Havbiksen Anmeldelser

4,4

Købte to par sko online . Stort udvalg i kendte brand , fede outdoor mrk, Virkelig hurtig levering, god mail dialog da jeg var lidt udfordret på det ene par . Kan sagtens finde på at handle her igen .... Vis mer

Jeg var inde at købe slip in, fik en dejlig oplevelse, Jacob hjalp så jeg fik de rigtige sko som passer til min fod, Det er et rigtig godt sted at handle, så det er ikke sidste gang, så 10 stjerne... Vis mer

God pris og hurtig afsendelse. Dog kom sneakers'ne uden en skoæske, og sendt i en plastikpose med bare lidt papir til at beskytte dem. Heldigvis havde mine sko ikke fået mærker, efter at være blevet s... Vis mer

1. Skobutikk

Du finder Havbiksen Sko i hjertet af Henne Strand hvor den har eksisteret i mere end 40 år. Idag drives butikken af ægteparret Jacob Kjems og Helle kjems, der begge har stor passion for deres arbejde. For dem er Havbikseb ikke blot en forretning men en livstil. De nyder tæt kontakt med deres kunder, og det kan især mærkes i butikkens atmosfære. Butikken er kendt for sit store og brede udvalg, som spænder over alt fra sko til tasker. Der bliver også lagt meget stor vægt på god service. Butikken er ikke nogen kædebutik og skiller sig derfor ud på sin egen måde.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super kundeoplevelse

Hurtig levering og enormt hurtige, seriøse og servicemindede svar på mail. Kæmpe anbefaling herfra. Seriøs virksomhed med kundens interesse i fokus:)

28. desember 2023
Logoen til Havbiksen

Svar fra Havbiksen

Hej Marie
Tusind tak for de meget fine ord. Så vigtigt for os der bliver ydet en god service.
Du er altid velkommen hos os fysisk eller online😀👍
Godt nytår
Mvh jacob

Super god service

Super god service!
Jeg havde skrevet en mail, idet jeg var usikker på om de bestilte sko ville nå at ankomme til tiden. I stedet for bare sende pakken afsted blev jeg ringet op, hvorefter vi kunne aftale nærmere. Helt igennem god service, ikke sidste gang jeg handler hos jer! :)))

1. juli 2023
Logoen til Havbiksen

Svar fra Havbiksen

Hej tusind tak for de fine ord. Og god ferie til dig. (-:

Fantastisk service

Fantastisk service.
Helt tilbage i midt november
havde min mand købt et par støvler til mig i julegave. Det var ikke en model, jeg havde ønsket mig, og da jeg henvender mig 2. Juledag (helligdag), får jeg kun positiv tilkendegivelse, at jeg kan returnere støvlerne uden problem.
Tusind tak Havbiksen.dk 😀

25. desember 2022

Et stedbarn uden e-mærke

Man kan sige, at når man ikke selv har undersøgt, om en butik med onlinehandel er e-mærket, så er man selv ude om det. Det smuttede for mig.
Jeg fik dog min vare til aftalt pris, men ikke med GLS, som jeg havde ønsket. Da jeg opdagede fejlen ved at Postnords app gav mig besked, skrev jeg straks til Havbiksen, men fik aldrig svar.
Der var ingen følgeseddel med pakken, og ordrebekræftelsen pr. email var en standardformulering, hvor man endnu ikke havde fået indskrevet eget navn og adresse. Track & trace-linket virkede ikke (nok fordi det ikke var blevet opdateret siden vores postvæsen hed Post Danmark).
Den fysiske del af butikken fungerer sikkert fint, men online-delen virker som et uønsket stedbarn.
Jeg vil ikke selv handle her igen, da det føles som et for stort sats, og så vil jeg bruge oplevelsen som en reminder til at tjekke, om en forretning nu også er registreret på e-mærket.dk

15. september 2019

Dårlig service

Hjemmesiden er ikke opdateret.. Skoene er dyre og kvaliteten er ikke i top. Servicen er ikke specielt god hvis man vælger at besøge den fysiske butik. Hvis man ringer ind for at gøre opmærksom på den dårlige opdatering af hjemmesiden, er personen man får fat på konfliktsky og de prøver ikke på nogen måde at finde en løsning.

28. april 2015

Fine sandaler

Og de kom rimeligt hurtigt (tre dage efter bestiling). Dog savnede jeg lidt information om at de var sendt afsted så jeg kunne være hjemme og ikke måtte vente en hel weekend på at få dem fordi gls ringede på mens der ikke var nogen hjemme.

14. mai 2013