

FREMKALDELSE - ALDRIG MERE JAPANPHOTO

Jeg gik i Japanphoto i Aalborg midtby med en USB med ca. 1300 billeder til fremkaldelse. Spørger til kvaliteten når der nu er så mange, og får beskeden at de altid fremkalder i højeste kvalitet, uanset antal. Har haft klippekort længe, men ikke før benyttet denne butik. Afhenter billederne nogle dage senere, men da jeg kommer hjem og får dem pakket ud ( overvejede desværre slet ikke at tjekke billederne inden jeg betalte ) får jeg straks tanken, at der må være sket en fejl i fremkaldelsen. Billederne er meget "matte", farverne uskarpe. De virker overbelyste. Som om der ligger et gult slør over dem. Postkasserødt er blevet til bordeaux. Detaljer ses ikke. Nogle af billederne har jeg tidligere anvendt i fotobøger (fra Føtex) og de ser helt anderledes ud (som de ser ud når man ser dem i kameraet).
Jeg tager tilbage til butikken med billeder, USB og fotobøger, så jeg kan forklare og vise eksempler på, hvad jeg mener. Møder tilfældigt min datter som går med. Det eneste jeg møder er arrogance og benægtelse. Jeg gør stille og roligt opmærksom på at jeg ikke er tilfreds med billederne, som ikke lever op til mine forventninger. Jeg forsøger forgæves at vise dem nogle af de ting jeg "klager over", men de nægter så meget som at kigge på billederne. DE FREMKALDER KUN I BEDSTE KVALITET bliver gentaget lige så mange gange som jeg forsøger mig med at forklare. Ekspedienten jeg startede med, har fået "hjælp", så de står nu to og nedgør det "materiale" jeg er kommet med. Jeg kan jo ikke forvente at få bedre billeder end det jeg er kommet med . De kan ikke indstille deres maskiner efter mine, så vil det jo gå ud over alle de mange andre...... At jeg har fået fremkaldt tusindvis af fremragende billeder, overrasker de mig virkelig ved at forklare med at : dem har du ikke fået fremkaldt her...???? NEJ det har jeg ikke.....er det en reklame for jer ?? Det er vel en fotoforretning jeg er i ?? At de er bedre i fotobøgerne handler om "bagbelysning" .....hvad så det betyder...det er vel også på papir ?
Ender med at gå med uforrettet sag, men som min datter kommenterede på vej ud af butikken: hvordan kan de forsvare og udtale sig om billeder de overhovedet ikke har villet gøre sig den ulejlighed at værdige et blik.
MEN DET SKAL BLIVE VÆRRE ENDNU.
Tager i Storcenter Aalborg og får fremkaldt nogle få billeder med nogle af de "fejl" jeg mener der er. Spørger til kvalitet igen og får samme svar. Altid kun det bedste, uanset antal. - Der er tydelig forskel.- Nu er der pludselig både farver og detaljer. Nøjagtig den kvalitet jeg havde forventet fra starten. Klager skal indgives til rette vedkommende, så jeg drager tilbage til midtbyen med mit nye "bevis" .
Bliver mødt af alle tre arrogante og meget afvisende ansatte. Den kvindelige er særlig aggressiv, og overtager hurtigt. På spørgsmålet om hvilken "serie" billeder hun helst vil have er hun enig med mig, men det betyder jo ikke at der er fejl ved de andre.......
DET ER JO SMAG OG BEHAG..... og det bliver så svarret på alt herfra.
NEJ..... Det er ikke smag og behag. Jeg vil have billeder der ligner dem jeg afleverede på USB`n. Hvis de skal redigeres, skal jeg nok selv gøre det. Så skulle du jo have prøvet med et par billeder først, inden du får fremkaldt for 1000 kroner, var hendes svar.
Ja..., hvis jeg havde vist dette, men jeg var helt uforberedt på at jeg fik en dårligere kvalitet (og service) end jeg har fået alle andre steder ( incl. Føtex )
DET ER JO SMAG OG BEHAG......
De ville ikke gøre det om, hvilket heller ikke vil give nogen mening, eftersom de kun fremkalder i bedste kvalitet ( det må være DERES bedste og ikke DEN bedste ) der åbenbart ikke passer, hverken til mit canon lommekamera, eller til mit nye Canon digitalkamera, købt hos Japanphoto i Aalborg storcenter. Penge retur var nærmest uanstændigt at foreslå.
Så nu står jeg tilbage, 1000 kr fattigere, men endnu værre, med en bunke billeder der ikke er til andet, end at smide ud.
Det er ikke sådan at jeg har mulighed for at rette op på noget som helst, ved fejl på et par bukser kan man sy knappen i, hvis det er det, og de er igen så gode som nye.
Fejl kan aldrig helt undgås, men uprofessionelle og arrogante medarbejdere burde kunne.
ALDRIG MERE JAPANPHOTO.

14. april 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service! Japanphoto, kbh!

Skulle købe et kamera.
Fik god hjælp og medarbejderen var meget vidende.
Vil anbefale til alle der vil købe etgodt kamera, men måske ikke har så stor viden selv.

24. mars 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv