Inbouw.nl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dion heeft bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd, Super fijn, beleefd, eerlijk, netjes. Heel fijn!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zaterdag een vaatwasser besteld, zondag gebeld vanwege niet op voorraad zijn van dit type en kreeg een andere aangeboden, een kleine upgrade, voor hetzelfde bedrag. Dat is service! Bezorging door keur... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

mijn spullen zondags besteld voor 9.30 waarop ze maandag geleverd zouden worden vervolgens tot 22.30 zitten wachten contact gehad met de chauffeur blijkt dat de betaling niet is verwerkt en dat het de... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Groot assortiment met zeer scherpe prijzen, snelle interne afhandeling van de bestelling, bestelde product werd de volgende dag al geleverd, betalen met pin bij aflevering. Zeer tevreden over de gehe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Inbouw.nl - Specialist in keuken inbouwapparatuur -- vind bij ons uw apparatuur

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dikvoormekaar

Dikvoormekaar. De telefonische klantenservice leidde mij ‘s middags perfect door het woud van inbouw koel/vriescombinaties en de juiste maten. De bestelling werd de volgende dag op de afgesproken tijd bezorgd door een uitermate vriendelijke en behulpzame chauffeur van ik dacht Dutchned.

Geweldige service

Mijn ervaring met inbouw.nl is uitstekend. Op zaterdagmiddag gebeld en op maandag al bezorgd. Samen met de klantenservice de laatste keuze van apparaten gemaakt zodat alles nog wat voordeliger voor mij werd.
De apparatuur zelf bevalt ook zeer goed.

Fantastische service

Fantastische service en een goede prijs. De oven werd een dag later dan afgesproken bezorgd, maar niet nadat we daar keurig telefonisch van op de hoogte waren gebracht. Onze oude oven werd meegenomen, daar hadden we dus ook geen omkijken naar. En de nieuwe oven? Alles lukt erin, van koekjes en cakes tot gratins.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

niet reageren op e-mail en niet zorgen voor een oplossing

Na een koelkast besteld te hebben, bleek deze niet te passen. Na overleg zijn er alternatieven voorgesteld. Helaas niet het gewenste merk. Nadat er op mail niet wordt gereageerd, is aan de telefoon gezegd dat het gewenste model mogelijk wel past. Nadat ik de situatie per e-mail heb uitgelegd en gevraagd of dit kan, krijg ik hier na herhaaldelijk aandringen nog geen reactie op. Ik wacht nog steeds op een reactie en oplossing. Dit geeft geen vertrouwen in een goede afloop.

Ordernummer is 90144657

29. januar 2018

[update 30/1]

Beste Jasper,

Mijn collega heeft zojuist geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Hij heeft vervolgens een mail gestuurd. Vanuit daar zal het contact verder verlopen.

Groet, Luuk.

Beste Jasper,

Wat vervelend. Heb je voor mij een ordernummer? Dan kan ik het even voor je uitzoeken!

Hele goede ervaring

Wij hebben voor het eerst iets besteld bij inbouw.nl. We zijn zeer tevreden. We hadden een smalle vaatwasser besteld, nogal ongebruikelijk en direct kregen we een mail terug met de vraag of dat formaat de bedoeling was. De informatie was duidelijk en de bezorging op tijd. De bezorger was heel vriendeliijk en voorkomend.
Wij bestellen heel veel via internet en inbouw.nl en het bezorg bedrijf hebben een zeer positieve indruk achter gelaten. We bevelen dit bedrijf aan.

15. september 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht advies gekregen voor vervangende product ! nu wilt inbouw.nl niks doen..

Op !Aanbeveling! van inbouw.nl heb ik deze koelkast gekocht niet wetende dat hij niet in de nis(kast) paste. Niemand van inbouw.nl heeft mij aangegeven dat ik moest opletten met de kastvorm. Vervolgens wou inbouw.nl de koelkast niet terug nemen omdat hij al aan stond en niet verkocht kocht worden. Zeer teleurgesteld met de koelkast en de de omgang met inbouw.nl.

Edit: Inbouw.nl gesproken, ze ontkennen vooralsnog dat het hun fout is waardoor het halen en trekken wordt. Ze hebben een nieuwe koelkast aangeboden voor 450 euro (geen korting) en "gratis" montage.
Ben zeker niet tevreden met deze oplossing. Maar voor nu gaat het erom dat het probleem wordt opgelost

28. juni 2017

Beste Jassjeh,

Wat vervelend dat de koelkast niet aan de verwachtingen voldoet. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Ik hoor het graag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte service

Het hoge gemiddelde cijfer komt niet overeen met onze ervaring. We betwijfelen of anderen te maken hebben gehad met de serviceafdeling, want wij hebben daar een slechte ervaring mee gehad.
Het fornuis dat we hebben besteld voldeed niet aan onze verwachtingen, want miste een combinatieoven. Voor de betreffende aanschafprijs hadden we dat wel verwacht. De serviceafdeling toonde weinig begrip voor deze melding, maar was wel bereid om het fornuis te ruilen. Doordat ze echter in de berekeningen uitgingen van de aanschafprijs destijds voor het te ruilen fornuis (met korting) en van de aanschafprijs nu van het nieuw fornuis (zonder korting) + een boete voor het weggooien van de originele verpakking + vervoerskosten werd het prijsverschil enorm. Dit vinden we oneerlijk. Wij vinden dat je ofwel moet rekenen met beide prijzen zonder de korting, ofwel met de korting, maar niet voor de ene wel en de andere niet. Al met al niet een organisatie die goed service wil geven.

Daarnaast melden we nog de volgende algemene punten: negatief punt: de tekst op de website misleidend: er staat levertijd 3 tot 4 werkdagen, maar in praktijk is dit 6 tot 8 weken.
Positief punt, meestal is de klantenservice wel bereikbaar en beantwoorden ze mail binnen een paar dagen.

13. juni 2017

Beste P W,

Wat jammer dat je onze service als slecht hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Ik heb inmiddels contact gehad met onze verkoopafdeling, maar wij kunnen inderdaad geen korting geven op het apparaat wat in tweede instantie werd besteld. Dit heeft niks te maken met de eerdere foute bestelling, maar met het type fornuis.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Siemens kookplaat

Ik beveel dit bedrijf aan bij iedereen, had een vraag gesteld via de mail die werd binnen een uur beantwoord , het was notabene 1e pinksterdag, bovendien heb ik een luxere inbouw kookplaat gehad als ik besteld had en dat voor dezelfde prijs. Super!

12. juni 2017

Goede en nette bezorging

We hadden een bestelling gedaan met de levertijd over 1 maand. Was allemaal heel goed gegaan netjes optijd een mailtje gehad dat ik het bedrag moest overmaken. En dat het werd bezorgt.
Zou zo weer hier bestellen

5. januar 2017

Geweldig.

Heb een offerte aangevraagd voor één produkt en mocht toen voor hetzelfde geld een betere en duurdere product bestellen.
Als ik weer iets nodig heb eerst hier kijken.
Ben er superblij mee,bedankt.

28. september 2016

Zo kan het dus ook

Na de AEG gebeld te hebben over een vervangend type van mijn twintig jaar oude vaatwasser. Werd mij www.inbouw aanbevolen.
Een goede optie.
Keurig geïnformeerd over prijs, verwachte bezorgdag in overleg.
Daarna een mailtje en een apje van de geschatte bezorgtijd en een half uur van tevoren een telefonisch bericht, dat de machine in aantocht was.
De zeer vriendelijke(klantgerichte) chauffeur/monteur monteerde alles keurig en ruimde de verpakking op . Het oude apparaat werd meegenomen.
Een goede ervaring met .inbouw.nl

23. september 2016

Top bedrijf!

Top gasten! Niet alleen een scherpe prijs ook goed advies, goede levering en prettige communicatie bij zowel bestelling als levering. Aanrader!

23. september 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv