Dion heeft bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd, Super fijn, beleefd, eerlijk, netjes. Heel fijn!
Se hva andre synes
Zaterdag een vaatwasser besteld, zondag gebeld vanwege niet op voorraad zijn van dit type en kreeg een andere aangeboden, een kleine upgrade, voor hetzelfde bedrag. Dat is service! Bezorging door keur... Vis mer
Selskapet har svart
Groot assortiment met zeer scherpe prijzen, snelle interne afhandeling van de bestelling, bestelde product werd de volgende dag al geleverd, betalen met pin bij aflevering. Zeer tevreden over de gehe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Inbouw.nl - Specialist in keuken inbouwapparatuur -- vind bij ons uw apparatuur
Kontaktopplysninger
De Veken 330, 1716 KJ, Opmeer, Nederland
- 0226-355305
- info@inbouw.nl
- www.inbouw.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
mijn spullen zondags besteld voor 9.30…
mijn spullen zondags besteld voor 9.30 waarop ze maandag geleverd zouden worden vervolgens tot 22.30 zitten wachten contact gehad met de chauffeur blijkt dat de betaling niet is verwerkt en dat het de volgende dag geleverd zou worden wat vervolgens weer niet gebeurde omdat het niet ingepland stond vervolgens zelf naar opmeer gereden om het op te halen 260 km heen en weer. wel kreeg ik 15 euro korting wegens het zelf ophalen

Svar fra Inbouw.nl
Siemens apparatuur
Mooie siemens apparatuur, snelle levering en goede service. We werden zelfs gebeld dat ze 10 minuten van ons huis waren, zodat we daarop konden anticiperen. Echt top! :)
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden hoe laat de chauffeur er zou zijn.
Heel tevreden met de nieuwe afwasmachine.
heel tevreden over de service en levering.
alles wat er geleverd kon worden is netjes en op tijd geleverd voor een scherpe prijs, en een zeer correcte nette vriendelijke chauffeur van de bezorgservice, nog even in afwachting van de afzuigkap waar een levertijd op zit maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Uitstekend verlopen
Uitstekend verlopen, installateur was erg ervaren en vriendelijk.
Top!
Alles ging goed
Alles ging goed. Prima contact. Prima prijs. Prima levering.
Niets aan te merken. Hopelijk ook niet als iets kapot gaat.
Goede levering
tevreden klant
Ben netjes geïnformeerd wanneer ze konden komen. En keurig op tijd gebracht.
Snel geleverd
Snel geleverd, laagste prijs! Ga zo door!
Snel geleverd en vooraf contact
Snel geleverd en ze namen vooraf contact op om te controleren of ik het juiste apparaat had besteld
Wij waren zeer verrast over de…
Wij waren zeer verrast over de prijsstelling en de service. In één woord UITSTEKEND! De Siemens HS858GXB6/57, de inductieplaat EX677LYV5E/01 en de Teppanyaki plaat waren binnen 3 werkdagen geleverd en zijn heel content met het geheel.
Een aanrader all over!
Ane Escherich-Logchies
PS: even een aandachtspuntje de combistoomoven kan niet overweg met heel zuiver ontkalkt water. Tijdens het kalibreren kregen wij een fout melding en de monteur van Siemens is daar twee dagen later bij geweest en attendeerde ons hierop. Het gezuiverde water mengen met 50% mineraal water lost dit probleem op. Weij hebben gegoocheld en tot de ontdekking gekomen dat alle merken hier mee van doen hebben. Is dus wel een dingetje!
Fijne vaatwasser
Fijne vaatwasser! Maakt weinig geluid.
Snelle levering, goede prijs
Snelle levering, lage prijs.
Enig minpuntje: de inductiekookplaat komt met een 4-aderig snoer, terwijl alle perilexstekkers 5-aderig zijn.
Na uren googlen is het toch gelukt, maar een duidelijke instructie zou fijn zijn.
Snel levering
Prima service en chat hulp
Prima service en chat hulp. Eerste keer dat ik hier een bestelling deed was in 2007, ondertussen al 5 keer kleinere en grotere aankopen gedaan en steeds dezelfde service.
ijskoud tevreden
De aankoop van mijn nieuwe ijskast bij inbouw.nl is een succes. Het bestellen ging snel en makkelijk. Ik ontving precies wat ik besteld had.
Prima te woord gestaan en levering…
Prima te woord gestaan en levering volgens afspraak
Mooie prijzen voor de kookplaat
Mooie prijzen voor de kookplaat. Communicatie rondom levertijd had wat uitgebreider gemogen. Tevens kan je bij de winkelwagen aangeven dat ze het oude apparaat retour moeten nemen echter nemen ze deze blijkbaar bij kleine artikelen (zoals onder andere dus een kookplaat) niet mee.
Na contact hierover met de klantenservice is dit overigens wel netjes opgelost!
Op zaterdag koelkast besteld en betaald…
Op zaterdag koelkast besteld en betaald wat zeer gemakkelijk ging Op maandag morgen een bericht dat de koelkast dezelfde dag bezorgt zou worden met een tijdspan van 3 uur. Keurig werd de koelkast geleverd tussen de genoemde tijd en werd onze oude koelkast meegenomen. Zeker aan te raden
Doen niet wat ze beloven!
Op donderdag gaat onze vaatwasser stuk en direct op het internet gekeken naar een (zelfde) nieuwe. Diverse aanbieders met gelijke prijzen daarom een aantal gemaild met een vraag naar de snelste levertijd. Inbouw.nl mailde vrijwel direct retour en verzekerde mij dat wanneer ik voor vrijdag 11:30 zou bestellen ik de machine maandags in huis zou hebben, ik mocht zelfs direct op de mail reageren en alles zou in orde worden gemaakt...en aldus gedaan. De betreffende maandag werd ik reeds vroeg in de ochtend gebeld met excuus dat het niet meer zou lukken maar dat het een dag later werd en als coulance wordt mij een cadeautje beloofd (koekepan). Tot zover alles prima geregeld en ondanks de dag vertraging ben ik nog steeds een tevreden klant. Echter daarna de hele dinsdag thuis zitten wachten maar geen vaatwasser :-( Na telefonisch overleg om 16:00 in de middag bleek dat de vaatwasser niet was afgeleverd bij Inbouw.nl en op zijn vroegst pas op donderdag binnen zal komen waarna ik automatisch bericht zal krijgen om een afleverafspraak in te kunnen plannen......want dit is onze standaard werkwijze????? Op de vraag hoe het dan kan zijn dat mij eerder wordt beloofd dat de machine eerst op maandag en toen op dinsdag wordt geleverd zonder deze tussenstap van eerst wachten tot de machine binnen is en dan pas afleverafspraken maken krijg ik het antwoord dat dit nooit had gemogen. Ik heb gevraagd wat Inbouw.nl voor mij kan doen om zsm de vaatwasser in huis te krijgen kreeg ik geen ander antwoord als dat ik de standaard procedure moest afwachten; wachten totdat de machine binnen is en op dat bericht reageren met een afleverafspraak. Ik was sprakeloos van dit slechte voorbeeld van klantvriendelijkheid en heb de order per direct geannuleerd. Helaas als ZZP-er anderhalve dag thuis gewacht op aflevering zonder naar mijn werk te kunnen :-( .....een heel ontevreden klant dus uiteindelijk die hier nooit meer iets zal bestellen

Svar fra Inbouw.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.