Fin og ryddig hjemmside ved bestilling, enkelt å fullføre kjøpet, rask levering hjem (Norge, innlandet) og kjempe gode og fine jeans (IVY-Alexa og IVY-Tara).
Men leveransen med GLS er jeg ikke fornøyd med. Bestllte varen hos dere 3/12-2021 og fremdeles er den ho GLS. Altfor lang tid med transport.
Copenhagen based denim brand.
Nyhavn 53b, 1051, København, Danmark
- 88 33 88 55
- info@ivycopenhagen.com
- www.ivycopenhagen.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Ingen returlabel fulgte pakken og jeg…
Ingen returlabel fulgte pakken og jeg har sendt flere hendvendelser om returseddel til riktig mail adresse uten å få svar.
Dyrt at sende en vare retur!
Virkelig fine jeans men passede ikke til mig, så jeg sendte dem retur. Jeg var godt klar over, at jeg skulle betale for at sende dem retour, overraskelsen var så at jeg skulle betale 20 euros for at sende dem retour.

Svarer ikke på mail
Jeg sendte en bukse i retur siden jeg hadde bestilt feil størrelse. Jeg prøvde først å sende mail rett etter bestillingen slik at de kunne endre til rett størrelse før de sendte den. Siden jeg ikke fikk svar, tenkte jeg at jeg bare fikk returnere den. Jeg fant returadressen på nettsiden, og betalte mye i porto for å sende den til Danmark. Greit nok. Jeg hadde sporing på forsendelsen, og pakken kom fram til adressen. Der ble den liggende uten at noen hentet den, så nå er pakken på vei tilbake til meg igjen! Jeg har sendt flere mail, men ikke fått svar på noen av dem. Utrolig dårlig. Så nå har jeg betalt for bukser jeg ikke kan bruke + porto for å prøve å bytte i annen størrelse.

Faktura
Betalte varen med bankkort. Kort tid etter mottok jeg faktura på mail uten at det ble informert om at denne kun var til info. Sendte mail med spørsmål om hvorfor jeg mottok faktura. Måtte sende purring før jeg fikk svar.

Leverer på alle plan!

Svar fra Ivy Copenhagen
Flotte jeans med effektiv levering👍
Lett å finne frem på nettsiden, enkel bestilling, flotte jeans og rask levering👍
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Ble noen problemer med leveringen på grunn av at leveringsselskapet rotet bort pakken, men kundeservicen til IVY Copenhagen var veldig hjelpsomme og ordnet opp. Får tilsendt et nytt par. Også veldig fine bukser!
Får ikke pengene etter retur
Får ikke pengene etter retur. 6 uker er gått og de svarer ikke på meil.

Svar fra Ivy Copenhagen
Behagelige gode jeans av bra kvalitet
Behagelige gode jeans av bra kvalitet.
Bra og rask levering
Kjapp levering
Veldig gode bukser
Veldig gode bukser, super kvalitet! Fikk raskt pakken på nærmeste postkontor, ingen problemer med sending og leveranse.
Men leveransen med GLS er jeg ikke…
Altfor lang tid med transport.