Se hva andre synes
Fremragende kundeservice. Altid hjælpsomme og er der problemer med en maskine man ikke kan undvære, kan mindre ting tit laves her og nu. God vejledning ved køb af ny maskine, masser af undervisni... Vis mer
Jeg har handlet med guldager i 30 år og altid fået god service både ved køb af ny maskine og køb af sytilbehør. Driller maskinen viser de gerne hvordan den virker. Jeg kan varmt anbefale at købe syma... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super god service
Super god service, og fantastisk hjælpsomt personale som hjalp mig med at finde den rigtige symaskine til mit behov:)
Altid god service med et smil
Altid god service med et smil. Jeg har handlet symaskine hos Guldager de seneste 6 år og er rigtig godt tilfreds!
Jeg har været kunde gennem maaange år…
Jeg har været kunde gennem maaange år og har altid været meget tilfreds med samarbejdet tak for jer
Kun gode oplevelser
Jeg har været kunde hos Guldager og sønner i ca 50 år, og har købt flere forskeĺige maskiner i løbet af de mange år. Jeg har også fået efterset og repareret, og altid til min fulde tilfredshed. Når jeg har handlet småting og syartikler i forretningen, har jeg også kun haft gode oplevelser og ekspertviden fra personalet.
Servicen er altid I top
Servicen er altid I top. Om det er vejledning i forhold til køb af maskiner, tråd, nåle osv eller det er serviceeftersyn af min 30 år gamle maskine. Top service!
Fantastisk dejlig butik at komme i ,og…
Fantastisk dejlig butik at komme i ,og service er altid i top .
Og fedt med fagfolk der kan sit "kram" .
Den bedste anbefaling herfra Ølgod i det vest jyske
Fantastisk butik med et hjælpsomt
Fantastisk butik med et hjælpsomt, kompetent personale, der altid sætter kunden i fokus. En del klarer vi pr telefon, andre gange finder de på kreative løsninger på mine problemer når jeg er i butikken. Jeg kan varmt anbefale Guldager.
Jeg har handlet med guldager i 30 år og…
Driller maskinen viser de gerne hvordan den virker. Jeg kan varmt anbefale at købe symaskineher. Hilsen en meget tilfreds kunde.
Altid en helt perfekt service
Altid en helt perfekt service! Lige meget om det er ved køb af ny maskine eller bare en ny opsprætter. Vil aldrig købe symaskine et andet sted!
Jeg har været kunde hos Guldager i…
Jeg har været kunde hos Guldager i mange år - først sammen med min mor og siden 1988 hvor jeg købte min egen første symaskine. Herefter har jeg også købt både overlocker og broderi symaskine. Butikken har noget du ikke ser andre steder - nemlig fuld fokus på kunde service både før - under og efter et salg. Det at kunne komme forbi og få hjælp til et problem er virkelig værdi fuldt og du bliver altid mødt med smil og føler dig velkommen. Det er absolut verdens bedste symaskine butik
Jeg har været kunde der i rigtig mange…
Jeg har været kunde der i rigtig mange år og købe rigtig mange symaskiner/overlocker og broderisymaskiner. Er der et problem, er der altid hjælp at få, jeg har endnu ikke prøvet at de ikke kunne løse mit problem.
Det er en fantastisk butik at komme i. Tak for at I altid er klar på at hjælpe😁
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice.
God vejledning ved køb af ny maskine, masser af undervisning i den maskine man vælger, også længe efter den er kommet hjem.
En butik man som syer ikke kan undvære i bybilledet, personlig kontakt kan noget, der ikke findes på nettet.
Super god service
Super god service, meget dygtige medarbejdere. Super god vejledning.
Mega sødt personale
Mega sødt personale, super hjælp. Købte en brother A16 maskine, og de var så gode til at vejlede mig i dens funktioner. Kan klart anbefale!
Fantastisk service
Fantastisk service. Meget imødekommende personale og kompetent reparation af min maskine
Super service og en fornøjelse...
Det er altid en fornøjelse at komme hos Guldager & Sønner. Jeg købte (også) min nr. to symaskine hos Guldager. Og selv om det er tre år siden jeg købte maskinen, står de altid parat med hjælp, inspiration og praktisk visning af maskinens forskellige indstillinger/funktioner, når jeg har henvendt mig.
Manglende info på deres hjemmeside.
Var hos Guldager for at få rep. min Brother RH 137, da reversknappen var i udu. Der blev kastet et blik på maskinen, hvorefter jeg fik den besked, at det var en billig maskine, der blev solgt i supermarkeder og på internettet. Den ville de ikke røre ved. Jeg måtte sende den retur, hvor den var købt, evt. henvende mig hos Kreativ4 (der ikke giver noget resultat på nettet).
Jeg købte maskinen for nogle år siden på nettet og gav omkring kr. 2.000. Det er selvfølgelig billigt sammenlignet med butikkens priser på Brother symaskiner fra 10.000 op til 48.000, men nu har jeg altså kun brug for en symaskine til rep. m.m.
På deres hjemmeside reklamerer de med, at de både forhandler og reparerer Brother symaskiner, men der står intet om, at såfremt anskaffelsesprisen er under et vist beløb, eller hvis maskinen er købt på nettet/indkøbscenter, så reparerer de den ikke.
Køb af brugt symaskine
Var i dag hos Guldager & Sønner for at forhøre, om de har brugte symaskiner.
Blev præsenteret for en ældre model, som passede perfekt til mit behov.
Meget venlig betjening. Blev grundig informeret om maskinen.
Super service!
Jeg har været nede hos Guldager og…
Jeg har været nede hos Guldager og Sønner for at få min broderimaskine lavet. Selvom den ikke var købt hos dem, må jeg sige, at servicen var helt i top. Desuden endte vi med at købe en almindelig symaskine hos dem, og vi fik den bedste service, man kan forlange.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.