Voor 245 euro aan artikelen besteld, twee weken later nog niets ontvangen. Website bestaat sinds 29/04 niet meer. Oplichting. Jammer, dure les, zag er nochtans legitiem uit. Had positieve reviews gele... Vis mer
Hoymans
Se hva andre synes
Oplichting!! Site uit de lucht, adres om naar te retourneren bestaat niet. Klantenservice blijft zich beroepen op Algemene Voorwaarden en Retourbeleid. Iedereen een klacht doen bij de ACM en wellicht... Vis mer
26 april jl werkschoenen besteld kreeg netjes mail met bevestiging en Track en Trace maar ga ik weer kijken op de site van hun is de website niet te vinden zelfs niet eens een telefoon nummer. Ik b... Vis mer
Geen ster waardig ,heb kostuum besteld voor mijn bruiloft ook omdat we t allemaal niet breed hebben zijn ze niet bereikbaar, kan geen track en tracé doen want ze zijn van de site gehaald. Leuk net... Vis mer
Slechte kwaliteit en niet ruilen
Slechte kwaliteit en je kunt alleen ruilen tegen 14,95 en met veel gedoe. Reactie is ai gegenereerd.
Retouneren is NIET mogelijk
Witte pantalon broek besteld, broek kwam totaal niet overheen met de foto's dus wilde de broek terug sturen. Retouneren is niet mogelijk!! Je krijgt iedere keer een lap tekst naar andere "geweldige" oplossing. Antwoorden is elke keer automatisch, je krijgt geen retourlabel!!! Dus je krijgt je geld NIET terug!
Geen zaken mee doen!!!!!
Geen zaken mee doen, ze sturen zo maar wat op en dan moet je zelf de retourkosten betalen naar China!
Ze rekken de procedure net zo lang zodat je buiten het retourbeleid valt.
Doe het niet!
Zomerjas niet retour
Zomerjas besteld. Maat M.
Veel te klein.Gevraagd om retour te sturen. Dit kost erg veel moeite. Mail na mail wordt gestuurd met de vraag of ik niet korting oid wil. Wel telkens vermelden dat je binnen 30 dagen moet terugsturen.
En een retourformulier ontvang je niet.
Ik bestel hier niet weer.
NIET BESTELLEN !!
NIET BESTELLEN !!! Doet zich voor als Nederlands bedrijf in Enschede postcode en adres komen niet overeen telnr afgesloten. Bestelling niet ontvangen wel betaald op IBAN NL58CITI2032329913 hoymans MAVIBAI
LIMITED (meerdere aangiften gedaan op dit iban nr) probeer de bestelling te cancellen en geld terug . Krijg alleen niet beantwoordende robot mails van Linda . Wordt aan het lijntje gehouden door een computer ..
inmiddels aangifte gedaan van oplichting .
In 1 mail stond ineens een ander adres in Losser ? Staat een bedrijf gevestigd volgens KVK daily healthy
Screenshot van de aangifte door gemaild en meerdere mails per dag gestuurd voor twee weken en fraude helpdesk en consuwijzer
Uiteindelijk m’n geld terug gestort gekregen
Na 80 mails waren ze me zat denk ik
Aanhouder wint dus niet opgeven !!!
Belazerderij van de bovennste plank
ik zag op internet een heel mooie website en vond de pantoffels die ik ook mooi vond. Het zag er helemaal HOLLANDS uit, want ik had geen zin in alibaba, temu. shein en moet ik nog verder gaan?? nee toch?!!! na drie dagen stilte kreeg ik opeens een mailtje dat de pantoffels uit (!) CHINA moesten komen en enige tijd later dat ze met het vliegtuig hier in Nederland waren aangekomen. ik was woest, maar/ ze kwamen. ik had er nog maar weinig vertrouwen in. en opeens stond daar een pakketbezorger voor de deur en ik zag uit de verte dat dat nooit en te nimmer pantoffels kon bevatten, zo klein was het pakketje. binnen opengemaakt , en ER BLEEK EEN HALSBAND VAN STOF IN TE ZITTEN. !!!!!!!!! NIET MIJN BESTELDE DE BETAALDE SLOFFEN VAN EENENDERTIG EURO. WOEST WAS IK EN BEN IK NOG STEEDS!! koop nooit bij deze toko, want het is een grote oplichtersbende: je kan ze niet bellen, zelfs mijn bank heeft dat geprobeerd, en op e-mails reageren ze standaard niet.
Echt heel ontevreden
Echt heel ontevreden. Kwaliteit van de schoenen waren echt heel slecht, plus stonken heel erg. Daarnaast maken ze het heel moeilijk om dingen te retouren en is retouren gewoon tussen de 30 en 40 €. Ze zeggen dat ze klantvriendelijk zijn maar ondertussen maken ze het je heel moeilijk om iets te kunnen retouren.
Echt heel slecht.
Misleiding
Blijkt een bedrijf te zijn dat zeer goedkope kleding vanuit China levert. Retourzendingen op kosten van de consument (verzending naar China met track & trace 49,20 euro).
Advies aan alle gedupeerden: maak melding van deze wanpraktijken bij consumentenbond, consuwijzer, Kassa.
Wat een drama om wat terug te sturen
Wat een drama om wat terug te sturen. Bestel hier nooit!!! Artikelen komen daarnaast niet overeen met de foto's.
Moderne oplichters
Moderne oplichters, heb wel na 2 weken een product binnen gekregen, niet wat omschreven werd op de website; slechte kwaliteit en duidelijk een dropship. Ze hebben neppe reviews op de website. Heb proberen contact op te nemen, maar na veel heen en weer mailen kom ik er achter dat terugsturen naar China op eigen kosten de enige manier is om geld terug te krijgen.
Let op!
Let op: ik ben erin getrapt. Je krijgt producten die niet eens hetzelfde zijn als op de foto en je kunt niet retourneren. Ze houden je aan het lijntje met allerlei AI verhaaltjes. Het is een rechtstreekse doorverkoop-site vanuit China. Ze tonen nep-reviews. Echt balen dit!
Geld nooit terug
Wat ging er mis?? Alles!! Wat een oplichtersbende is dit zeg..verschrikkelijk zo erg..Je krijgt vervolgens emails van ene Linda die naar mijn mening gewoon een chatrobot is, ik ben al 3 weken bezig met die bende om mijn geld terug te krijgen. Hun maken fouten en ik zit met de ellende. Ga nooit in zee met dit "bedrijf" ze troggelen simpelweg je geld af!!
Kortom aangifte gedaan en gemeld bij consuwijzer..misschien een idee dat andere gedupeerden dat ook doen?
Een tankini besteld die te klein was en…
Een tankini besteld die te klein was en niet de goede kleur...na meerdere mails heen en weer krijg je eerst te horen dat het terug mag ,vraag je om retouradres wordt er daarna gezegd dat het niet retour mag vanwege hygiëne 😡😡😡 wel een kortingscode . Die hoef ik niet want bij Hoymans bestellen is eens naar nooit meer
Geen ster waardig
Geen ster waardig, wat een slecht bedrijf en bestel er niet. Geen retour label te krijgen, dan kun je €14,95 betalen mocht je toch wat willen. Telefoon doet het niet. Dus stap er niet in
Niets ontvangen
Ah, mijn pakje bleek op een heel ander nummer te zijn bezorgd zonder dat ik er bericht van kreeg.
De zomerjurk staat best wel leuk!
Ze doen net alsof er veel positieve…
Ze doen net alsof er veel positieve reviews staan op Trustpilot en gebruiken zelfs jullie logo's. Wat ben ik blij dat ik niets besteld heb en eerst toch maar op jullie site ben gaan kijken. Dat die oplichters niet aangepakt worden snap ik niet. Ze zijn ster in het maken van prachtige foto's van troep/kleding. Ben er al een keer ingetrapt maar nu via Trustpilot veel wijzer geworden. Dank jullie wel!
Slechte kwaliteit
De jas die ik had besteld zag er niet hetzelfde uit als op de foto en de bestelde maat was te klein. Kwaliteit van de jas is ook echt onder de maat. Als je wilt retourneren moet je het terug sturen naar China met minimale kosten van 32 euro wat je dan dus niet doet. Ben zeer ontevreden met de jas en het bedrijf. Dit zou niet moeten mogen. Advies is: absoluut niet hier bestellen!!!
Niet Nederlands, maar Chinese shipping.
De bestelling komt niet van een Nederlandse winkel, maar is goedkoop spul uit China.Wel de goede maat, maar niet de gevraagde kleur en slecht afgewerkt. Ik ben erin getrapt.
Valse site!
Valse site!
Suggereert een fysieke winkel en veel positieve reviews, maar is allemaal nep!
Wordt blijkbaar op bestelling in China gemaakt. Beloofde materiaal van katoen/linnen blijkt polyester…..
NOOIT bestellen bij Hoymans!!
Niet bestellen hier!!
De website lijkt een Nederlandse website, maar de winkel die erop staat heeft geen adres. Een bestelling doet er minimaal twee weken over, want komt uit .... China. Als je googelt kom je nog een paar identieke websites tegen, tot en met de teksten en afbeeldingen, één zelfs met een foto van een winkel (die ook niet bestaat). Als je aangeeft je bestelling te willen annuleren, krijg je ontwijkende mails.
Uiteindelijk arriveerde mijn bestelling na vier weken, product was anders dan foto op de website (trui ipv longsleeve) en geen katoenmix (zoals op de website vermeld) polyester, viscose en 0% katoen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.