Hvad er det for en sindssyg pris de kører med. vejer de tallerken med i prisen 1 ske ris 1 ske nudler 5-6 ters kød og 1 ske sovs 95 kr Man kan ikke spise lammekødet det er halv knogler og halv brusk... Vis mer
Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Spiste gentagende gange af min mad (sovs) uden a vaske skeen! Så fik hans spyt i min mad!
Indian flavours i slagelse
Klammeste oplevelse noglesinde! Kommer ALDRIG til at sætte mine ben der igen !
Der er så møg beskidt & de var 2 mænd som stod og spiste a den sovs de lavede til mig og UDEN at vaske skeen !!! De poppede den i kæften og direkte ned i min mad og igen ind i munden og direkte tilbage i min mad!! Og stod og spiste deres egen mad ind over min mad imens !
Det er seriøst så klamt ! Har aldrig oplevet noget lignede ! Jeg blev rasende og nægtede a tage imod deres klamme mad og han sagde ( min fejl , jeg laver en ny!) Det nægtede jeg self , skal aldrig spise mad derfra .. stedet burde lukkes da folk virkelig kan blive syge af den dårlige hygiejne..
Maden var egentlig nogenlunde
Maden var egentlig nogenlunde, men de snød mig ved betalingen ved at insistere at min første dankortbetaling ikke var gået igennem, så jeg endte med at betale dobbelt. Opdagede det først da jeg rutinemæssigt tjekkede min konto 14 dage senere. Der handler jeg så aldrig mere.
Mad svømmede i fedt.
Lam Tiki masala smagte fint, men svømmede i olie.
Butter chicken spiste vi kun kyllingen, da sovsen var uspiselig og smagte af alt for meget fløde/smør.
Food was so salty and rude management
Food was so salty and rude management
206 kr for 2 halvtomme terlerkner
Man kan ikke spise lammekødet det er halv knogler og halv brusk min datters kylling spyd var uspiselig kold med sener virker rå og ufærdige tilberedt sidste gang vi kommer her nu tager vi over og spiser en shawarma
I skal ikke spise i Indian Flavours i…
I skal ikke spise i Indian Flavours i Glostrup Shoppingcenter.der er ikke mere buffet.nu er det med vægt 100 kr for en tallerkener.
Stadig super fint
Take away så englene synger - tak ;o)))
Fin vindaloo kunde være bedre med lidt…
Fin vindaloo kunde være bedre med lidt kokos mælk
Har aldrig prøvet så dårlig en butter…
Indian Flavors i Slagelse. Har aldrig prøvet så dårlig en butter chicken. Det var kyllingestykker i tyndtflydende beigefarvet flødesovs. Endte med at hælde det hele ud i vasken :-(
Sjældent jeg har været så skuffet
Sjældent jeg har været så skuffet, overvejede seriøst at ringe til Fødevarestyrelsen,, den varme mad var kold til kølig 20 sek efter det var smidt på tallerkenen,
Hvis du er allergiker bør du holde dig langt væk,, min datter er allergisk over for en del slags skaldyr, tængerne nede ved den afdeling lå lidt for meget hulter til bulter henover rejerne, da jeg prøvede at sige det til ekspedienten og ejeren/lederen så fattede de nada selvom jeg prøvede både dansk og engelsk,,,
Maden var til dels okay men ikke pengene værd
Derudover var deres måde at maden påmeget skævt i forhold til mængden af mad vi havde fået taget,
2 meget små serveringer en lille endte i for 190kr mad hvor prisen er 19.95 pr 100g, der var sqfan ikke et helt kilo mad på vores tallerkener,,
Bestilte lammekød i pikant sauce
Bestilte lammekød i pikant sauce, men fik leveret kylling (hvilket jeg ikke spiser) i pikant sauce, ærgerligt at få mad man ikke har bestilt. Jeg handler ikke der igen, når de er ligeglade med, hvad de leverer.
Veltilfreds og mæt
smagfuldt lækkert mad og sødt personale her i Glostrup
Jeg synes at det var en virkelig lille…
Jeg synes at det var en virkelig lille portion vi fik, og den var meget stærk. Derudover var brødet helt tørt.
Desværre var min oplevelse på Indian…
Desværre var min oplevelse på Indian Flavours i Slagelse skuffende. Butter chicken fra den bestilte menu var nærmest umulig at tygge, da det var sejt og ikke levede op til forventningerne. Selvom smagene var gode, var mængden af mad alt for overdreven for to personer. Det blev endnu værre, da vi begge endte med at have madforgiftning næste morgen. En meget skuffende oplevelse, og jeg håber, at restauranten tager hånd om disse udfordringer for at forbedre kvaliteten af deres retter og undgå sådanne ubehagelige konsekvenser for deres kunder.
Vi kommer ind kl.2015 og spørger om der…
Vi kommer ind kl.2015 og spørger om der er et bord til 2. Ingen problemer og vi bestiller buffet. Halvvejs igennem første tallerken kommer tjeneren og siger at de rydder maden væk om 5 min. OG de tager sig fuld betaling! DET er dårlig stil. Så det er absolut sidste gang vi kommer til at lægge vores penge dér...
Stedet (kan ikke kaldes en restaurant) …
Stedet (kan ikke kaldes en restaurant) har fornyligt været lukket af myndighederne med teksten: Her må ikke sælges fødevare.
Så bliver det ikke meget dårligere, vil gerne give dem under en stjerne med det er ikke muligt 😝
BLIV VÆK HERFRA !!!!
Uspiseligt, genopvarmet mad og gammelt Naan.
For 3 uger siden fik vi simpelthen det mest uspiselige mad.
Naan brødet var gammelt og retterne var som om det var mad fra dagen før, de havde varmet op i mikroovn.
Børneretten Chicken Creamy var super stærk og ligeledes virkelig ulækker.
Vi har spist der flere gange og ved godt hvordan retterne plejer at smage.
Vi ringede til dem med det samme og de sagde de var kede af det, det var en ny kok.
Intet tilbud om nyt mad eller pengene retur. Jeg sagde vi ikke havde lyst til at spise det. Pigen sagde hun måtte snakke med sin manager omkring om vi kunne få nyt mad eller pengene retur. Efter 5 dage havde vi intet hørt og vi ringede igen.
Dem der arbejder der kan åbenbart ikke tage stilling til noget og manageren har stadig ikke ringet som aftalt.
ud af de sidste 5 gange vi har bestilt…
ud af de sidste 5 gange vi har bestilt derfra, så har de formået at komme med forkert mad/ manglende mad 3 af gangene. Super dårlig stil, når man sidder med børn og de kommer med chicken nuggets i stedet for rødspætte file, eller glemmer drikkevarerne selvom vi har betalt. Æv.
Sidst bestilte vi butter chicken, som vi altid har gjort, men da vi får maden er det på ingen måde butter chicken. Restauranten påstår at der er kommet ny kok, men retten kan heller ikke sammenlignes med andre indiske steder som laver butter chicken.
Skide dårlig kundeservice, rigtig ærgerligt selvom noget af maden er rigtig lækkert.
Gå uden om det her sted, eller tag chancen og håb på at få den mad i rent faktisk betaler for.
Indisk mad når det er bedst. Søde personale.
Dette er en af de bedste Indiske Restauranter i København. Kan varmt anbefales. Buffeten er noget af det bedste udvalg af traditioneller og nye indiske retter. Specielt har de chili-raita og forskellige dips som man ikke får andre steder. Vi har spist der flere gange med venner og familie, og virkelig mange gange som take-away. Priserne er lidt i den høje ende for take-away, men smagen og kvaliteten er i top. Placeringen er ikke prangende, men det er maden og de søde tjenere til gengæld. Indisk mad når det er bedst.
Helt i top..
Flink betjening, dejlig mad. Kommer gerne igen :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.