Het JuwelenHuys Anmeldelser

3 377

2,0

Sehr mangelhafte Kommunikation. Auf der Webseite stand nur noch wenige Exemplare, dann ewiges warten mit Vertröstungsnachrichten (Lieferengpässe???) wie passt das denn. Angekündigt ein geheimes Gesch... Vis mer

Hab leider sehr schlechte Erfahrungen mit Juwelenhaus gemacht.hatte Ringe bestellt und als diese ankamen entsprachen sie bei weitem nicht den Bildern.Minderwertige Qualität.Retoure angemeldet. Hatten... Vis mer

Ik heb via Ticketveiling 2 vouchers gewonnen van het Juwelenhuys. Ik ben gewoon opgelicht door beide ondernemingen. Ticketveiling geeft je een voucher die maar voor een beperkt onderceel van de collec... Vis mer

Under middels

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(3 377)

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

You're never fully dressed whitout a smile

een oud collega van mij die wees mij op Het JuwelenHuys. Bij het zien van het aanbod was ik gelijk verliefd op diverse producten. Ik wilde mezelf een leuk cadeau doen en dat is gelukt! Een mooie zoetwaterparelarmband. Enorme snelle levering, zodat ik snel kon gaan genieten van mijn cadeau! Welke ik elke dag met een enorme glimlach op mijn gezicht draag.

7. september 2020

ACHTUNG!:

ACHTUNG!:
Habe 2 Uhren auf der Website bestellt.
Beide zwischen 70 und 90€. Eine von Pierre Montreux. Für den Preis ist die Qualität und Verarbeitung der Uhren wirklich sehr schlecht.
Nicht zu empfehlen.

Wie es sich mit anderen Produkten verhält weiss ich nicht.

6. september 2020

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Ik ben heel blij met alles wat ik tot nu toe besteld heb bij het Juwelenhuys. Dat zijn inmiddels 3 horloges, 1 paar oorbellen en een armbandje. De levering is altijd keurig verzorgd.

27. august 2020

OPLICHTING

Ik heb tot nu toe nog steeds geen bestelling ontvangen. Wacht al 2 weken op mijn bestelling en nog geen reactie of pakket. Supportformulier ingevuld en ook GEEN reactie. Klantenservice is niet te bereiken. Pure oplichterij!!

16. august 2020