Uitermate slecht bedrijf. Houden werknemers niet op de hoogte over te late uitbetalingen. Je moet hier zelf achteraan gaan en zelfs dan wordt er geen duidelijkheid gegeven. Werknemers worden ni... Vis mer
Se hva andre synes
HebTrek is voor zowel klanten, als medewerkers zo goed als uitwerpselen. Als je hier komt werken, betaal je 25eu borg voor je kleding die niet zoveel waard zijn, ook kan je 2 maanden lang wachten op j... Vis mer
Houd rekening met wachttijden van 2,5 uur waar de bestelling al een tijd bereid is maar er te weinig bezorgers blijken te zijn om deze bestellingen te vervoeren. Broodjes van Subway zullen zonder e... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Prima geholpen door vriendelijk…
Prima geholpen door vriendelijk personeel. Eten netjes op tijd geleverd.
Top geregeld
Top geregeld, eten op tijd en communicatie goed!
Goede service, app was makkelijk te gebruiken en eten was nog lekker warm!
top bedrijf
echt top ik bestel nu zeker al meer dan een jaar bij Hebtrek.nl in Spijkenisse en alles word goed opgelost en als er iets mis ging was ik altijd goed geholpen veel beter dan Uber eats waar ze me geld gewoon hebben gestolen zonder iets te leveren!
Beoordeling bestelling bij KFC op 21-04-2021
Beoordeling bestelling bij KFC op 21 april 2021. Voor € 2,95 kreeg ik een half doosje slappe vieze patatjes, de 2 stukjes kip crispy tenders voor € 3,30 waren vies slap en lauw en allesbehalve krokant, de 2 original recipe kipstukken voor € 5,95 waren ook lauw en drabbig vet. Dit was mijn allereerste bestelling bij KFC en jammer genoeg ook echt de laatste. Mijn tip voor KFC: trek alsjeblieft lering uit dit vernietigend rapport. Zie het als opbouwende kritiek en voor de toekomst: MAAK JE KLANTEN BLIJ.
Niet hier werken!
Je moet er niet eens aan denken om hier te werken verre bestellingen je bent heel de tijd buiten je hebt geen binnenplek waar je terugkomt de managers zijn allemaal rond de 20/25 met weinig ervaring slechte communicatie en niet te vergeten je salaris word nooit op tijd uitbetaald en als je de managers vraagt wanneer het komt zeggen ze dat ze het niet weten en dat je moet mailen naar de financiën zaken en het duurt minimaal 4 dagen voor ze terug reageren en in die 4 dagen krijg je zeker je geld niet binnen het duurt minimaal een week voor je word uitbetaald maar de managers krijgen het wel altijd op tijd, als je denkt aan een bijbaan niet hier werken.
Zeer slechte ervaring, nooit meer!
We zitten nu al 2 uur en 25 minuten te wachten op onze bestelling van Bram Ladage. De telefoon is niet bereikbaar. Dit is de derde keer dat we langer dan 1 uur moeten wachten op onze bestelling. Nooit meer bij Hebtrek.nl bestellen🤬😡
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.