Igen igen har vi brugt Per til arbejde i vor kolonihave her i 2025. Rigtig flot arbejde, dejlige medarbejdere Per har. De bedste anbefalinger fra os

Vi har haft Per fra Høilund Byg til at opsætte et nyt køkken i vores kolonihavehus. Høilund Byg har været en god rådgiver i forhold til valg af køkken/ materialer tilpasset til en kolonihave. Vi e... Vis mer

Høilund Byg har stået for at lave mit badeværelse, køkken og andre småting i min lejlighed. Udover de er super søde og hjælpsomme, laver de også et virkelig flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales he... Vis mer

1. Tømrer/snekker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Dette er en beskrivelse af forsiden, dets indhold m.m.

4,6

Enestående

Tilfreds kunde

Vi har været glade for samarbejdet med Per og hans hold for både små og store opgaver.

22. mars 2024

Per Høilund ville ikke arbejde sammen med mig

Jeg havde inviteret Per Høilund hjem til mig for at give et tilbud på en ny carport og terrasse. Han gik efter femten minutter fordi han ikke havde lyst til at arbejde sammen med mig.

Det var ret ubehagelig at blive afvist på den måde, for jeg oplevede det som en kritik af min person. Hvis jeg har sagt noget eller ageret på en måde, som var helt uacceptabelt, så er det gået over mit hoved. Mit billede af samtalen var blot, at jeg svarede på alle Pers spørgsmål.

Der var to elementer i vores samtale, hvor det virkede til, at vi gik skævt af hinanden. Per spurgte mange gange om, hvilke konkrete træsorter terrassen og carporten skulle bygges af. Det havde jeg ikke er svar på og mente, at Per måtte kunne komme med en anbefaling. Det virkede til at irritere Per, at jeg ikke kunne give et præcist svar. Her var jeg åbenbart ikke godt nok forberedt på samtalen.

Per spurgte adskillige gange, om vi ikke havde snakket økonomi med vores arkitekt. Jeg svarede hver gang, at det havde vi ikke. Det var åbenbart en fejl fra vores side, men det kan jeg jo ikke gøre noget ved nu. Jeg forstår i øvrigt ikke, hvorfor det skulle være et problem ift. at få et tilbud.

20. mars 2024

Nyt badeværelse i lejlighed - vurdering et år efter

I foråret 2023 fik jeg lavet nyt badeværelse i min lejlighed. Jeg havde i forvejen gjort mig klart, hvordan jeg ville have det, og alt blev imødekommet - gulvvarme (vand, ikke el), gennemsigtig væg ved bruseniche, selvvalgte klinker osv. Høilund kom også med forslag, som jeg ikke selv havde tænkt på. F.eks. at lægge overskydende klinker i vindueskarmen. I øvrigt tror jeg også, at Høilund ved lægning af gulv- og vægklinker har skelet til, hvilke der passer sammen mønstermæssigt.

Både tidsmæssigt og prismæssigt blev aftaler overholdt, hvilket også gælder underleverandøren VVS Team. Elektrikeren var jeg ikke så meget i kontakt med, men al elektricitet virker her et år efter. På dette år har der i alt været to mindre ting: På et tidspunkt begyndte motoren til gulvvarmen at brumme. Og vandet løb en enkelt gang over. VVS Team var meget imødekommende og fik hurtigt lavet begge dele. Hastigheden på gulvvarmemotoren blev sat ned (uden beregning), og afløbet renset (med beregning) - med påmindelse om at hælde kogende vand i afløbet en gang om ugen. Så både dåd med efterfølgende råd.

Med venlig hilsen
Jakob Bjerre Jensen

21. mars 2023

Højlund byg var en 10/10 oplevelse

Højlund byg var en 10/10 oplevelse. Jeg var fuld tilfreds med det færdige resultat, og har nu brugt dem over flere omgange. De leverer altid et fejlfrit resultat efter min mening. Kan varmt anbefale dem til alle!

8. februar 2024

Høj kvalitet

Høj kvalitet af arbejdet og meget venlige og hjælpsomme når man søger råd og vejledning

14. februar 2024

Sommerhus

Høilund har hjulpet med diverse opgaver i mit sommerhus. Dygtige svende! Kan anbefales herfra!
Hilsen Per

1. januar 2024

Fagligt dygtig tømrer

Vi er yderst tilfreds med vores nye køkken, pænt opsat og skræddersyet til et kolonihavehus med skæve vinkler :-)
Vi vil derfor gerne anbefale Høilund Byg!

17. april 2023

Fejlfrit arbejde

Super venlige medarbejdere, som udfører arbejdet hurtigt og effektivt!
Høilund Byg har renoveret mit køkken uden komplikationer og indenfor den aftalte tid. Flot arbejde, så jeg er super tilfreds - kan varmt anbefales!

8. januar 2023

Super flot arbejde og service!

Høilund Byg har stået for at lave mit badeværelse, køkken og andre småting i min lejlighed. Udover de er super søde og hjælpsomme, laver de også et virkelig flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales herfra!

21. januar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis