1. Sengebutikk
  2. Soveromsmøbler
  3. Møbeltilbehør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hästens är Sveriges äldsta sängmakare och grundades redan 1852. Hantverk och kvalitet är två nyckelord för Hästens som tillverkar sängar för hand, enbart i naturmaterial. Sedan 1952 är Hästens kunglig hovleverantör.

3,6

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Om jeg kunne gitt 0 stjerner hadde jeg…

Om jeg kunne gitt 0 stjerner hadde jeg det. Foreldrene mine som er eldre orket ikke å ta kampen lenger. De har sagt ifra om at senga de kjøpte til over 100 000kr ikke sto til forventningene og heller ikke var slik de ble lovet. Mamma har problemer med hoftene og derfor ønsket de å bruke mer penger på en seng. Kundeservicen er ikke bra nok og de orket rett og slett ikke å ha mer med dem å gjøre. De ba om en myk seng og sengen skulle forme seg etter kroppen. De fikk en seng som var altfor hard og den former seg absolutt ikke etter kroppen. Sengen er ikke slett og har små hull i seg noe som også er irriterende. Det var ikke mulig å få pengene tilbake og de måtte bare ha den sengen. Når jeg hørte om det så måtte jeg skrive en anmeldelse for det er utnyttelse av eldre mennesker som ikke orker å ta kampen! Jeg vet ikke helt når den ble kjøpt men det er for flere år siden. De endte opp med å kjøpe en ny seng fra bohus og den andre sengen til over 100 000kr står bare ubrukt på et annet rom!

16. oktober 2025

Misfornøyd kunde

Basert på erfaring er jeg misfornøyd med handelen med butikken i Oslo /Skøyen og sengen fra Hästens. Anbefaler å styre unna og velge en forhandler som er opptatt av service og god kundebehandling. Jeg ønsket meg en fast seng med god fjæring. Kjøpte tilsvarende seng som jeg prøvde i butikken (trodde jeg… spurte to ganger om det før jeg betalte). Sengen som ble mottatt har svært lite fjæring og det er som å sove på en benk. Jeg ble etter at handelen var inngått informert om at bredden på kjøpt seng er bredere enn den jeg prøvde i butikk, så derfor kan det oppleves noe forskjellig. Daglig leder foreslå å legge ullpledd under overmadrassen for det gjorde hun når hun var på hotell hvor det var dårlige senger…
Sengen stemmer heller ikke med mål i spesifikasjonene fra nettsiden, flere cm lavere. Etter skriftlig klage kom det etter hvert en representant fra Hästens i Sverige og fikset midtbenet på sengen uten at det bedret opplevelsen. Denne representanten forsikret meg om at han skulle sørge for at jeg ble en fornøyd kunde. Denne lovnaden har resultert i bare viss vass og trenering så jeg orker ikke å mase mer. Absolutt ingen oppfølging.
Kunde- og klagebehandling er Hästens Store Oslo svært dårlige på og det samme er representanten fra Sverige. Dette har vært en stor skuffelse og pris står ikke i forhold til kvalitet. Jeg kunne kjøpt 15-20 Ikea senger til samme pris og som muligens hadde gitt både bedre søvn og liggekomfort.

17. juni 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (158 anmeldelser)