Sieraden zijn “stainless steel” maar na 2 dagen verkleuren mijn ringen al terwijl ik niet eens mijn handen ermee was! Zelfs shein kwaliteit is beter..
Se hva andre synes
Armbandje besteld. Niet opgestuurd. Twee mails verstuurd met vragen, twee berichten op Instagram verstuurd. Post wel dagelijks op Instagram maar geen reactie op mijn bericht en mail. Armband nooit o... Vis mer
2x besteld, snelle levering en goede klantenservice. Mn tweede bestelling kreeg niet mijn bestelde product berichtje gestuurd zelfde dag reactie en daarbij gaf ze aan dat ik de verkeerd gestuurde prod... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Netjes ingepakt en snel verzonden
Netjes ingepakt en snel verzonden. Simpelweg top service! Sieraden verkleuren niet en zijn erg mooi.
Super leuke webshop!
Super leuke sieraden! Elke week nieuwe artikelen voor een mooie prijs dus ik houdt het zeker in de gaten! + top kwaliteit💗 #fannnn
Heb 3x besteld waar van ik maar 2x het…
Heb 3x besteld waar van ik maar 2x het pakketje heb ontvangen. Het eerste pakketje zat een fout product in en heb haar gelijk een mail gestuurd dat de bestelling niet klopt, ze heeft 3 dagen later een mail terug gestuurd met de vraag of ik een foto van de producten die ik wel heb ontvangen te sturen. Dit heb ik gedaan en daarna nooit meer wat van gehoord. De 2e bestelling klopte wel gelukkig. En de 3e besteling heb ik NOOIT ontvangen ( daar gaat me geld 🥲 ) heb haar hier meerdere malen een mail overgestuurd en heb haar ook gecontacteerd via de social maar tot de dag van vandaag nooit iets gehoord of gezien.
Snelle levering, goed kwaliteit en ook altijd eerlijk over hun sieraden als ze verkleuren dan verkleuren ze als ze niet verkleuren dan verkleuren ze niet altijd transparant top bedrijf !!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ontvangen na 14 dagen..
Ik had een bestelling geplaatst die ik niet had ontvangen. Meerdere malen gemaild, geappt, gedmt en nergens een antwoord op gehad. Na minimaal 14 dagen heb ik mijn pakketje ontvangen, waarbij er een aantal producten ontbraken. Geld is wel netjes terug overgemaakt, maar verder hier ook niet van op de hoogte gesteld of een berichtje gehad. Dit was voor mij geen aangename service..
Verder waren de geleverde producten wel prima.
Goeie sevice
Goeie service en staat niet met lege handen wanneer er wat mis gaat. Producten zijn refunded wat de klant ook een veiliger gevoel geeft. Jammer dat mijn bestelling niet door kon gaan maar top service!!
Na 9 dagen ontvangen (update)
Armbandje besteld. Niet opgestuurd. Twee mails verstuurd met vragen, twee berichten op Instagram verstuurd. Post wel dagelijks op Instagram maar geen reactie op mijn bericht en mail. Armband nooit ontvangen.
Update: na 9 dagen reactie gehad dat mijn adres gegevens niet compleet waren en uiteindelijk 3 dagen daarna ontvangen. Helaas geen stainless steel zoals de advertentie aangaf maar verder prima.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.