Ivy Copenhagen Anmeldelser

4,5

Fin og ryddig hjemmside ved bestilling, enkelt å fullføre kjøpet, rask levering hjem (Norge, innlandet) og kjempe gode og fine jeans (IVY-Alexa og IVY-Tara).

Men leveransen med GLS er jeg ikke fornøyd med. Bestllte varen hos dere 3/12-2021 og fremdeles er den ho GLS. Altfor lang tid med transport.

1. Jeansbutikk
  2. Forhandler av cowboyutstyr
  3. Dameklesbutikk

Copenhagen based denim brand.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Rask, effektiv, fine produkter

2. februar 2026

Hej Anne Sofie,

Dejligt at høre.

Vi er glade for, at både oplevelsen og produkterne levede op til forventningerne!

Maja/IVY Copenhagen

Dyrt at sende en vare retur!

Virkelig fine jeans men passede ikke til mig, så jeg sendte dem retur. Jeg var godt klar over, at jeg skulle betale for at sende dem retour, overraskelsen var så at jeg skulle betale 20 euros for at sende dem retour.

12. januar 2026

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre du syntes vores jeans var fine. Men det lyder dog lidt mærkeligt at du skulle betale to 20 euro for at sende retur. Hvis du har bestilt fra danmark er der altid en retur label med i pakken som koster 40 kroner at bruge. Uden for DK så står man selv for returen hvilket ikke har noget med os at gøre, det er alt efter hvilket fragt firma man selv bruger.

Men du må meget gerne sende mig en mail på Mw@committee-xxiv.com for hvis det er os der har trukket 20 Euro i fragt så er der hvertfald sket en fejl.

Mvh Maja / Ivy Copenhagen

Fine kvalitetsprodukter.

Fint snitt, god passform og god kvalitet.,

31. oktober 2025

Hei Elisabeth,
Tusen takk for din flotte anmeldelse 🌟
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med snitt, passform og kvalitet på våre produkter.

Vi håper å se deg igjen snart hos IVY Copenhagen! 💛

Varme hilsener,
Maja / IVY Copenhagen

Svarer ikke på mail

Jeg sendte en bukse i retur siden jeg hadde bestilt feil størrelse. Jeg prøvde først å sende mail rett etter bestillingen slik at de kunne endre til rett størrelse før de sendte den. Siden jeg ikke fikk svar, tenkte jeg at jeg bare fikk returnere den. Jeg fant returadressen på nettsiden, og betalte mye i porto for å sende den til Danmark. Greit nok. Jeg hadde sporing på forsendelsen, og pakken kom fram til adressen. Der ble den liggende uten at noen hentet den, så nå er pakken på vei tilbake til meg igjen! Jeg har sendt flere mail, men ikke fått svar på noen av dem. Utrolig dårlig. Så nå har jeg betalt for bukser jeg ikke kan bruke + porto for å prøve å bytte i annen størrelse.

13. september 2025

Kære Randi,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager meget de gener, det har medført.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning så hurtigt som muligt.

Vil du være sød at skrive direkte til mig på mw@committee-xxiv.com, så kan jeg kigge nærmere på din ordre og finde den bedste løsning med det samme?

Endnu en gang undskyld for situationen, og tak for din tålmodighed – vi sørger for at få det ordnet.

Venlig hilsen
Maja / Ivy Copenhagen

Faktura

Betalte varen med bankkort. Kort tid etter mottok jeg faktura på mail uten at det ble informert om at denne kun var til info. Sendte mail med spørsmål om hvorfor jeg mottok faktura. Måtte sende purring før jeg fikk svar.

25. mars 2025

Kære Ellen,
Tak for din feedback – og undskyld for forvirringen omkring fakturaen og det forsinkede svar. 🙏 Når man betaler med kort, bliver fakturaen kun sendt som information, men vi kan godt forstå, at det ikke var tydeligt nok. Vi arbejder på at gøre kommunikationen klarere, så det ikke skaber unødvendig tvivl fremover. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det!

Ivy Copenhagen - Maja

Leverer på alle plan!

12. november 2024

Kære Anna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hele processen – fra den brugervenlige hjemmeside til den hurtige levering i Norge.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dine nye jeans, både Alexa og Tara. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,
Maja - Ivy Copenhagen

Anbefaler

God kvalitet, rask levering til Norge, topp kundeservice!

27. april 2023

Takk for den gode anmeldelse <3 Kh Team Ivy Copenhagen

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Ble noen problemer med leveringen på grunn av at leveringsselskapet rotet bort pakken, men kundeservicen til IVY Copenhagen var veldig hjelpsomme og ordnet opp. Får tilsendt et nytt par. Også veldig fine bukser!

19. februar 2023

Får ikke pengene etter retur

Får ikke pengene etter retur. 6 uker er gått og de svarer ikke på meil.

14. januar 2023

Svar fra Ivy Copenhagen

Kjære Elin. Skriver til deg for å sjekke om det er IVY Copenhagen du har handlet hos? Vi er et dansk denim og bukse brand men opplever at det er et par fake webshops med navn som minner om våres. Håper saken har løst seg. Beste hilsner, Team Ivy Copenhagen