Panelen liggen nu 1 1/2 jaar op het dak…
Panelen liggen nu 1 1/2 jaar op het dak en nog steeds zeer tevreden. 1 Keer storing gehad en dit is meteen diezelfde dag opgelost. Ik raad gruun aan

Svar fra Gruun
GRUUN is InstallQ erkend installateur (www.echteinstallateur.nl) en voorziet zijn klanten al zo'n 15 jaar van duurzame installaties zoals zonnepanelen en zonneboilers. Sinds enkele jaren zijn daar ook warmtepompen, laadpalen, thuisbatterijen en airco's bijgekomen. In de loop der tijd is GRUUN van een technisch goed onderlegde eenmanszaak, uitgegroeid naar een solide bedrijf dat draait op up-to-date specialistische kennis, ervaring, passie voor het vak en natuurlijk gezelligheid op de werkvloer!
Ijskelderstraat 21, 5046NK, Tilburg, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Gruun
Aanleg zonnepanelen en alles ervoor helemaal prima. Maar daarna is t een zeer slecht bedrijf qua service
Monitoring zonnepanelen, wij moesten zelf aangeven dat er een storing zat. Reaktie Gruun, ja dat hadden gezien. ??? Waarom niet aan ons door gegeven dan? Dus er is helemaal geen pro actieve aktie vanuit hun. Daarnaast wilde ze alleen komen kijken wat er mis was gegaan met 180euro voorrijkosten. Ook hebben ze ons dak deels gerenoveerd maar toen bleek dat dit niet helemaal correct gedaan was gaven ze niet thuis. Reken niet op service of klantvriendelijkheid als de klus gedaan is. Reageren amper op mails. Een heel vreemd bedrijf

Svar fra Gruun
Een aantal jaren geleden hebben wij zonnepanelen laten installeren door Gruun. Tot op heden alleen maar goede ervaringen. We hebben recent zelfs een serie panelen extra laten installeren, uiteraard ook door Gruun. Prima service en deze houdt niet op op de dag van de installatie. Gruun monitort de werking van de panelen continu en bij twijfel over de performance nemen zij pro actief contact op, zelfs nog voor dat wij zelf ons van enige storing bewust zijn. Kortom meer dan een aanbeveling waard.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.