Jag har använt tjänsten i snart 8 månader. Tjänsten passar mig som vill handla second hand, men inte har tiden eller intresset för det. Jag tycker det är jättekul att bli överraskad varje månad med ny... Vis mer
Se hva andre synes
Underbar och viktig start-up som jag glatt stödjer! Prisvärt och innovativ produkt. Plaggen håller högsta kvalité. Leveranserna är punktliga och enkla. Hade varit kul att kunna ändra paket som i antal... Vis mer
Selskapet har svart
Märks att ni är en start-up med att det ibland är svårt att kom att i kontakt osv och att vissa processer verkar ha lite barnsjukdomar. Men generellt sätt har det varit jättebra kläder och ett rolig... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Hack Your Closet
Skrevet av virksomheten
Online personal styling
Hack Your Closet is a subscription service that prolongs the life of clothes and reduces waste in the clothing industry. It has Sweden's largest shared closet consisting of rescued items such as second-hand, unsold items and overstocks.
Kontaktopplysninger
Borgarfjordsgatan 18, 16440, Kista, Sverige
- +46708235188
- support@hackyourcloset.com
- www.hackyourcloset.com
Superbra tjänst!
En mycket bra, rolig och medveten service! Kläderna är i mycket fint skick och jag har absolut inget att klaga på. Appen verkar utvecklas hela tiden och de tar till sig av feedback på klädval. Fin service och bra kommunikation!

Jag gillar idén
Jag gillar idén, har hittat några guldkorn i mina lådor. Men också en del som inte alls passar.

Nöjd!
Det tog 3-4 lådor innan det blev perfekt men de sista 3 lådorna har varit en ren fröjd! Det är som julafton varje gång en ny låda anländer! Älskar! Min övriga klädkonsumtion har sjunkit som en sten, endast lite träningskläder har klickats hem sista halvåret.

Svar fra Hack Your Closet
Bra koncept men en del missar med plaggen
Jag älskar konceptet och har fått hem några plagg som jag verkligen har gillat. Men har inte varit helt nöjd med mina boxar hittills. Flera plagg har inte varit anpassade till min kroppstyp och inte heller till årstiden.

4/5 stjärnor
Väldigt fint paketerat! Två av plaggen var klockrena, plagg som jag själv hade kunnat köpa. De resterande tre plaggen var fina men inte lika klockrena. En plain vit t-shirt (funkar alltid) en skjorta som var snygg men jag är lite för feg för att bära en sådan och tillslut en blus liknande svart t-shirt också snygg men inget jag skulle använda.

Svar fra Hack Your Closet
Första boxen var jag supernöjd med...
Första boxen var jag supernöjd med. Sen blev det sämre och sämre. Två senaste boxarna har varit fel rakt igenom. Ex, så har jag kryssat i att jag inte trivs i croppade överdelar ändå får jag hem en croppad tröja.. Så avslutar nu min prenumeration. Älskar annars upplägget, boxarna kommer i tid osv.

Svar fra Hack Your Closet
Peppigt att få nya kläder en gång i…
Peppigt att få nya kläder en gång i veckan men väldigt stor andel av kläderna är från billiga, vanliga märken vilken inte är det som marknadsföringen säger. I varje låda kommer nåt plagg som passar ev på en tant men inte på en trettiåring. Förstår att det är svårt att matcha stillbilder men hoppas de försöker

Svar fra Hack Your Closet
Själva kläderna är bra men det har…
Själva kläderna är bra men det har varit få plagg som varit min stil. Har använt knappt hälften av plaggen jag har fått och därför väljer jag att avsluta prenumerantionen.

Kul men ej lönsam
Jag tyckte att idén var väldigt rolig och ville testa. För mig fungerade det tyvärr inte, modellerna på kläderna och storlekarna passade inte. När man inte får på sig 2 av 4 kläder i paketet var upplevelsen inte den bästa. Blev även lite besviken efter att fyllt i favoritmärken men sen att aldrig fått några kläder av det märket.

Svar fra Hack Your Closet
Theoretically good but in actuality not so much.
The clothes in the box were not of my liking. I thought the idea was really good which got me to subscribe but it didnt really work out like i had thought it would. I asked for a second one but never received it and im still not clear on how to cancel the subscription.

Svar fra Hack Your Closet
Leverens sen konstant och dålig kontant…
Leverens sen konstant och dålig kontant med kundservice. Fick dessutom sist hämta ut boxen själv. Tack för ingenting. /fd kund

Svar fra Hack Your Closet
Gillar miljötänket i att man "lånar"…
Gillar miljötänket i att man "lånar" kläder i en månad och sedan får de vandra vidare till någon annan.

Svar fra Hack Your Closet
Prisvärt och miljövänligt sätt att…
Prisvärt och miljövänligt sätt att alltid få nya klädesplagg i ens garderob. De lyckas alltid skicka något plagg som man gillar eller älskar!

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.