Informasjon om virksomheten

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HERFRA

Er efterhånden blevet klippet nogle gange af Renee ✂️Vi har altid en god dialog omkring klipningen, og jeg har været rigtig glad for resultatet. Både mens jeg havde langt hår. Og nu, efter mit sidste besøg, hvor håret er blevet klippet i en supersmart ultra kort frisure. Det er - endnu engang - SÅ godt håndværk og nemt at sætte 👏
Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling herfra - Helle 🤩

14. august 2025

Aurora .

Jeg fik idag klippet mit lange hår af Aurora, hun var virkelig sød, gjorde sit super umage og det endte super godt ud, kan klart anbefales herfra ☺️

4. mars 2025

Allerbedste anbefaling

Jeg har nærmest frisørangst, pga tidligere dårlige oplevelser ifm klipning.
Aurora Sophia klippede mig perfekt, professionelt og lige som jeg kunne ønske det og jeg nyder min nu fine manke.💇‍♀️
Salonen er hyggelig, priserne er meget rimelige og stemningen er god.
Jeg kommer helt sikkert igen.🤩

21. januar 2025

Ingen ko på isen

Siden 2010 har jeg brugt Isoo som min primære frisør, og jeg kommer der hver anden uge. Jeg har altid været tilfreds – ellers så skal de nok få det fikset.

13. desember 2024

Byens bedste frisør/barber 🔥

Er blevet klippet hos Isoo de sidste 14år🔥
Top kvalitet hver gang, top service!
Man kommer afsted derfra med en god oplevelse og et smil på læben 👍🔥
Har ikke oplevet nogen frisør som er bedre til deres håndværk end Isoo!
De bedste anbefalinger herfra👏

6. desember 2024

Bedste frisør i byen

Bedste frisør i byen

Har været tilfreds kunde gennem de seneste 15 år. Her bliver man mødt med et glad og positivt personale hver eneste gang.

Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼

7. desember 2024

Super oplevelse

Jeg er kommet ved Isoo de sidste 10 år, og jeg er aldrig gået skuffet fra salonen. Det er super fede og hyggelige lokaler, hvor man altid føler sig velkommen.
Ismet har helt styr på hvordan man klipper, hvad enten det er voksne eller børn. Humøret er altid højt.

Kun de varmeste anbefalinger herfra 💪🏼🙌🏼

4. desember 2024

Bedste frisør i Randers

Jeg har kommet ved Isoo i flere år.. Første gang jeg trådte ind af døren og satte mig i stolen, til han gik igang, vidste jeg fra den dag, der vil jeg ikke klippes andre steder. Du bliver taget imod med godt humør, selv når der er travlt. En proffesionel oplevelse fra start, til slut. Der er gode råd, samt du får hvad du ber om. Jeg anbefaler alle jeg møder, at hvis snakken går på klipning, så det Isoo du skal til. En god hjemmeside med påmindelser på sms når du har tid, helt op til dagen du skal klippes. Lækkert lokale, med varme drikke hvis du venter. Helt sikkert Randers bedste frisør, hvis ikke Jyllands. Isoo, vi ses næste måned!

7. desember 2024

Frisør ISOO er Randers' bedste frisør

Frisør ISOO er Randers' bedste frisør - intet mindre.

De er kompetente, lyttende og forstående ift kundens ønsker men er samtidigt gode til at komme med forslag til, hvad der kunne være mere klædeligt.

Jeg er både blevet klippet, farvet af 'røde-rikke'😘 plus blevet 'bryn tatoveret af ejerens kone Dona, som er et GIGANTISK talent inden for sit område.

Deres priser er blandt de billigste i byen.

Und Jer selv at afprøve dem. Jeg skifter ihvertfald ikke frisør igen❤️

10. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skulle klippes hos Isoo frisør

Jeg skulle klippes hos Isoo frisør, jeg bad ham give mig en skin fad i sider og klippe mit pandehår op til øjenbrynene. Jeg lyver ikke når jeg siger mit hår blev klippet 3 cm lægenere op og jeg har kortere hår en nogensinde. Den fade jeg skulle have blev helt skaldet og jeg er helt kort i siden uden fade. ALDRIG BYD JER SELV DENNE FORFÆRDELIGE OPLEVELSE. I vil fortryde.

27. september 2023

Isoo er frisør i Randers

Isoo er frisør i Randers. Jeg var der for første gang i dag, hvor de (Renée) skulle rette en frisure som anden frisør i byen, åbenbart ikke kunne finde ud af, 5 dage tidligere.
Jeg er super tilfreds med den frisure jeg fik af Renée. Og er slet ikke i tvivl om at det er min fremtidige frisør.
Der skal også ros til, for at være effektiv, og så alligevel være i stand til at levere flot klipning.
De gør ikke tingene mere besværlige, end de er.... THUMBS UP 👍🏼

6. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv