Ganske rask respons og topp service. Ringte på onsdag og guttene var allerede klare på fredag. Avtalte å hente nøkkelen hos meg på jobb kl 11 fredag, allerede søndag kl 10 var alle 3 etg rengjort samt... Vis mer
Takk Hurtigservice. Hyggelig pris og kom til avtalt tid. Godt utført flyttevask. Utleier var strålende fornøyd og kommer til å bruke selskapet når ny leietaker flytter ut. Upåklagelig kundeservice. B... Vis mer
We provide services like transport, cleaning and renovation.
Tyskland
- www.hurtigservice.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rent svindel selskap som gjør en…
Rent svindel selskap som gjør en elendig jobb (kan knapt sammenliknes med ukesvasken hjemme) Klager man blir de agressive og konfronterende. De krever da kontantoppgjør HVER GANG og kommer med en eller annen klnete unnskylding om "noe galt med banken osv"
Få det SKRIFTLIG at oppgjøret IKKE skal være kontant oppgjør hvis du velger å bruke dette selskapet.
Hold dere unna!
Hold dere unna.
Her var det utallige steder der ikke en gang var gjort forsøk på å vaske, listen blir for lang til å ramse opp her. Halvparten kunne enkelt fjernes med en våt klut, mer tidkrevende ting var så vidt påbegynt (stekeovn, kjøleskap, vedovn, dusj). Tydelige tegn på hastverksarbeid.
Absurd å finne våte maiskorn klistret til overlater på de merkeligste steder.
Det ble en telefon for å benytte seg av denne garantien som loves. Før jeg fikk beskrevet hva som var for dårlig ble jeg avbrutt av en forklaring om at matte kjøkkenfronter ikke kan vaskes (vi har ikke matte kjøkkenfronter). Så prøvde han seg på oljete fronter (vi har ikke oljete fronter). Eksemplene er mange, og tonen på telefonen var utrolig frekk og ubehagelig.
Har man fått en god vask har man hatt flaks, for garantien må man jobbe for.
Etter å ha nevnt at vi hadde boligkjøperforsikring ble det en annen tone, da kom de dagen etter.
To hyggelige karer dukket opp. Humøret var godt, men jobben var dårlig. Det er dumt å bli svart på fingeren når man sjekker forsøk nummer to på å vaske innsiden av et kjøleskap. Det ble flere runder flere steder. Vi ble blant annet forsøkt overbevist om at kalk ikke kan vaskes bort.
Etter en time ville de dra, vi protesterte ikke. Det var enklere å vaske selv.
- 200 kvm
- 2 pers
- 4 timer
- 14 000 kr
[Eieren av Hurtig Service har i etterkant prøvd å fjerne denne anmeldelsen ved å flagge den som en falsk erfaring. Heldigvis kunne jeg dokumentere alt.]
Veldig effektive og imøtekommende
Veldig effektive og imøtekommende! Rent og ryddig for en god penge 😊 Kan anbefales
Veldig god vask,
Veldig god vask,
God kommunikasjon, høy kompetanse. Knirkefri overtagelse. Vil anbefale!
Skuffende
Det som i starten virket som et proft og service-innstilt firma viste seg å være noe helt annet. Vi bestilte flyttevask etter å ha sjekket de opp på trustpilot.
De var presise til avtalt tid og gjennomgikk hva som skulle gjøres. Allerede etter 4 timer var de ferdig med flyttevask og samboer dro bort og gikk gjennom vasken med de. Dette ble gjort raskt, og de viste kjapt hva som var vasket og samboer godkjente og betalte.
Dagen etterpå skulle jeg bort for å vaske de siste tingene som firmaet oppga at de ikke hadde lov til å vaske. Jeg ser da at det ligger igjen brødsmuler på kjøkkenbenken, gulvene er flekkete med flekker som lett lot seg pusse bort med sokken, kjøkkenfronter var ikke vasket, og jeg fant flekker på både vegger og skap. Slukene var ikke vasket tilfredsstillende, ei heller dusjkabinett eller innredning bad. Flere av lampene hadde heller ikke blitt tørket for støv.
Jeg ringte og fortalte om min opplevelse, jeg ble bare møtt med «slapp av, dette opplever vi hele tiden, at selger er misfornøyd, men at de som overtar ikke ser dette, ikke stress, bare la ny eier overta og se hva hun sier».
For meg var det uaktuelt å overlevere en bolig som ikke i det hele tatt var rengjort etter flyttevask-standard.
