4,1

Bra

Service og kvalitetsarbejde i top.

Jeg har fornyligt brugt HD Autoquick til en større motor reparation af min bil. Alt blev udført som aftalte inden reparation, undervejs blev jeg informeret om forløbet. Da jeg afhentet bilen fik jeg en tekniks gennemgang af reparationen og så alle dele som var udskiftet.
Bilen køre igen som en helt ny bil.
Bedste service jeg har oplevet fra en autoværksted og virke behagelige medarbejder, som var meget forklarende og imødekommende.
Den aftalte pris blev overholdet og som bemærkning lå denne pris ca 30% under flere tilbud som jeg har indhentet.
Kan kun varmt anbefale HD autoquick, bestemt min fremtidigt værksted, de levere tryghed og god pris.

4. juli 2024

Klart anbefalingen værd

Virkelig rare og kompetente mekanikere som yder en fantastisk kundeservice!
Vil klart anbefale dem til nogen hvis bil trænger til en kærlig hånd.
6 ud af 5 stjerner herfra

1. desember 2022

Super service

Super service. Skulle have skiftet tandrem. Fik et tilbud på en 1/3 del af prisen hos Ford.
Gratis ny låne bil. Fik en sms med billede af vandpumpen, der var utæt med en pris på udskiftningen. Da jeg hentede bilen fik jeg vist alle de udskiftede dele.
God og venlig betjening.
Det er ikke sidste gang jeg bruger HD Quickservice på Engvangen i Solrød.
Jørgen Ting

3. mars 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, kom med et defekt forhjulleje der skulle skiftes, mens jeg ventede. Men inden de gik igang, lavede de fejlfinding på bilen. Hentede mig ud værkstedet og viste mig at et baghjulsleje også var defekt.
De tilbød at skifte begge med det samme og jeg takkede ja. Hvilket de klarede hurtigt.
Det er som at have fået ny bil.
Helt igennem fantastisk service og professionel betjening.
Kan kun anbefale værkstedet til andre.
Dennis fra Ishøj

7. oktober 2021

Første gang jeg bruger Auto quick i…

Første gang jeg bruger Auto quick i Solrød.
Anhængertræk på min hyundai,blev lavet til ug:)
samtidig var en føler gået, den ordnede de også,og
sidst ,men ikke mindst rettede de lige den forreste navkapsel uden ekstra beregning. superservice af
Dennis og co. ps! venlig og professionel betjening.
så kan varmt anbefales.af Leif fra Greve

3. mars 2021

Super service

Super service, fik tilbud på 5000.- på aftalt opgave. Da de kom igang med reparationen viste det sig, at det kunne klares for 2314.- dejligt med sådan er service. Bilen kører perfekt.

12. desember 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis