Hemmetshjarta Anmeldelser 47

2,4

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

inredningsbutik i den ljusa, lantliga & romantiska stilen

2,4

Under middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Taper masse penger på å sende i retur…

Taper masse penger på å sende i retur når man forstår at produktene bare er billig temu-søppel! Firmaet ser heller ikke ut til å følge loven ang moms. Når man sender tilbake varer skal man ikke betale moms for varer man ikke har tatt imot. Det er ulovlig å kreve dette av kundene. Jeg kommer til å anmelde dette firmaet om dette viser seg å være tilfelle, noe det dessverre ser ut til. Anbefaler sterkt å holde seg unna denne hjemmesiden. Veldig useriøs. Heller ikke mulig å ringe til dem, det sier sitt.

18. mars 2026

Hej Elisabeth,
Produkterna du har beställt och hänvisar till kommer från de välrenommerade grossistföretagen Chic Antique i Danmark och A Lot i Sverige. Båda har lång erfarenhet i branschen och är kända för att erbjuda produkter av god kvalitet. Vi är stolta över att ha båda dessa leverantörer i vårt sortiment. Hälsningar från oss på Hemmets Hjärta

Hei igen Elisabeh,

Med all vennlighet, det blir litt vanskelig å forholde seg til saken når det du skriver ikke er tråd med virkeligheten. Du prater om moms og VOEC. Dette har ingenting med dette å gjøre.

Du har benyttet deg av din angrerett som gjelder i 14 dager etter du har mottatt varen. Da har du nye 14 dager på deg til å returnere varene til selgeren. Når du benytter deg av din angrerett så skal du stå for alle kostnader og risiko vedrörende din retur. Dette gjelder Norsk Angrerettlov og den samme loven gjelder over hele EU/EØS. Uansett hvilket land du befinner deg i så er det du som benytter deg av din angrerett som skal bære kostnaden og ansvaret på returen. Og denne loven er utformet slik at det å handle online skal oppleves så likt som mulig som å handle i en fysisk butikk. Ønsker du å returnere en vare i en fysisk butikk så er det din kostnad og ansvar og få varen tilbake til den fysiske butikken. Uansett avstand til butikken.
Siden returen din skal sendes utenfor Norge så må sendingen din exportdeklarers ut av Norge og Importdeklarers inn i mottakerlander i dette tilfelle Sverige. Når du har sendt din pakke så har du betalt for frakt + exportdekrareingen ut av Norge, du har ikke betalt for importdeklareingen inn til Sverige. Og det er den kostanden for importdeklareringen inn til Sverige vi har fått fra Bring som er 220.- + moms = 275.- vi belaster/trekker ifra din kreditering. Det er det saken dreier seg om.
Vedlagt ligger kopi av fakturaen vi har fått fra Bring til din info.

Du har blitt kreditert for hele ditt kjøp inkl. Moms. Minus de 275.- vi har fått fra Bring.
Da håper jeg at denne forklaringen oppklarer eventuelle missforståelser. Denne forklaringen vil i sin helhet også legges ut på dine anmeldelser på trustpilot, og alle framtidige anmeldelser vil bli besvart med fakta. Hilsen Hemmets Hjärta

Fin kjøpsopplevelse og god kvalitet

Kjapp levering av varene,hvor beskrivelse og bilder stemte med virkeligheten. En god kjøpsopplevelse som kan anbefales.

1. februar 2024

Hej Ann-Iren,
Vi tackar stort och varmt för ditt varma och vänliga omdöme ♥️ Önskar dig en jättefin helg och välkommen åter 🌸

Bestilte 2 flotte sett med lysestaker…

Bestilte 2 flotte sett med lysestaker her en kveld, og fikk beskjed om sending allerede dagen etter. Alle varene kom trygt frem og stod absolutt til forventningene. Leveransen kom også med en hyggelig liten melding fra foretaket, noe som for meg hever kjøpsopplevelsen. Kommer til å bestille mer herfra ved en senere anledning. Tusen takk. :)

1. november 2022

Hej Tom,
Vi tackar stort och varmt för dina vänliga ord.
Det uppskattas verkligen.
Vi önskar dig en fin fortsättning på dagen och välkommen åter när tid och lust finns.
Med vänlig hälsning, Hemmets Hjärta

Dårlig kundebehandling

Bestilte et nøkkelskap som var mye større enn jeg trodde. Derfor ønsket jeg å returnere det. Men retur kostet 437,- kr i porto! Da jeg spurte om returseddel, og at jeg heller kunne betale dem for returbeløpet de selv betaler, var de ikke imøtekommende. Dette gjør at hele erfaringen med HemmetsHjärta ble veldig lei og lite kundevennlig for meg.

3. mars 2022

Hej igen Lisa,

För ordningens skull vill vi börja med att nämna att alla storlekar framgick under produktbeskrivningen: Nyckelskåp H53 / L28 / B8,5 cm. Så storleken har inte varit missvisande eller utebliven.
Som vi nämnt till dig i tidigare mejl kommunikation följer vi den norska förbrukerköpsloven/ ehandelsloven och ångerrättloven. I ditt tillfälle är det ångerrättloven som både vi och du ska förhålla oss till och denna gäller för hela EU/EÖS.
Din bedömning om att vi får bättre priser än det du får betala från Norge till Sverige är tyvärr felaktig. Vi har inga fördelar eller goda avtal från Norge till Sverige.
Att du ger oss dåligt omdöme på grund av att vi följer köpslagen är bara beklagligt. Vi har varit både imøtekommende och kundevennlig i samtliga mejl som gått mellan oss, så detta var bara sorgligt att läsa.
Hälsningar Hemmets Hjärta

Bestillte fra hemmets hjarta i slutten…

Bestillte fra hemmets hjarta i slutten av november, men har ikke mottatt noe enda. Sendte dem en email for en stund tilbake for å høre hvor det blir av bestillingen, men fikk aldri svar.

Første og siste gang jeg bestiller noe derifra!

28. mai 2021

Hej igen Irini,
Detta stämmer verkligen inte så ditt omdöme var väldigt tråkigt att läsa.

Du lägger in en order hos oss på vitmossa den 29/11 2020. Den 6/12 2020 kontaktar vi dig via din angivna mejladress med följande information:

2020-12-06
Hej Irini,

Tack för din beställning 120726
Beställningsvaran med art.nr 371480 Hvitmose Mørk grønn 500g, som du har beställt från oss är tyvärr slutsåld hos vår leverantör och kan därför inte längre beställas hem till dig. Vi beklagar olägenheten detta orsakar dig.
Kunde du tänkt dig att byta till art. nr 371482 Hvitmose grønn 500g istället eller ska vi makulera din order?
Ser fram emot att höra från dig.
Varma hälsningar Hemmets Hjärta

Pga saknad återkoppling makulerar vi din order den 18/2 2021.

När vi idag den 28/5 2021 söker igenom vår mejlbox kan vi inte hitta något mejl från dig varken under inkorg, spamfilter eller no-reply.

Under ditt Klarna kan du även se dessa upplysningar och även dem har sänt ut information till dig, något som är relevant.

// Hemmets Hjärta

Vanskelig å forholde seg til og lite…

Vanskelig å forholde seg til og lite profesjonelt

17. desember 2020

Hej Annika,
Detta var tråkigt att höra.
På vilket sätt har det varit svårt att förhålla sig till oss och varför skulle vi vara lite professionella?
När vi söker på dina kunduppgifter ser vi att du lagt in en order den 23/9 2020 kl. 22:09. Den 24/9 2020 kl 08:46 skickas din sändning till dig. Klockan 13:34 samma dag skickar du ett mejl till oss att du ångrar ditt köp. Vi förklarar då i all vänlighet att vi inte kan makulera din beställning eftersom sändningen redan har lämnat vårt lager och att paketet nu är påväg till dig och att du istället får nyttja din ångerrätt efter att du hämtat ut ditt paket.
Hur i hela friden kan detta bli vårt fel och att vi får en st stjärna i omdöme!?! Sorgligt!
Hälsningar Hemmets Hjärta

Vis anmeldelser på alle språk. (47 anmeldelser)