Ny eier ringer firmaet dagen etter og ber om at vaskegarantien iverksettes, da får hun beskjed om at de kan komme tilbake uka etter, altså etter at hun har flyttet inn, men at hun bare måtte dokumentere alt, så skulle de komme og fikse på 20 minutter uka etter. Dette godtok ikke ny eier forståelig nok, vi var derfor nødt til å betale nytt firma for ny flyttevask, slik at boligen ble innflytningsklar til kjøper. Hurtigservice sier bare gang på gang at loven sier at de ikke må komme med en gang. Nytt firma var enig i at vasken som var gjort var langt fra det som kan forventes, da de fant rusk, og lett fjernbare flekker overalt i boligen.
Har forsøkt å få kompensasjon for dette fra hurtig-service, men får bare svar som henviser til loven om at de ikke har fått lov til å rette opp i sine feil. For at en vaskegaranti skal ha noe verdi, må boligen være innflytningsklar til ny eier, det kunne de ikke møte oss på til tross for 48 timers varsel, da hadde ikke vi noe annet valg enn å bruke noen andre.
Jeg fikk tilbud om 1500,- i kompensasjon, men da jeg ikke kunne bekrefte skriftlig at jeg ikke ville gi de dårlig anmeldelse, fikk jeg heller ikke denne kompensasjonen.
I etterkant av denne anmeldelsen her har jeg mottatt mail privat hvor de kaller meg «patetisk», det opplever jeg som svært uprofesjonelt.
De møtte opp på og var ferdig til…
De møtte opp på og var ferdig til avtalt.
Veldig ryddig gjennomgang både før og etter.
Og de gjorde jobben med glans.
VELDIG fornøyd.
Disse kan anbefales på det sterkeste.
Fornøyd med flyttevask
Bra kommunikasjon, god vask og meget god pris. Min andre opplevelse med Hurtigservice.
Fantastisk!
Skinnende rent
Kommunikasjonen i forkant og underveis var god og jobben ble nøye utført.
Jeg er veldig fornøyd!!
Jeg er veldig fornøyd! God kommunikasjon i forkant og god forklaring på hva som skulle gjøres. Grundig gjennomgang etter vaskingen av hvilke ting som var gjort. Det ble veldig rent, og huset luktet skikkelig godt. Prisen var også bra! Anbefales.
Sløv vask og treg respons på reklamasjon
Var ikke vasket inni kjøkkenskap i utvask. Ikke vasket vinduer og hår i kjøleskap
Fortreffelig
God service, spesielt med tanke på navnet de representerer treffer de midt i blink på «hurtig» service delen. Guttene vet jaggu hvordan de skal gjøre en jobb av kvalitet for en fortreffelig pris.
Anbefales på det sterkeste.
God kommunikasjon og flyttevask
Veldig god kommunikasjon både i forkant og på selve vaskedagen. Grundig og samtidig rask flyttevask, og jeg kommer til å bruke samme firma ved neste anledning.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med nøyaktigheten av arbeidet, og tydelig kommunikasjon og avklaring på forhånd i forhold til hva som er inkludert og forventes angående betalingsmetode. Ble tilbudt den beste prisen, av hva jeg kunne under research på forhånd.
Veldig fornøyd og anbefales på det sterkeste!
Godt jobba .Strålende fornøyd!
Uprofesjonelt arbeid
Møtte på kort varsel, så det er bra. Selve vasken var ikke god, gulv, vegger, stekeovn og under benker er nesten ikke vasket. Vi hadde avtalt pris på forhånd, men de tok ekstra betalt for å vaske mikro og persienner. Dette var visst standard for de, men det ble ikke opplyst om dette nå vi fikk tilbudet. Vi måtte påpeke flere steder hvor det ikke var vasket godt nok. Vi fikk ikke digital faktura men en papir-kvittering selv om det ble lovet i etterkant. På bakgrunn av det mistenker jeg at de tok jobben svart. Det ble ikke opplyst på forhånd at de ikke hadde muligheter til å sende faktura.
Alt i alt skal de ha for at de kom på kort varsel, men jeg syns det meste annet var uprofesjonelt. Anbefaler å velge et annet vasekfirma hvis behov.
Kan virkelig anbefale
Kan virkelig anbefale! Hyggelig og effektive :) kjempe førnøyd med utvasken.
Veldig hyggelig og effektive folk
Veldig hyggelig og effektive folk. Anbefales på det sterkeste