immitec Anmeldelser 46

2,6

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring

Established in 1984, Immitec is one of the first evidence-based consumer health and medical supplement companies in the Scandinavian region. Understanding human health at cellular and physiological level and how nutrient composition affects them is our passion. Immitec is an international company, headquartered in Tonsberg (Norway) with subsidiaries and representative offices in Finland, United Kingdom, Romania, Brazil, Middle East and North Africa. Through our comprehensive and innovative range of portfolio that encompasses self-prescribed consumer health and medical nutrition brands recommended by healthcare professionals, we target the distinct nutritional requirements of thousands of people daily.

2,6

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svindel og bedrag

Svindel og bedrag, styr unna!
De lover at produktene er billigere enn i butikken, men de blir mye dyrere! Hvis du bestiller en prøvepakke ender du opp med abonnement som de sender faktura på flere tusen kroner for, uansett hvilket produkt. De sender deg pakke med 6 måneders forbruk og faktura selv om du har sagt opp abonnementet.

5. juni 2026

Svar fra immitec

Hei igjen Gunn, vi beklager hvis du har hatt en dårlig opplevelse. For orden skyld, så har vi alt fra 1 mnd og opptil max 4 måneders forbruk i våre forsendelser.

Mvh

Jan

Hei Gunn, når det selges et produkt som er mye billigere enn i fysiske butikker, så er dette alltid knyttet til et abonnent. Det gjelder aviser, blader, telefoni osv. Det eneste kravet vi har i våre betingelser er at du stopper neste forsendelse som står oppført på din faktura og som du har bekreftet før vi har sendt deg produktet.

Hei.ser at dette produktet(30 days plus…

Hei.ser at dette produktet(30 days plus waisline) ble trukket fra markedet i 2024 pga for høyt innhold av plantegift…kan være skadelig for lever og er kreftfremkallende…så da lurer jeg på hvorfor i all verden dere selger det fortsatt? Dere må advare folk om dette,vi vil ikke dø sakte men sikkert? Leste litt for sent om dette produktet,så nå sitter jeg her med en uåpna pakke som vil bli returnert.

16. februar 2026

Svar fra immitec

Hei Ingunn, ja, det er riktig at vi måtte trekke tilbake et parti som hadde blitt produsert noen dager etter at det ble innført nye regler i EU. Alle produktene ble raskt byttet ut på markedet, slik at alle 30 Days produktene har siden 2024 vært i.h.t de nye reglene. I tillegg til nye regler, så gjøres det også ekstra analyser hver gang produktet produseres. Produktet er helt trygt og i.h.t de nyeste EU regler for sikkerhet. Håper at dette forklarer litt bakgrunnen for det som skjedde. Mvh DL Jan Johansen

Jeg fikk prøve pakke med Oxsytarm som…

Jeg fikk prøve pakke med Oxsytarm som ikke virker som beskrevet. Sa opp abonnementet men fikk stor pakka og faktura på over 1500,- Jeg ringte 21403860 for og klage. Der sa de at de ikke kunne returnere varene. Da sa jeg at kommer til å kontakte min advokat og jeg ikke kommer til å betale. Da sa hun at jeg kunne sende pakke tilbake med faktura og Oxsytarm kapslene.
sjekket tel.nr. på gule sider og der er de fleste rapportert at det er bedrageri. STYR UNNA !!!

23. september 2025

Gode produkter og god kundeservice

Jeg har brukt både Revmatol krem og Curcumin mot ømme, stive og vonde muskler og ledd. Føler at dette har hjulpet, spesielt veldig godt fornøyd med Revmatol kremen.
De siste årene har jeg abonert på Oxytarm (billigere enn på helsekost) og er veldig fornøyd med produktet.
De gangene jeg har vært i kontakt med kundeservice har jeg fått den hjelpen jeg trenger.

5. juni 2025

Svindel og bedrag - styr unna

Svindel og bedrag - ingen effekt av produktene og man blir lurt inn i en abonnementsordning med liten fleksibilitet til å angre seg/ returnere (uåpnet) produkt.

22. mars 2025

Hei,

Takk for at du tok kontakt. Jeg forstår at du er frustrert, men jeg vil gjerne presisere hva som gjelder for abonnementet ditt:

Frist for endring/avbestilling: På fakturaen din står det tydelig når siste frist for å endre eller avbestille abonnementet var. Dersom du hadde gitt beskjed om avbestilling før denne datoen, ville du sluppet å motta den siste forsendelsen — altså uten ekstra kostnad eller behov for retur.

Stopp av abonnement: Så snart du tok kontakt med kundeservice og ga beskjed om at du ønsket å avslutte abonnementet, ble det umiddelbart stanset. Det betyr at ingen nye forsendelser eller faktureringer vil påløpe etter oppsigelsen.

Åpne abonnementsvilkår: Våre abonnement er åpne og kan sies opp når du selv ønsker. Det er ingen bindingstid utover at du må melde fra innen den fristen som fremkommer på faktura og i bestillingsvilkårene. Hadde du fulgt instrukser om å kontakte oss innen fristen, ville situasjonen vært annerledes.

Vi beklager at du opplever dette som frustrerende, men vi må vise til de vilkårene som ble akseptert ved bestilling. Dersom du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp med noe annet, er du velkommen til å ta kontakt igjen.

Med vennlig hilsen
Immitec

Vis anmeldelser på alle språk. (46 anmeldelser)