Dion heeft bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd, Super fijn, beleefd, eerlijk, netjes. Heel fijn!
Se hva andre synes
Zaterdag een vaatwasser besteld, zondag gebeld vanwege niet op voorraad zijn van dit type en kreeg een andere aangeboden, een kleine upgrade, voor hetzelfde bedrag. Dat is service! Bezorging door keur... Vis mer
mijn spullen zondags besteld voor 9.30 waarop ze maandag geleverd zouden worden vervolgens tot 22.30 zitten wachten contact gehad met de chauffeur blijkt dat de betaling niet is verwerkt en dat het de... Vis mer
Selskapet har svart
Groot assortiment met zeer scherpe prijzen, snelle interne afhandeling van de bestelling, bestelde product werd de volgende dag al geleverd, betalen met pin bij aflevering. Zeer tevreden over de gehe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Inbouw.nl - Specialist in keuken inbouwapparatuur -- vind bij ons uw apparatuur
Kontaktopplysninger
De Veken 330, 1716 KJ, Opmeer, Nederland
- 0226-355305
- info@inbouw.nl
- www.inbouw.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geleverd in overleg en netjes geïnstalleerd door een vriendelijke monteur.
Aankoop Siemens inductie kookplaat
Ik bestelde een Siemens inductie kookplaat met hoge korting, omdat het model niet meer gemaakt werd. Het model bleek toch niet leverbaar te zijn en ik kreeg voor de oude prijs -zonder bijbetaling- het nieuwste model. Bovendien werd de bestelling binnen één dag afgeleverd.
Chapeau
snelle levering en mooie prijs
Via mail nog even een check of de maten…
Via mail nog even een check of de maten kloppen, heel attent. Levering binnen de afgesproken periode.
Siemens inbouwapparaten
Alle Siemens inbouwapparaten besteld via inbouw.nl voor onze nieuwe keuken. In juli besteld en in oktober geleverd. Wij hebben een hele mooie bundelprijs kunnen afspreken nadat de offerte was aangevraagd. Top! Extra korting is altijd meegenomen!! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Goede service. Heel tevreden over het product
Uitstekende service en goede…
Uitstekende service en goede communicatie. Ook voor het leveren nog gebeld om tijdstip af te stemmen. Top
Super tevreden over aankoop en service.
Super tevreden over aankoop en service.
Prijs/kwaliteit verhouding prima.
Afwasmachine besteld
Afwasmachine en afzuigkap besteld, maar later toen ik erover gebeld had bleek de afwasmachine niet mogelijk te zijn in mijn keuken. Meteen een ander uitgezocht incl. Inbouwservice. De monteur was zeer bekwaam en heeft een prachtige afwasmachine netjes en bekwaam gemonteerd. Zou echt ten einde raad zijn zonder deze service. Daarnaast een afzuigkap besteld deze bleek te groot, meteen mee teruggenomen en werd gemailt met andere producten die wel passen. Zondere problemen een andere afspraak kunnen maken en wederom top service en inbouw waarvan voor het tweede product de kosten 45 euro zijn. Waar vind je nou een goedkopere vakbekwame monteur die je product perfect leverd en monteert helemaal happy. Dankjulliewel voor deze service en ruime assortiment!
Prima bedrijf en goede service
Prima bedrijf, komt hun afspraken na en goede levering.
Top!!!.
Was al klant, maar zal ook klant blijven.
Prima service en onderhandeling
Prima service en onderhandeling! Alleen als ik een product wou ruilen werd het wat stroef met de communicatie. Uiteindelijk zeer tevreden.
Super flexibele bezorger.
AEG Koelvriescombinatie
Koelkast op tijd geleverd en oude koelkast retour genomen
Zeer tevreden hadden magnetron gekocht…
Zeer tevreden hadden magnetron gekocht maar de icoontjes waren niet goed zichtbaar konden hem gratis omruilen voor een ander die wel goed zichtbaar is .Deze was ook nog goedkoper kregen te veel betaald geld terug gestord Inbouw is zeer betrouwbaar en komt afspraken na
Advies op maat
Snel en gemakkelijk altijd goede service, nazorg en prima advies.
Dus niet zeuren nou, maar snel bestellen bij inbouw !!
Aanrader! Elke keer weer!
Makkelijk in bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Snelle levering en monteur was vriendelijk en behulpzaam!
Al meerdere malen bij inbouw.nl besteld, altijd naar volle tevredenheid!
Aanrader!
Goed telefonisch advies over vervanging…
Goed telefonisch advies over vervanging oude apparaat voor gelijkwaardige en snelle levering.
Online een vaatwasmachine uitgezocht
Online een vaatwasmachine uitgezocht. Telefonisch advies gevraagd. De adviseur kon niet de allerlaagste prijs geven. Maar toch voor inbouw.nl gekozen omdat zij een inbouw service hebben voor €95,-. Apparaat keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en ingebouwd. Dit verliep heel soepel inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude vaatwasser.
zoals het hoort
zoals het hoort.
ze denken mee, vragen om een extra bevestiging indien nodig bij een bestelling. netjes op de hoogte gehouden van de bestelling op de dag van de levering.
Snelle keukenverbouwing
Snelle keukenverbouwing! ;-)
Ruim assortiment, prima prijs/kwaliteit verhouding, goede hulp tijdens bestelproces en (snelle) tijdige levering.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.