Købte to par sko online . Stort udvalg i kendte brand , fede outdoor mrk, Virkelig hurtig levering, god mail dialog da jeg var lidt udfordret på det ene par . Kan sagtens finde på at handle her igen .... Vis mer
Jeg var inde at købe slip in, fik en dejlig oplevelse, Jacob hjalp så jeg fik de rigtige sko som passer til min fod, Det er et rigtig godt sted at handle, så det er ikke sidste gang, så 10 stjerne... Vis mer
God pris og hurtig afsendelse. Dog kom sneakers'ne uden en skoæske, og sendt i en plastikpose med bare lidt papir til at beskytte dem. Heldigvis havde mine sko ikke fået mærker, efter at være blevet s... Vis mer
Du finder Havbiksen Sko i hjertet af Henne Strand hvor den har eksisteret i mere end 40 år. Idag drives butikken af ægteparret Jacob Kjems og Helle kjems, der begge har stor passion for deres arbejde. For dem er Havbikseb ikke blot en forretning men en livstil. De nyder tæt kontakt med deres kunder, og det kan især mærkes i butikkens atmosfære. Butikken er kendt for sit store og brede udvalg, som spænder over alt fra sko til tasker. Der bliver også lagt meget stor vægt på god service. Butikken er ikke nogen kædebutik og skiller sig derfor ud på sin egen måde.
Strandvejen 442, 6854 , Henne strand , Danmark
- Info@havbiksen.dk
- www.havbiksen.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Super kundeoplevelse
Hurtig levering og enormt hurtige, seriøse og servicemindede svar på mail. Kæmpe anbefaling herfra. Seriøs virksomhed med kundens interesse i fokus:)

Svar fra Havbiksen
Super god service
Super god service!
Jeg havde skrevet en mail, idet jeg var usikker på om de bestilte sko ville nå at ankomme til tiden. I stedet for bare sende pakken afsted blev jeg ringet op, hvorefter vi kunne aftale nærmere. Helt igennem god service, ikke sidste gang jeg handler hos jer! :)))

Svar fra Havbiksen
Fantastisk service
Fantastisk service.
Helt tilbage i midt november
havde min mand købt et par støvler til mig i julegave. Det var ikke en model, jeg havde ønsket mig, og da jeg henvender mig 2. Juledag (helligdag), får jeg kun positiv tilkendegivelse, at jeg kan returnere støvlerne uden problem.
Tusind tak Havbiksen.dk 😀
Topgod service og venligt personale
Topgod service og venligt personale - har kunden i fokus og super gode priser på skoene.
Jeg bestilte sko i juli og efter…
Jeg bestilte sko midt i juli og efter en måned var de ikke kommet selv om jeg havde rykket for dem. Jeg annulerede derfor ordren og alligevel har jeg nu en måned efter fået pakken. Meget lidt overbevisende.
Super god onlinebutik og service
Super god onlinebutik og service. Gode produkter og supervenlig og hurtig betjening. Tak for de nye sko.
Et stedbarn uden e-mærke
Man kan sige, at når man ikke selv har undersøgt, om en butik med onlinehandel er e-mærket, så er man selv ude om det. Det smuttede for mig.
Jeg fik dog min vare til aftalt pris, men ikke med GLS, som jeg havde ønsket. Da jeg opdagede fejlen ved at Postnords app gav mig besked, skrev jeg straks til Havbiksen, men fik aldrig svar.
Der var ingen følgeseddel med pakken, og ordrebekræftelsen pr. email var en standardformulering, hvor man endnu ikke havde fået indskrevet eget navn og adresse. Track & trace-linket virkede ikke (nok fordi det ikke var blevet opdateret siden vores postvæsen hed Post Danmark).
Den fysiske del af butikken fungerer sikkert fint, men online-delen virker som et uønsket stedbarn.
Jeg vil ikke selv handle her igen, da det føles som et for stort sats, og så vil jeg bruge oplevelsen som en reminder til at tjekke, om en forretning nu også er registreret på e-mærket.dk
God service
God service, fin butik og gode tilbud
Flot butik, god betjening!
Super butik med alt hvad man skal/kan bruge til fødderne uanset størrelse
Super nemt brugervenlige hjemmeside med …
Super nemt brugervenlige hjemmeside med gode produkter
vores familie køber altid hos havbiksen
Dårlig service
Hjemmesiden er ikke opdateret.. Skoene er dyre og kvaliteten er ikke i top. Servicen er ikke specielt god hvis man vælger at besøge den fysiske butik. Hvis man ringer ind for at gøre opmærksom på den dårlige opdatering af hjemmesiden, er personen man får fat på konfliktsky og de prøver ikke på nogen måde at finde en løsning.
Fine sandaler
Og de kom rimeligt hurtigt (tre dage efter bestiling). Dog savnede jeg lidt information om at de var sendt afsted så jeg kunne være hjemme og ikke måtte vente en hel weekend på at få dem fordi gls ringede på mens der ikke var nogen hjemme.