Vijver filter besteld tegen aantrekkelijke prijs en snel en goed afgeleverd, samen met extra UV lamp. Dit ondanks sommige mindere reviews die ik gelezen had.
Se hva andre synes
Pomp bestelt vorige week vrijdag,100 euro betaald,niks gekregen,mail word niet op gereageerd,heb hier jaren bestelt maar dit nog nooit meegemaakt, Geschillen en rechtshulp erop gezet,en anders ff op... Vis mer
Na bestellen vervangings uvc lamp voor vijver bleek deze niet te werken. Contact gezocht met steeds weer aanbrengen van andere oorzaken opeens radiostilte na 2 wkn geen reactie dezelfde lam... Vis mer
Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht. Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water. Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie. Ze verkopen hier slechte kwa... Vis mer
Andre kikket også på
Snelle levering Vijver filter
Wat een slecht bedrijf maar lees nu de…
Wat een slecht bedrijf maar lees nu de reviews en ja het lag niet alleen aan mij!
Ik zie veel reacties met eigenlijk allemaal slechte reacties.
maar bij mij is het gelukkig zo erg nog niet wel netjes me spullen gehad letterlijk ook echt maar 1 mail terug gehad ik mis een slang bij 1 aquarium pompje( ik heb 2 pompen vandaar dat ik het weet) netjes gemaild of ze hem kunnen sturen ik kreeg 1 mailtje terug over bestelling nummer en een foto netjes een foto gestuurd en bestelling nummer nooit meer wat vernomen nu kan ik waarschijnlijk stukje slang kopen en zelf iets maken maar het gaat erom dat je gewoon totaal niet reageert en überhaupt de moeite neemt om het op te lossen dus bij deze hier ook mij reactie
Filter besteld en betaald maar na bijna…
Filter besteld en betaald maar na bijna 2 weken nog geen filter en geen enkele reactie op een mail.
Pomp bestelt vorige week vrijdag,100…
Geschillen en rechtshulp erop gezet,en anders ff op bezoek.
geen zaken doen
Bedrijf stuurt wel een factuur van bestelde artikel,
maar leverd het niet, en geeft geen reactie
op emails.advies is dan ook er geen zaken mee te doen.
hoezo oplichters
Wat een waardeloos bedrijf heb er een…
Wat een waardeloos bedrijf heb er een bandenrek besteld en betaald je krijgt wel antwoord dat de betaling gelukt is maar verder krijg je 0 antwoorden. Sta op het punt aangifte te doen bij de politie voor oplichting !
Radiostilte
heb op 11 juli 2025 een vijverpomp gekocht (order 184287, factuur 180396). Toen deze binnen de garantieperiode defect raakte, heb ik dit op 27 oktober 2028 netjes gemeld. Op hun vraag heb ik foto’s doorgestuurd en de pomp teruggestuurd via PostNL. Volgens de track & trace werd het pakket op 6 november 2025 bij hen geleverd.
Sindsdien: volledige radiostilte.
Geen enkele reactie, geen update, geen oplossing. Zelfs op mijn beleefde opvolgmail wordt niet geantwoord.
Het lijkt erop dat hun garantie niets voorstelt zodra ze je product hebben ontvangen. Dit is geen service meer, maar pure desinteresse. Ik vind het onaanvaardbaar dat een bedrijf zo met klanten omgaat.
Wie overweegt hier te kopen: denk twee keer na. Als er iets misloopt, sta je er volledig alleen voor.´
Pomp alsnog ontvangen
Pomp besteld na een paar keer mailen geen gehoor gekregen en niks ontvangen ! Iets te snel beoordeeld ivm slechte communicatie! Toch de pomp netjes ontvangen. Alsnog bedankt voor de nette levering!
Besteld,betaald MAAR niks…
Besteld,betaald MAAR niks geleverd,bende ordinaire oplichters!!
Criminele organisatie
Deze criminele organisatie heeft mij opgelicht,levert niet wat er is besteld.
Er is geen contact mogelijk.
Bestel niets bij organisatie,je kan fluiten naar je geld.
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet, reageert niet en crediteert niet na in gebreke stelling
Koop hier niets!
Defect na 1 jaar geen hulp
Waterverzachter na 1 jaar defect
Garantie,hulp via mail aangevraagd de enige contact mogelijkheid.
Geen antwoord
0% service
0% klantendienst
0% hulp
Drukvat besteld
Drukvat besteld, niets ontvangen, geen mailcontact, niets met andere woorden OPGELICHT
Hier niet kopen, zeer onbetrouwbaar
Hier niet kopen, ze zijn niet te vertrouwen.
Ik krijg bericht met Track & Trace code maar klopt niet,
het pakketje zou al zijn verstuurd, gelogen....
Bij navraag kreeg ik 4 dagen later andere code.
Zeer onbetrouwbaar.
Product werkt niet en geen reactie/oplossing vanuit bedrijf
Een oprijplaat gekocht maar deze werkt niet naar behoren. Hier een mail over gestuurd en kreeg ook snel reactie. Maar na dat ene mailtje nooit meer iets gehoord. Wat een schandalig bedrijf is dit. Geen aanrader.
Slechte kwaliteit en geen reactie als iets stuk gaat binnen de garantietermijn.
Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht.
Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water.
Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie.
Ze verkopen hier slechte kwaliteit spullen uit China, doen er een sticker op en maken een Nederlandse handleiding en geven geen thuis als het stuk gaat binnen de garantieperiode.
Mijn advies: koopt hier niet!
Weigeren te antwoorden over een defect product in garantie
Ik nam contact op voor een defecte vijverpomp in garantie per mail, daar antwoorden ze vrij vlug op om foto's van de defecte pomp door te sturen wat ik terstond gedaan heb, maar nadien hoor je niets meer ondanks al enkele mails met het verzoek om terug contact op te nemen. Zo behandel je uw klanten niet (was trouwens al mijn tweede bestelling daar). Garantie dient nageleefd te worden en daar dient een bedrijf rekening mee te houden in hun begroting en niet alleen de winsten opstrijken. Het zal wel een reden hebben zeker dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn?
Weggegooid geld
Na bestellen vervangings uvc lamp voor vijver bleek deze niet te werken.
na 2 wkn geen reactie dezelfde lamp elders en goedkoper besteld met als resultaat dat alles weer werkt.
Bestelling bij HO Michelsen was dus letterlijk weggegooid geld
Dit word een zaakje voor mijn verzekering
Dit word een zaakje voor mijn rechtsbijstandverzekeraar D.A.S.
Na 7 dagen nog geen levering en dat was volgens hun de termijn , tussen de 2 en de 7 dagen.....!!!!
Deze ochtend heel erg vroeg 4u04 de bestelling geannuleerd en toen begon het spel.
Om iets na 9u een email met " de levering is deze morgend vertrokken uit ons magazijn " .
Op de website staat dat alles verzonden word via Post.nl en dat bij verlaten van het magazijn er onmiddelijk een bericht komt met de track & trace.
Niet dus.....
Ik zou het mogen terugsturen maar ik lees op hun website dat ik dan opdraai voor de verzendingskosten.......
Hoezo verzendingskosten , het is nog niet de deur uit bij hun en zelfs niet aangemeld bij Post.nl (nagevraagd )
Inmiddels stuurden ze mij een email met de track & trace beweren ze , maar bij die email zit helemaal niks .Kijk maar op onze website bij uw account schrijven ze ook nog .
Daar staat "klaar voor verzending " !!!???
Dat dit bedrijf niet koosjer is blijkt heel duidelijk en spijtig dat ik op voorhand de reviews niet las hier.
Tot slot nog een pittig detail , bij een andere leverancier is het bestelde 22 € goedkoper met bovendien gratis terugzending en gewaarborgd door een grote internetverkoper.
Vrijdag gaat het boeltje naar de verzekering want ik vertrouw dit niet meer .
Doodse stilte na levering en geen garantie op beschadigd geleverde producten
Mijn vraag over de bestelling voor levering werd snel beantwoord. Daarna was geen enkele communicatie mogelijk. Ik heb een kruistafel besteld, maar deze is wat groot, mijn vragen zijn onbeantwoord gebleven. Nu bleek bij het monteren dat een bevestigingspunt van de hendel scheef is (dat moet behoorlijk lomp zijn gegaan) en nog steeds geen reactie. Verwacht geen support of klantenservice... of garantie dat het geleverde ook daadwerkelijk werkt!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.