Kontaktopplysninger

2,6

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Skuffet

De eneste to ting denne skole gjorde for mig var at ødelægge mit tillid til gymnasiet som institution og give mig et misbrugsproblem.

Flere af lærerne er ukompetente, bestyrelsen er det endnu mere. Jeg har set med mine egne øjne hvordan skolens undervigsningskvalitet har degraderet gennem årene. Der er nogle lærere, som ikke engang deltager aktivt i deres egen undervisning. Kommunikationen mellem eleverne og lærerne er ikke-eksisterende, især til vigtige ting såsom SO-forløb.

Skolen nægter at tage imod noget kritik. Bestyrelsen taler ned til eleverne og har en "vi-har-altid-ret" tilgang til tingene. Virkeligheden fungerer nemlig ikke som en pædagogi/børnepsykologi-bog, men det er bestyrelsen ikke klar over. Skolens regler (inkl. fraværssystemet) bliver lavet med en bureaukratisk tilgang som er afkoblet fra virkeligheden, og hvordan reglerne lander i praksis. Skolen skifter mellem at behandle eleverne som voksne og børn, afhængigt af hvad passer dem bedst.

Skolens digitale systemer er forældede og virker ikke halvdelen af gange. Skolens udstyr, fx. stole, ser ud til at være de billigste, som skolen kunne finde. Jeg har fået blå mærker fra at sidde på dem hele dagen.

Herningsholm kalder sig selv for en "højkvalitetsuddannelse" (som er langt fra virkeligheden) og bruger dette som en undskydning for at tage 100% af elevernes tid med lange skoledage, mange afleveringer osv. Bestyrelsen vil nemlig ikke have, at eleverne har et liv udenfor skolen, og de prøver at skubbe eleverne til at "outsource" fritidsaktiviteter og socialisering til skolen.

Dette er en joke, da hvem man arbejder med og hvordan man taler sammen med andre er kontrolleret på mikro-niveau. For eksempel, i Herningsholms skolehåndbog, står der at hvis man ikke liker en bestemt persons opslag på sociale medier, er det en form for mobning. Dette er en perfekt repræsantation af bestyrelsens forhold til eleverne.

Jeg ønsker virkelig jeg kunne være stolt af at være en elev på Herningsholm, men det er umuligt med skolens nuværende tilstand.

5. september 2024

Svar fra H

Mange tak for din feedback.

Du kan tro, vi er kede af at høre om din oplevelse af gymnasiet.

Især bekymrer det os, når du skriver, at du har fået et misbrugsproblem.

Det er utrolig vigtigt for os at understrege, at alle henvendelser bliver taget seriøst, og at vi altid prioriterer en åben og konstruktiv dialog.

Du er derfor meget velkommen til at tage kontakt til mig, så vi kan tale om de forhold, som du lister op.

Mie Aasted

Uddannelsesleder, HTX

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stærk anbefaling herfra

En skole fyldt med glæde og gode dage :)

13. juni 2024

Hej Nicklas

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi værdsætter en åben og ærlig dialog og arbejder hver dag for at give alle elever de bedste vilkår for læring.

Uddannelsesleder

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Data og kommunikation i Ikast...

Jeg har været på GF2, HF1 og nogle valgfag og må sige at jeg ikke er imponeret over hverken det udstyr man får til rådighed og lærenes evner til at planlægge og give information.
På GF2 har vi en lærer som i følge ham ikke kan tage fejl selvom det er noget være pjat han lukker ud. selv samme lærer nægtede at give os udstyr der virkede efter det første vi fik ikke virkede fordi det var bare hos der lavede fejl (udstyret virkede ikke). Det skulle vi så spilde en hel dag af vores afsluttende prøve på før han selv tog et kig på udstyret og kunne se det var det som var i stykker.
På HF1 får vi afvide at vi skal have 4 ugers valgfag hvilket er fair nok da det er et krav for at komme til svendeprøve. Vi får fortalt hvilke fag der bliver afholdt i hvilke uger og vælger udfra det. Der går så flere måneder uden at høre noget hvor jeg har kontaktet skole flere gange men får samme kedelig svar "Det er ikke planlagt endnu" ender så med at få afvide 2 uger får at jeg skal på det ende valgfag og de resterende 3 må vente fordi de ikke lige havde plads på holdet. efter jeg har været afsted en uge med så kort varsel, spørger jeg om jeg kan få noget info omkring de næste hold hvilket jeg ikke kunne da det ikke var planlagt endnu. efter jeg for en fra mit firma til at kontakte skolen for at høre hvad der forgår får jeg tilfældigvis en mail med indkaldelse til valgfag. På det ene valgfag oplever jeg så at den computer vi har fået udleveret til faget ikke har det rigtige hardware til at kunne løse opgaven rigtigt og da jeg pointere dette får jeg afvide det er grundet det lokale vi er i.

Jeg synes simplethen ikke dette er de standarter en man skal have på et uddannelses sted. Udover alt det nævt i forvejen oplever jeg og andre fra samme hold at data og kommunikation uddannelsen bliver set som lidt ligegyldig fra Herningsholm side som næsten kun forkusere på gymnasierne.

Jeg vil ikke anbefale andre som overvejer denne uddannelse at vælge Herningsholm før de får styr på deres ting.

8. august 2024

Hej Nicklas

Tusind tak for din ærlige feedback og for en konstruktiv dialog på vores møde tidligere i dag.

Vi gør os umage med, at alle vores elever får de bedste vilkår for læring, og derfor betyder din mening meget for os.

Uddannelsesleder, data- og kommunikationsuddannelsen

Data og kommunikation GF2 i Ikast

Jeg har gået på grundforløb GF2, og aldrig har jeg set så inkompetent en ***** lærer.

efter at være kommet på de senere hovedforløb er det gået op for mig hvor lidt GF2 har lært mig, og hvordan vi på GF2 har fået at vide vi ville lære om nogle ting på H1, som vi senere får at vide vi skulle have haft lært på GF2.

Dette er kun gældende for den enkelte lærer som vi havde som GF2 klasselærer, resten er kompetente og dygtige.

OPDATERING:
Har været i kontakt med Herningsholm og har haft en god snak med dem, og de er i gang med at undersøge hvad der er gået galt med det grundforløb.

Jeg vil gerne opdatere min review, de beholder den 1 stjernede review da det var min oplevelse af GF2 men de får så 5 stjerner for respons og feedback

23. november 2022

Hej Karl Erik

Mange tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er kede af den oplevelse, du har haft på GF2. Det er utrolig vigtigt for os at levere en kvalitetsuddannelse, og vi tager det meget seriøst.

Derfor sætter vi stor pris på den konstruktive snak, vi har haft med dig efterfølgende, da den kan hjælpe med at identificere områder, hvor vi kan blive bedre.

Vores planlagte flytning af data- og kommunikationsuddannelsen til Bøgildvej er en del af vores løbende indsats for at optimere uddannelsesmiljøet og for at sikre, at vi leverer den høje standard for undervisningen, som vores elever forventer og fortjener.

Endnu en gang tak for din feedback.

Uddannelsesleder

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Forfærdeligt skema og glemmer klasser

Dette gælder specifikt Herningsholms Gymnasie i Herning.

Lærene er meget gode, Lokalerne er fine, offentlig transport kører rimeligt. Men skemaet er helt forfærdeligt. Derudover har nogle klasser(blandt andet min egen) det med at blive glemt. Der bliver simpelthen ikke taget hensyn til valgfag, eller andet relevant info for klasserne.

Skolen er generelt præget af skrivebordsbeslutninger af folk der ikke har forståelse for hvordan tingene hænger sammen i virkeligheden

22. september 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De støtter ikke klasse arrangemente

De støtter ikke sociale arrangementer som klassen gerne vil holde.
Vi er en klasse som godt kunne tænke os at få et bedre fælleskab ved at drikke en øl og få en god snak efter skole.
Vi kan nok alle blive enig om at en øl og en god snak aldrig har skadet nogen.
Men det må vi så desværre, IKKE
Kasper Jensen.

1. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fraråder på alle måder denne skole der…

Fraråder på alle måder denne skole der er ikke styr på tingene på NOGEN MÅDE skemaerne er der ik styr på så du ved aldrig helt hvor du skal møde op lærerne er uorganiseret og useriøse de ikke engang styr på deres eget fag uddannelsen til cykel mekaniker er et kæmpe nogo herfra da lærerne er ude og skide på et helt andet niveau

17. februar 2021

Dårlig oplevelse

Generalt uprofessionelt sted. Ingen styr på tingene, og lærene er inkompetente. IT afdelingen, specifikt grundforløb 2, har en lærer der skal undervise i programmering, men kan ikke programmere selv. Der er ikke styr på skemaerne, selvom du har været nødt op i en hel dag kan det stadig stå som om du ikke har været til stede. Skemaet er så dårligt sat op, at nogle dage kan du ikke engang finde ud af hvilket lokale du skal være i, hvilket er et kæmpe problem på en lige så kæmpe skole med hundredevis af lokaler der bliver brugt på kryds og tværs.

22. oktober 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv