Fredag d 3/7 -26
Fredag d 3/7 -26
Jeg ringer og booker bord til kl 18.20 på hotel Rødding til 2x dagens ret , som er følgende oksespidsbryst med stuvetspidskål og rødbeder , jeg nævner det var en dejlig ret da jeg er total vild med spidskål,, vi køre fra Askov og til Rødding ..
Da vi ankommer er der ingen bord til os .. første tjener kigger efter endnu gang ., spørger sin kollega .. og hun siger pludselig , jamen hun troede det var til ud af huset .. hmm underlig når jeg nu gav klart udtryk for vil ønskede bord til 2
Fair nok at tage fejl .
Men det var ikke den eneste ..
Vi får en bord så fint ..
og vi får vores Mad hurtigt så dejligt ..
jeg kigger på min tallerken og tænker hvor er min spidskål
Vi fik spidsbryst melede ærter og kartofler og en slags sovs ..
Det var ikke det der var dagen ret i dag
Jeg får fat på en tjener og spørger ind til dette .
Hvor efter jeg får afvide de ikke har mere spidskål derfor fik vi bare noget andet til ..
Vi blev ikke informeret om dette inden de serverede til os ..
tjeneren sagde det havde hun glemt ,.
Den anden tjener sagde de havde de lige solgt det sidste af .. så er det jeg undre mig hvorfor tager de ikke dagens ret fra til 2 når jeg ringer kl 18.00 . Og de siger de har spidskål..
når vi så kommer kl 18.30 har de lige solgt det sidste .. så bliver jeg sku irriteret,
Men man stopper med at spise for måske at vente på jeg får mad og Hans bliver bare mere kold .. imens ..
jeg bliver tilbudt et menu kort og ser i denne .. der går yderligere 8 min inden en tjener spørger mig hvad jeg kunne tænke mig fra menu kortet .. jeg vælger at sige ingenting,, jeg bliver sur over jeg skal vente yderligere på at få noget mad og inden de kommer i gang med at lave noget andet , så er min mand færdig med at spise ..
Og så er hygge allerede svundet ved en skal spise selv .. og en anden skal vente længere på sin mad ..
det er jo ikke meningen med at tage ud og spise og vi skulle hygge os sammen ..
Jeg vælger ikke at tage imod mad fra menu kortet ., ikke at det handler om penge men mere princippet i at pludselig er det ik længere dagens ret til 95 kr .
Efter selv at have været i tjener branchen i over 25 år .. så nævnte jeg til tjeneren at hun burde ha taget min mands mad med ud og lavet noget til mig vis jeg ellers ikke skulle ha ventet yderligere så kunne da ha givet os mad på samme tid , det havde været ordentlig service fra deres side .
Det kunne hun godt se tjeneren ,, men hun tilbød det ikke .. er gik vi op for at betale for dagens ret på 95 kr .. og jeg gik derfra uden at få mad ..
vi kommer sammen ,
Vi spiser sammen er mit motto ..
og ikke hver for sig .
I dag er under alt kritik, vi kommer en del på hotel Rødding og det er heldigvis 1 gang vi oplever sådan en dårlig service fra tjeneren side ..
vi er ellers altid tilfredse.. så ærgeligt
Det handler ik om vi ikke har forståelse men princippet i hvad der giver mening og glæde sine kunder ..
0 stjerner 🌟 i dag ..
Mvh Berit og kim warncke