Dette er et selskap som gir inntrykk av å være norsk. Det vil si det er et norsk domene (.no) Alle priser er oppgitt uten mva og tollkostnader. Den lille skriften er ikke lett og finne. I etter... Vis mer

Personlig er det ingen kjedeligere jobb for meg enn å vaske vinduer, så jeg angret ikke et sekund på at jeg kjøpte denne roboten.

100% svindel ! Maskinen er ikke engang verdt emballasjen. Og, husk toll og moms kommer i tillegg til prisen de oppgir. De utgir seg for å være en norsk bedrift, norsk nettside etc, men de holder til... Vis mer

1,7

Dårlig

Dette er det verste eg har vore borti!!!!

Dette er det verste eg har vore borti! Eg kansellerte vara nokre timar etter eg hadde bestilt, fordi eg innsåg eg hadde blitt lurt. Men too late. Vara blei uansett sendt. Eg fekk feilmelding når eg prøvde å kontakte dei KI-genererte tilsette. Eg fekk svar frå kundeservice om at eg kunne kontakte DHL for å kansellere forsendinga og nekte å ta imot pakken. DHL var veldig behjelpelege.
Hester Pro valgte så å destruere pakken i staden for å ta den uopna pakken i retur.

Eg fekk tollfaktura på over 1100kr som eg måtte betale, med oppmoding om å seinare søke om å få pengane tilbake. Toppen av frekkheit var også at Hester Pro Norge sendte faktura på nesten 700kr for returkostnader og restocking fee for ei vare som dei ikkje hadde returkostnader på og som dei IKKJE måtte ta tilbake på lageret. Dei nekta å kansellere fakturaen, og den ville gå til inkasso. Utgiftene til Hester Pro er tapt. Men det er tragisk viss dette er måten dei driv bedrifta si på.

Dette starta i november, no er vi i mars. Eg er framleis i dialog med Tolletaten og Skatteetaten for dei er ute etter masse dokumentasjon om korleis vara er destruert og om den er destruert etter norsk lov. Dette får eg null hjelp til Frå Hester Pro Norge.

Så styr unna, dette er rein svindel. Skuffa over meg sjølv som gjekk på limpinnen på dette. No har eg hatt utgifter på nesten 2000kr og ei papirmølle utan like for å i allefall få refundert tollavgiftene på ei vare eg aldri har fått.

Tragisk. Skulle gjort som eg alltid gjer, kjøpt på lokal butikk. Det fungerer best!

25. november 2025

jeg bestilte en vindusvaskerobot…

jeg bestilte en vindusvaskerobot 1.12.2025 til ca. kr 3.000,- og avbestilte den (brukte angreretten) en time etterpå. Dette var for sent, da varen visstnok allerede var sendt, men jeg kunne returnere den når den kom. Fikk 12.12 en faktura fra DHL på fortolling og frakt på kr. 1.127,-... på en vare som skulle være gratis frakt på.
Styr unna, dette er bare tull og tøys. Bestill et annet sted og spar både penger, tid og garanti

1. desember 2025

Styr unna!!

Styr unna!!! Du får en uventet regning på mva og fortolling når du bestiller. De krever 1000 kr pluss retur kostnader for å ta produktet i retur - og er skikkelig dårlig på service knyttet til dette. De setter krav om ubrutt forsegling ved retur - men sendte meg et produkt som ikke hadde plastforsegling.
Jeg forsøker å få den til å fungere - men den ramler ofte ned av vinduet.

Elendig produkt - elendig kundeservice og falske anmeldelser på Facebook (alle har fellesnevneren at de nylig er opprettet, har få venner og 2-3 naturbilder

Angrer som en hund på at jeg gikk på limpinnen her

20. juli 2025

Svindel-firma

Svindel-firma
Kjøp ble annulert og penger skulle tilbakebetales når hesterpro.no mottok varen i retur. Men varen kommer aldri i retur til hesterpro.no. Transportør får nemlig beskjed fra hesterpro.no om å destruere varen og kjøper får dermed aldri returnert innbetalt beløp.

22. juli 2025

Roboten er praktisk pakket

Roboten er praktisk pakket, og den kan leveres med en boks for å oppbevare roboten når den ikke er i bruk over lengre tid. Inni er alt tilbehøret du måtte trenge

16. mars 2025

Jeg liker hvordan den renser

Jeg liker hvordan den renser, fordi den rengjør vinduer ganske bra, men den kunne også klatre over selve vindusrammen, som en gulvrobot, så det ville vært mindre arbeid.

3. mars 2025

Kansellert ordren

Svindel.
Kansellert ordren. Ingen som svarer på telefon eller e-post. Useriøst firma, hold dere unna. De har heller ikke registrert retur, så har ikke fått igjen pengene.😡

5. april 2025

Priser eks MVA og toll avgifter

Alle priser er oppgitt uten mva og tollkostnader.
Den lille skriften er ikke lett og finne.
I ettertid kommer faktura fra DHL

Selve produktet er tålelig bra. Vasker vinduene nesten rene, men ikke sammenlign bar med manuell vasking.

27. mars 2025

SVINDEL

SVINDEL! Annonserer med «gratis frakt» og at det ikke påløper ekstra omkostninger som frakt/toll. Men det gjør det. Kjeltring-virksomhet!

26. februar 2025

Ren svindel

Ren svindel. Litauen kommer opp som forsøk på å trekke penger fra konto

25. februar 2025

ADVARSEL!!!

Virksomheten til Hester er ren svindel. Hester følger verken markedsføringsloven eller kjøpsloven. De markedsfører seg som et norsk selskap med norsk flagg i logoen, norsk .no-nettside, med all tekst på norsk, annonserer med «gratis frakt over hele Norge», reklamerer med en rekke fornøyde norske «kunder» som viser seg å være falske kunder (konstruerte Facebook-profiler). Dessverre viser det seg at Hester verken er norsk eller holder til i Norge, og kunder mottar krav fra tredjepart som krever kr 949,- for tollklarering av varen. Varen er dessuten elendig og holder ikke det den lover i reklamen. Hesters «kundeservice» er naturlig nok ikke til for kunden. Ingen hjelp å få. IKKE KJØP!!!

*Oppdatering 13. mars 2025 - FALSKE vurderinger:

Hesterpro fortsetter å «pøse» på med flere FALSKE anmeldelser for å høyne gjennomsnittet av vurderingene her på Trustpilot. «Erik Haugen», «Jim», «Helge», «Frank». «Noa», «Mathilde Henriksen». «Jon Kristoffersen», «Iselin Madsen». «William Johnsen» og «André Christiansen» er alle falske brukere konstruert av Hesterpro selv.

Hesterpros framgangsmåte understreker hvor elendig produktet deres faktisk er, og hvor langt de er villige til å gå for å fortsette sin utstrakte SVINDEL!!!

24. januar 2025

Styr unna

Denne roboten fungerer ikke. Etterlater skjolder og striper- vinduene blir ikke rene. Det tilkommer toll på produktet. Useriøst selskap.

12. september 2024

Meget useriøs bedrift

Har hatt samme opplevelse som de fleste andre her - mottok regning fra DHL for toll/moms uten at dette var oppgitt som en del av prisen. Umulige å forholde seg til og ikke villige til å følge normale regler for netthandel.
Anbefaler alle å styre unna denne bedriften. Gir inntrykk av å være norsk (eller kanskje tysk?), men viser seg å holde til i Litauen: prekybakitaip.lt (Legg f.eks. merke til bildene av ansatte nederst på denne websiden og sammenlign med en norske siden)

26. august 2024

Jeg kjøpte en Hester Pro og er lurt

Jeg kjøpte en Hester Pro og har blitt lurt. De har oppgitt en rabattert pris til kr 2.799.-. Det viser seg at produktet ble sendt fra Litauen og da kom det mva på 25%. På ordrebekreftelsen som er på norsk står det ikke noe om mva.

Etter norsk lov skal alle priser til forbrukere oppgis inklusiv mva.

Hester Norge opptrer som et norsk selskap. De har .no på nettsiden og all tekst og ordrebekreftelse er på norsk. Undersøkelser jeg har gjort viser at det er et tysk selskap som bak aktiviteten, og ingen spor av selskap i Norge.

Etter mitt syn er dette svindel med hensikt å øke salget på norske forbrukeres bekostning. Min anbefaling er å ikke kjøpe Hester Pro.

Martin Stangeland

24. juli 2024

IKKE KJØP!

IKKE KJØP!
Bare juks og fanteri hele firmaet! Kontakt med kundeservice er helt umulig.. de gir andre svar enn det som står på nettsiden. Retur av en vare som ikke tilfredsstiller behovet er et rent helvete med dette firmaet. De trekker 30% av hele kjøpesummen om du er heldig å få sendt i retur..
vi fikk en Mail med svar om at de ikke tar imot retur av brukt produkt. Man får altså ikke teste produktet en gang. Har fortsatt ikke fått noe mere respons fra de rundt denne saken!

17. august 2024

Feilaktige priser - toll etc kommer i tillegg

NB: Prisene selskapet oppgir er uten tollgebyrer og MVA, og de ber deg bare ordne opp på egenhånd i etterkant. Dette selskapet fremstår også som norsk, men er faktisk registrert i Tyskland. Useriøst, styr unna!

13. august 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis